ya beyler adamlarla konuşup üzerine gift yazdırırsak zaten gümrükyokmuş! ayrıca ben adama maille sordum ve adamın verdiği cevap ortada!!!! gümrüksüz dio! ya olmadı telefon edip; bi konuşabilsek! ing çok ii deil ama ii olan birisi varsa arasın lütfen
ingiltere da tandıkta yokki bi sorduralım su yeri nedir ne degildir varsa ingiltere de tanıdıgı olan bi baktırsın sevabına su firmaya
orada yazdığına göre direk asya ülkelerindeki üretici depolarından size gönderiyoruz o yüzden bu kadar ucuz diyorlar bişey alıp denemek lazım, ama güvenirliliği konusunda emin olmadna yapılırsa patşayabilir sabrı olan google araştırsın şirketi
ama bana baya sakat geldi, 128biti veri sign hiç bir halt yok sadece altta resimleri var
buy deyip ilerleyince, western uniona para göndewrceksin öle halladecez olayı çıktı, bunu türk şirketleri bile yapmıyor
bu fiyata üretici firması bile mal edemez.. bu işte bir iş var gibi.. ikici el olabilirmi diye düşünüyorum ama hiç ibare yok.. Yokmu şöyle ingilizcesi süper olan bir forumdaş...
ya riske girip alacaksın kaybedersen üstüne bir bardak su iç diyeceksin.. yada ... yadası yok..
Fiyatlar asiri ucuz var bu iste biside anlamadim...
Abi bu adamlar harbi harbi bu fiyata kapiya teslim mal getiriolar cok ilging, cok ilgi cekici...bu mal Turkiye ye giriste gumruge takilirsa bi fiyati kadar daha vergi yer orasi kesin. Ama bu durumda bile fiyatlar turkiye fiyatlarindan baya ucuz oluyor. Tek eksik garanti oda acikcasi bu fiyata beni ilgilendirmiyor. Arkadaslar sole ufak capli bi para toplayip bisimi siparis etcek gelcekmi bi bakalim:) FeDex ile 2-3 gunde kapida diolar...Kafayi yicem..arastiran siparis vren biri vami?
ya aslında arkadasın dediği doğru şöyle 150 milyonluk ufak bişi sipariş edip deniyelim eğer 2-3 günde gelirse! laptopta gelir kesin! ben denemek için ucuz bi ürün araştırıcam!
http://mobileinc.co.uk/items.php?id=14669043 en ucuz ürün bu! galiba oda 275 milyon yapıo! aslında 275 milyon az deil ama ben yarın denicem galiba 300 milyon gidersede batmam ya napalım sağlık olsun deriz!!! yok telefon gelirsede satar birine geçeriz!!!! ama daha ayrıntılı bilgi bulan varsa ulaşsın bi zahmet!!! msn:onurordu2003@hotmail.com
Butun urunler koreden kargoya veriliyomus, en azindan benim baktigim butun laptoplar icin oyle yaziyor. Guven olurmuki kore malina:)
ya kore malı farketmez benim için! sonuçta buradan aldığımızında ne malı olduğunu bilmiyoruz! valla bu iş gerçekmi değil mi öğrenmenin teş sartı en ucuz ürünü sipariş vermek! herşey çıkar ortaya ozaman gümrük var mı yok mu başka bişi binio mu binmiyomu? denicez bi şekilde orası kesin!!!
burda satılan acerlarda cin malı kore malları çin mallarından iidir.. yeterki gercekten ve vergisiz gondersinler
kardeş ben adamlara mail gönderip türkiyede yasıyorum dedim! bana gönderemeyiz die de bi mail gelmedi! valla allak bullak oldum! bi telefon siparişi vericem galiba!
kredi kartı ile alışveriş yapmak için güvenlik sertifikası var, ülkeyi ingilitere seçtim öle denedim, çıkıyordu
yalnız westernunion aracılığı ile olan, parayı gönderip, adamların yollamasını beklemek, adamla dürüst değilse hiç mantıklı deil sonuçta kendi elinle havale yapıyorsun,
quote:
Orjinalden alıntı: onurordu
kardeş ben adamlara mail gönderip türkiyede yasıyorum dedim! bana gönderemeyiz die de bi mail gelmedi! valla allak bullak oldum! bi telefon siparişi vericem galiba!
Daha matikli bisey bul arkadasim yurt disindan gelen teller calismayacakParan bosa gitmesin hic olmazsa
evet kesinlikle. tel yerine fotoğraf makinesi getirtilse daha iyi. tabi herkes birbirine bakıyo. biri getirtsede öğrensek diye.
arkadaşlar şu an için sipariş vermekte çok sağlıklı olmayabilir...siteyi incelerken shiping in 10-21 şubat arası bedava olduğunu gördüm...şimdi sipariş versen en gec 5 gün içinde gelicek , bizde gelebilecek mi gümrük varmı bunu ögrenirken fırsat bitmiş olucak...bunuda göz önüne almak gerekir...3 kiloluk elektronik bir aletin shiping ücretide nekadar olur bilmem ama tek parca maliyeti oldukça fazla oplabilir diye düşünüyorum...
emrcerd ben sana katılıyorum! yapıkredi de ünv öğrencisine havale bedava! ben 25 ytl gönderirim kimin varsa ve güvenirim! emercerd istediğin zaman alalım 250 ytl likbişi! ben denemeye hazırım