sıfır Hyosung GT650R yada 2. el 600F iyi bir tercih olacaktır. akrapoviç dediğine göre racing üzerinde yoğunlaştığını farzederek bunları söylüyorum. benim 13 liram olsa 2. el bir M800 yada ZN750 alırdım!
supermoto bak yamahada 660cclik suzukide 400-600cclik modeller mevcut fiyatlarda aradıgın gibi.
Tecrüben var mı bunlar şakaya gelmeyen makineler.Tecrüben,motora binmişliğin varsa:
0-Suzuki DR-Z 400SM,Kawasaki ER-6F 2.el-Yamaha Fazer FZ6,Honda CBR600F,Suzuki GSR600 vs.
Eğer supersport istiyorsan ve cidden tecrüben varsa bu işin kralı Yamaha R6'dır başkası değil, ama eğer Kawasaki ER-6 veya Fazer 600 gibi makinelere alışkın değilsen bu motoru yatırıp hem kendine hem de cebine ciddi şekilde hasar verebilirsin çünkü grenaj parası en azından 3000-5000YTL arası gelir.
Supermoto düşünürsen tek geçilecek motor hyperx'in önerdiği gibi Suzuki DR-Z400SM, daha oturaklı bi supermoto dersen Yamaha XT660X de iyidir ama Suzuki kadar atak değil. Ama ikisi de hoş makineler.
600cc demek çok yetersiz, ilk önce hangi tarzda alacağını söylemelisin. Mesela 0-100km/h 3.7sn istersen DR-Z Yamaha R6 da bu ayarda çıkar ama onun top speed'i de çok yüksek olduğundan çok daha kaza yaptırmaya yatkındır. Suzuki alacaksan viraj yeteneği mükemmel, orta hızlarda çok atik, zıplamaya gelebilen ve her türlü hareketi yapabileceğin bi motor almış olursun. R6 alırsan da asfalt kazıyan öküzümsü bi canavarın olmuş olur
benim gibi uzun süre enduro kullanıp sonra süpersporta geçeceksen cbr600F tam sana göre fakat iyi bir tecrüben yoksa hiçbir süpersport tavsiye etmem çift akropoviç eksoz taktıracaksan ducati monster aklıma ilk gelen motor hem naked bike her ne kadar sert bir motor olsa da yeni modellerinde kullanımının rahatladığını duymuştum günlük kullanım için daha rahat bir tercih olabilir. hem neden motoru almadan eksoz taktırmak istediğine de anlam veremedim 600'lük bir makinanin orjinal eksozu da zaten yeterince kalitelidir.
arkadaslar kawasaki vn800 vulcan mı kullanım acısından daha kolay verahattır yoksa bmw f650gs mi.?. yeni bir baslık acmayayım dedım buraya yazdım
Biri cruiser biri enduro, kimi insan cruiser'da rahat eder ama ben kesinlikle rahat edemiyorum. Enduro kat kat iyidir bana sorarsan, kapasitesi de çok daha iyi. Ama BMW yerine Suzuki V-Strom düşünsen daha hoş bir motor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme