Şimdi Ara

arkadaşlar mehmetçik-1 İ beğeniyor musunuz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk yorumundaki özel birlikleri g3 verilmedğini bende biliyorum sadece özel birlikler kullanbiliyor özel silahları

normal piyadelere g3 veriyolar demek isteğdim piyadelerede kaliteli silahlar verilsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

25 yılmı vay be bundan daha sağlam tüfek olmayacak yani öylemi?

tabi kardesim en asağı 25 yıl yukarıda okursan ak-47 o isabetsiz haliyle hala bir sürü ordu tarafından kullanılıyor üstelik 1947 de girdi hizmete yani benim babamdan yaslı m4 carbine ise +94 de girdi hizmete ve hala orduyu bırakın özel kuvvetlerde kullanılıyor büyük ihtimal çıkartmazlar fazla silah
    ayrıca bu dama ben hayranım okuyun lütfen
    http://www.haberler.com/pkk-miadini-doldurdu-haberi

• quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

ilk yorumundaki özel birlikleri g3 verilmedğini bende biliyorum sadece özel birlikler kullanbiliyor özel silahları

normal piyadelere g3 veriyolar demek isteğdim piyadelerede kaliteli silahlar verilsin

onu ben saka maksadıyla demistim kardes ama piyadelerimizde artık modern silah kullancak
  • resmen bebe yaa böyle subay mı olur
  • Anladın anladın bidaha bak yukarı sen fake deilsen kendimi boğaz köprüsünden atarım..Kolpa yüzbaşı bu küfürü etme hakkını da sana tsk mı veriyor böylemi sivili askeri bütünleştiriyorsun yürüüü anca gidersin
    yaşın kaç 1 mü 14 mü ona gel sen.....Verdiğin mail senin değil bu arada tsk nın genel maili muhaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt083 -- 20 Nisan 2008; 12:01:57 >
  • Mr.Blacksmith doğru söylüyorsun kafadan sakat bi arkadaş şizofren felan olabilir ..ama psikolojik rahatsızlık nihayetinde mağzur görmek lağzım küfürler dışına tabi
  • Nasılda kaçtı görüyormusunuz mumu yatsıya kadar bile yanmadı yalancının..
  • yav durun nettiniz fantazilerini gerçekleştiriyordu arkadaş amcası korgeneralmiş arkası sağlam bak,ha uçaksavar muhabbetine koptum
  • Amerika'dan silah alıp eli kanlı ABD'ye para kazandırmaktansa kendi silahmızı üretmek ve ABD'den daha iyisini üretmek süper bir olay.
  • Yanlız bu adam ana avrat küfür etti banlanmayacakmı sadece mesajları silinmiş..
    Valla bu adam burda moderatör felanmı yoksa fake girip ana avrat küfür etti şimdide mesajları silinmiş ceza felanda verilmemiş ilgili arkadaşlar aydınlatırmısınız bizi bu ne iştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt083 -- 20 Nisan 2008; 13:07:01 >
  • Benimde ona karşı yazdıklarımın bazıları silinmiş olayın üstü kapatılmaya çalışılıyor sanırım ..Adam fake girmiş naralar atıyor arkadaşlar ben yüzbaşıyım diye 13 yaşındaki bebeler gibi saçma sapan atıp tutuyor ,ana avrat küfür ediyor ve bu mesajları siliniyor benimde bazı mesajlarım siliniyor olyın üstü kapatılmaya çalışılıyor..Bu adam başka nicle moderatörmü , Dh bu kadar düştümü bu adam banlanıcağı yere mesajları siliniyor herkezinde bu kepazeliği görmesi engelleniyor...Dh adminleri açıklık getirin bu olaya bilgilendirin bizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkzabit
    ben çözecektir deyiyorum azıltacaktır diyorum bugun ayda 5 sehid geliyosa maxssium 2 olacaktır sanki sen mühendisden daha mı iyi bileceksin ben adama gittim sordum adam diyo bunu silah ı kullanmaya bilmeyen bile en isabetli atısı yapar dedi artistmis sen bana söyle eline sen hiç hk416 aldınmı kardes ben o silahla tam 1000 e yakın kursun sıktım bide konusuyosun allah allah ya memleket artist dolu

hem yüzbaşı yalanı atıyorsun hemde mühendisten dahamı iyi bileceksin diyorsun sen yüzbaşıysan doğuda kritik bölgede görev yapıyorsan bana neden kendi tecrübelerini değilde mühendisin dediklerini anlatıyorsun sen yüzbaşıysan askerlerin soğuk atışla vurulduğunu BİLİR bununda elinde hangi silah olursa olsun pusuya düşmekten kurtulamayacağınıda bilirdin bana tamamiylen KOLPA bir kişiliksin gibi geliyor millete adres vereyim diyorsun biliyorsunki kimse oraya gelemiyecek bol keseden sallıyorsun ve bir yüzbaşı tahminim 30'lu yaşlarda bir insan oluyor burada senin gibi sidik yarışı yapıp birşeyler ispatlamaya çalışmaz tahminim sen askeriye sevdalısın silahları sadece fuarda gören birde hava atan bir tipsin NOKTA

• beyler piyade tüfeği artık mehmetçik-1 dir hayırlı olsun testlerden geçmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkzabit
    ben çözecektir deyiyorum azıltacaktır diyorum bugun ayda 5 sehid geliyosa maxssium 2 olacaktır sanki sen mühendisden daha mı iyi bileceksin ben adama gittim sordum adam diyo bunu silah ı kullanmaya bilmeyen bile en isabetli atısı yapar dedi artistmis sen bana söyle eline sen hiç hk416 aldınmı kardes ben o silahla tam 1000 e yakın kursun sıktım bide konusuyosun allah allah ya memleket artist dolu

Mayına basarsan elindeki silahın ne önemi var ?Ya da arama faaliyetindeyken terörist tarayıp kaçarsa(ki hep öyle yaparlar) elindeki silahın ne faydası olacak?Dün 10 mermi sıkmıştın, bugün 1000.

Atma ziya..
  • Banlanmış sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt083 -- 20 Nisan 2008; 15:40:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.