Şimdi Ara

Arkadaşlar makina alıcam yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• HP ye bakma bile bence.. Compact olarak SONY, CANON, FUJIFILM, KODAK, PANASONIC ve OLYMPUS a bak..
  • butce olarak verebilecegim mevla 250 ytl ? o fiyata ne tavsiye edersiniz?
  • samsung s500 o fiyata en iyisi o
  • evet samsung S500 bir de 300 YTL verebiLirsen Nikon L3 =)
  • o fiyatta en iyisi samsung s500 ama verebilirsen 399 ytl samsung s800 na fark atar
  • o fiyat için samsung ve sanyo iyi fiyat performansta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw bişey dicem hp bence okadarda kötü değil.
    hertürlü işin,i görebilecek bir makine.
    sonuç olarak sen tutup aşırı iyi bilmene şu bu aramaıyorsundur. ve sana şunu söliyim hp gayet yeterli bir makine. filmler gayet düzgün çıkar.
    ama tavsiyem 20-30 milyon daha biriktrip nikonun artık ürtimi durdurulmuş eski 0 modelleri ucuza satılıyor.
    teknosadada buabilirsin o odelleri ama daha pahalıdır.

hp tamam iyi bir makine değil ama hoş anılrını fotoğraflayabileceğin ve bağlanabileceğin bir makine inan bana.
    ama dediğim gibi bi nikonuda araştır ucuza iyi eski modelleri var (üstelik 0)
  • arkadaşım eğer dijital fotoğraf makinesi alacaksan öncelikle Canon IXUS modellerini tavsiye ederim. ikinci olarak ise Samsung tavsiye ederim. çünkü japonlar öyle bir teknoloji kullanmışlarki objektif çalıştığı sürece toprağın altında kalmış gibi kalitesi günden güne artıyor. biz arkadaşa piyasada 350-390 ytl arasında değişen Samsung s600 modelini BİM den 249 ytl ye aldık. arkadaşım oldukça memnun.
  • alışveriş konusunda hepsiburada adresini ve FUJIFILM FINEPIX A400' ü öneriyorum. hp ile aynı özelliklerde tek eksiği 1 mp düşük oluşu oda hiç önemli değil 4 mp yeterde artar. makina hp ayarında ve daha ucuz 185 lira (peşin fiyatına 8 taksit) + 256 mb kartıda yanında hediye..
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryID=2676&ProductID=bd700611
  • arkadaslar video cekimi onemli diil onu mini dv kamla hallederim sedece bayramda seyranda cekilecek fotolar için yani cok artistik yada profesyonel bişey olması onemli diil . hemde 1 gb kngston sd 2ad sarjlı pil xsarj aletide var uygun fiyatlı diilmisizce bu para verilmez mi bu urune?
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=307&productid=bd91532

Tavsiye ederim.. Hp ve olympus'dan servis bakımında uzak durmanı tavsiye ederim. Ayrıca diğer forumlara da bakarsan daha açıklayııcı bilgilere ulaşabilirsin foto makineleri hakkında.
  • s 500
  • Samsung S500
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.