YAW ARKADAŞLAR lvl 1 MASTER AÇIK GÖZÜKÜYO BU KİŞİ GM Mİ??? BİLDİĞİM KADARIYLA 30 ALTINA DÜŞERSE LEVEL MASTERI SİLİNİYO
illegal bişey yapmış ve gm lvl ini 1 e dusurmus ceza olarak lütfen daha fazla cevap yazmayın da konu üste cıkmasın herkes cevabını aldı gerek yok
https://www.knightonlineworld.com/account/rankings.php?sub=2&radServer=3&clanid=22672 isterseniz bakın adamın adı DANTE_: LEVEL 1 NP:0 MASTERI AÇIK
quote:Orjinalden alıntı: yasr_tr yaw adam leveli 1 masteri açık yawww anlayın adam 61 olmuş sora 1 bire düşmüş hemde masterlı anlamak bu kadar mı zor ADAM DUPE YAPMIŞ YA DA NP TRANSFERİ YAPMIŞ CEZA ALMIŞ CEZASI DA LVL 1 E DÜŞMEK MASTER I DA DURUYO alla alla ya
aga dedigin bile anlaşılmıyor resimde oynama mı var dedin (aga siteyle nasıl oynayacan sen de) oyle kastettisen tabi
quote:Orjinalden alıntı: yasr_tr yaw adam leveli 1 masteri açık yawww anlayın adam 61 olmuş sora 1 bire düşmüş hemde masterlı aga adam kohack v.s kullanmış kesin gmde düşürmüş
hayır DANTE_ charı bloclmnadı yani şifresnin ögrendiler oda gmle konuştu we şifre degişicek we adam 1 düşüçek sonra block aılınca tekrar 70 olcak
Ve öfke_28... Kohackden banlanmassın hele hele lvl 1 e hiç düşmessin bunu sana söleyeyim ben zaten warirorum bana gerek yoq kohack... Ama arkların çoğu ( nerdeyse hepsi) kullanıo ve banlanmadı.. Ve kohack gerekçesi ile noticede görmedim.... Not:ßu sölediklerim kimsenin kohack kullanması için değildir ben sadece gördüklerimi söledim...
arkadaş anlatmış böyle böyle olmuştur uzatmayın diğe illa yazı yazacaksınız anlaşılmayan bişi yok hemde ortada