Şimdi Ara

Arkadaşlar MSI mı GIGABYTE mı? Siz hangisini alırdınız? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Commander

NEO2'yi Tomshardware, Anandtech gibi siteler editör ödülü verdikleri ve %99 herkesin tavsiyesi bu kart olduğu için almıştım; şimdiyse ABIT'le(via çipsetli) ASUS'la(sis çipşetli) hiç yaşamadığım sorunlara bu anakartta tanık oldum; gerek yabancı gerek darkhardware, donanimhaber gibi sitelere sorunları yazmama rağmen bir çözüm bulamadım; aldığım yer MaviBilg' Engin'den almıştım, tekniğini aradım vaktim olmadığı için de daha götüremedim ama çözemezlerse de tutup 1 ay boyunca anakartın distribütör firmaya gönderilip halledilmesini (ki öyle söylediler) bekleyemem.

MSI'ın NF4'lerinin overclock potansiyeli, NEO2'den bile kötüymüş ayrıca Winnie ve Vencilerle sorunları da var. Gigabyte'ı bilemem de, ben üstte yazdıklarıma göre bekle derim acele yoksa. Herkes şu an DFI der ama ben de almadan önce herkes MSI derdi, öyle herkese güvenme derim-çoğu kullanıcı tavsiye verirken ne kullandığından habersiz aynı Türkiye'deki bilgisayar firmaları gibi-, ayrıyeten yabancı forumları araştır, sorunları tespit et en iyisi bu, sonra başın ağrımasın.

sana katılıyorum burda çoğu kimse bilerek konuşmuyor ne oldum delisi olup diğerlerinide yanıltıyor bence çok iyi bir araştırma gerekli ben 2 aydan beri anakartıma karar veremedim bekliyorum yaklaşık 20 gün daha beklemeyi düşünüyorum belki yeni bişeyler çıkar diye nf4 yeni yeni oturuyor sanırım ben 2 -3 aydan beri forumlarda anakart tavsiyelerine bakıyorum herkes birzaman msı derken şimdi dfi gibi tr de daha ismi bile duyulmamış piyasaya yeni girmiş bir anakartı sırf iyi o/c yaptığı öne sürülerek övülew övüle bitirilmiyor bence kafası ağrıyan yada sorun yaşayan arkadaşların durumuna düşmemek için ince dokuyun sık eleyin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.