Şimdi Ara

arkadaşlar masaüstünde CON adlı klasör açabilen warmı:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1. Contorium Efsanesi
    Contorium=Con+Toryum simgesi con, atom numarası 90, kütle numarası 367,4. Bu rekor bi radyoaktivite dünyada sadece İstanbul boğazının diplerinde tespit edildi. Bu made olağan üstü enerji vermekte ve çok ucuza mal edilen bi elementtir. Türkiye aslında çok zengin ve fakir bi ülke. Niye Araplar İstanbul boğazının etrafını çeviren yalıları kapış kapış aldılar ve orya Türkler’in girmesini yasakladılar? Amerika’da buna dahil İstanbul’un her bir köşesine binalar dikyor. Contorium isimli dosyanın açılmamasının sebebi consele’un kısaltması olduğuna dair MOSSAD ve CIA güdümlü açıklamalar var. Bunu araştırmak isteyen bilim adamları susturuldu. Periyodik cetvelin kurucusu Dimitri Mendeleyev’in 90 numaralı yeri boş bırakması için Rus hükümetince baskı gördüğü fakat onun ancak günümüzde sebebi anlaşılabilen bir cinlikle oraya Toryum’u yerleştirip ileride bu elementle ilgili araştırma yapılabilmesi için geleceye ışık tutuğunu göryoruz. İşte sebep. Toryum; Atom numarası 90, atom ağırlığı yaklaşık 232 g/mol olan, 11,7 g/mL yoğunluğunda, 1700 °C de eriyen, kurşun renginde, havada bozulmaz, atom enerjisi kaynağı olarak kullanılan radyoaktif bir element. Kısaltması Th. Türkiye’de Manisa-Gördes’te çıkarılır. Şimdi Türkiye haritasını periyodik cetvel gibi düşünüp Manisa-Gördes’ten 364,7Km (Contorium kütle numarası) kuzeye gidince nereye varıyoruz cevabı belli tabiki, İstanbul boğazı. Bu açıklama savuşturulmuştur.
    2. Con con Bil Gates Efsanesi
    Microsoft’u yaratan kişi Bill Gates‘e küçüklüğünde arkadaşları hep con diye seslenirlermiş ve Bill Gates’de bu isimden nefret etmiş onun için Windosu işletim sistemini tasarlarken con isminde bi dosya açılmasını yasaklamış.

• WAT!?
    Fake.
  • Harbi açılmıyo
  • sistem dosyaları alakalı birşeydi sanırım
  • Saçma ve cahilce.
    Ayrıca kaç kere verildi bu aptalca hikaye. Yok Bill Gates'in sevgilisinin adıymış yok Contorium mudur nedir olmayan bir element.

Gerçek cevabı bu:

prn, nul, com1, com2, com3, com4, con, aux, lpt1, lpt2, lpt3, con gibi klasörler açamazsınız bunun sebebi bu kısaltmalar bilgisayarın giriş ve çıkış yapılan çevre birimleridir ve dos ortamında bu gibi kısaltmaların komut değerinin olmasıdır.

Dos veya komut ortamında bir karışıklığa sebebiyet vermemek için microsoft bu isimlerde klasör açmayı yasaklamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 14 Haziran 2010; 15:38:28 >
  • con consolenin kısaltması diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

Saçma ve cahilce.
    Ayrıca kaç kere verildi bu aptalca hikaye. Yok Bill Gates'in sevgilisinin adıymış yok Contorium mudur nedir olmayan bir element.

Gerçek cevabı bu:

prn, nul, com1, com2, com3, com4, con, aux, lpt1, lpt2, lpt3, con gibi klasörler açamazsınız bunun sebebi bu kısaltmalar bilgisayarın giriş ve çıkış yapılan çevre birimleridir ve dos ortamında bu gibi kısaltmaların komut değerinin olmasıdır.

Dos veya komut ortamında bir karışıklığa sebebiyet vermemek için microsoft bu isimlerde klasör açmayı yasaklamıştır.

aynen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • windows32 klasörüne açınca hardDisk bozuluyomuş diye duymuştum. Ama denemedim
  • 1.senaryo ne yazilmis be.
  • quote:

Saçma ve cahilce.

Gerçek cevabı bu:

Aynen bu yazıyı yazacaktım
  • açtım da resim upload sitesi bulamadım
  • Beceriksizler

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon

Beceriksizler

Sil bakayım onu silebiliyo musun.
  • cmd delete con
  • quote:

Saçma ve cahilce.

Gerçek cevabı bu:

Bu kadar basit işte ya saçma sapan kenahetler yapacaklarına bi kitap açıp baksalar böyle olmaz kahin kahin laflar Amerikadan girmiş Manisa'dan çıkmış İstanbul boğazının derinliklerine kadar gitmiş yok böyle bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbilker1907 -- 14 Haziran 2010; 16:17:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tcan

quote:

Beceriksizler

Sil bakayım onu silebiliyo musun.

Sildim bile

• istediğim heryere açarım con klasörü.. bunlara inanıyormusunuz yahu
  •  arkadaşlar masaüstünde CON adlı klasör açabilen warmı:)

Sizin Beceriksizliginiz..

Not: salak degilim mac te bunlarin alakasi yok biliyorum:D
  • quote:

Beceriksizler

Masaüstü demiş adam sen yere açmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Sizin Beceriksizliginiz..

Not: salak degilim mac te bunlarin alakasi yok biliyorum:D

eneee benim nick köşeden gözükmüş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.