Şimdi Ara

ARKADAŞLAR MUTLAKA İNCELEYİN!!! VE BU İŞİ ÇÖZELİM (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lenovo dediğiniz marka, IBM'den başkası değil
  • Arkadaşlar biz dünn gece uzuuuuun bi mail attık adamlara
    Herşeyi sorduk.
    Cevabı bugün gönderdiler.
    Fiyatlara her şey dahil diyo adamlar.
    Yalnız Şubat 21 den sonra kargoyu biz ödüyoruz. Gümrük vergisi yok diyorlar. Fiyatlara her şey dahil diyorlar.
    Daha öncede Türkiye ye ürün gönderdik. İsteyin sizede gönderelim diyorlar.
    Ben buradan ürün almayı düşünüyorum herkes gibi. Şimdi sizlerden ricam şu.
    Tek başıma bu kadar zarar edemem ve herkeste meraktan ölmüş durumda. Hep birlikte hareket edersek sonuca varırız. Yani zarar olsa bile hep birlikte hareket edersek daha az zarar etmiş oluruz. Ve belkide herkes almak istediği ürünü almış olur.
    Ben şimdi bi kampanya başlatmak istiyorum. En ucuzundan işimi görebilecek bir ürün sipariş edip yarında western union dan parayı göndercem. Her an adım adım sizleride bilgilendireceğim.
    Ve eğer ürün gelirse ürünü ben adıma alacağım ve bana bu işlemde katkıda bulunan herkesin parasını hesabına iade edeceğim. Eğer ürün gelmezse hakkınızı helal etmenizi isteyeceğim.
    Yalnız şunu net olarak vurgulamak istiyorum. Ürün gelmezse gerçekten hakkını helal edecek arkadaşlar para göndersin. Ve ben allah ın huzurunda size söz veriyorum.
    Biraz araştırdım. Western Union para gönderiminde komisyon alıyor. Şimdi almak istediğim ürün Canon PowerShot A620 fiyatı 249 $
    Western union komisyon 29 $ toplam 278 $ lazım. şimdi bu harekete gerçekten katılmak isteyenler bana bu gece en geç 02 ye kadar mesaj atsınlar bende kişi başına düşen rakamı belirleyeyim. Veya herkes ne kadar katılabilecekse belirtsin.
    Herkesten acil cevap ve destek bekliyorum.

• quote:

Benim mail:
    I want to ask you some questions:

Why your prices too cheap? Is there a problem about prices or are the prices real? I want to buy Acer TravelMate TM8204WLMi (http://mobileinc.co.uk/items.php?id=16029949).

I want to cash and carry; and i want to recieve the product by coming there. Is it possible? Because i don't use credit card. Where is your shop?

Cevap:
    Our prices are almost wholesale with the small margin.
    Shipping is carried out from a wholesale warehouse of the manufacturer.

Acer TravelMate TM8204WLMi from South Korea.

Açıklayıcı bir cevap gelmedi yani
  • Düşük fiyatlı bir üründe değil de 1000$ üstü ürünlerde gümrükte sorun yaşanabilir
  • arkadaşlar bu olayın çok bilinmemesinin nedeni aralık 2005 te başlamıs olmasıdır...şirket 2002 de kurulmus ama üreticiden direk satış olayı henüz çok yeni..bu yüzden bu olayın duyulmamış olması çok normal...biraz dha izleyip incelemekte yarar var...şu an anladığım kadarıyla adamlarea türkiyeden mail yağıyor biraz dha sabırlı olalım bu cok yeni bir strateji , 1,2 ay içinde ne olup olmadığı ortaya çıkar...biraz sabır bence...
  • Arkadaşlar;

Bütün konu altı cvpları bastan sona okudum... Siteyide inceledim... Bu sitedeki urunler, sadece Türkiye piyasına gore değil, cok ucuz sayılabilecek USA piyasasına gore yarı fiyata... Ama unutmamak gerek " Ucuz etin suyu yavan olur..!! "

Burada konu altına cvp yazan arkadaşların, bu siteye gönderdikleri maillerine cvp olarak; bu site, Turkiye yede urun gonderdiklerini yazmışlar... O zaman neden bi referans istemiyorsunuz??? TR de kime satmışlar? en azından e-mail versinler, sizde sorun o kişiye, gercekten varsa..? Bu referansı da isterken en azından 40-50 kişinin toplandığını ve ayrı ayrı olarak bu siteden alışveriş yapmak istediğini , fakat birşekilde bu siteyi ilk defa gorduklerini ve bir guven olusması açısından bu referansa ihtiyaç olduğunu belirtin... Bakalım nasıl bir tavır sergileyecekler???

Eger gercekten alan varsa ve bu kisiyle kontak kurulup memnuniyet garantilenirse; neden olmasın

Selamlar...

• Online alısveris yapan bi firmanın alısveris bilgilerini 3. sahıslarla paylasması akla yatkın diill...nerseyse imkansızz...turkiyede bole bisi basınıza gelse nasıl hissedersiniz kaldıki bu bir ingiliz firması...bu benmde aklıma geldi ama vazgectim...
  • biz 5 kişi olduk. şu an bildirilen para 110 ytl. hedefe doğru koşuyoruz.
    Biraz acele edelim. Para toplanırsa yarın göndercem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emercerd

Online alısveris yapan bi firmanın alısveris bilgilerini 3. sahıslarla paylasması akla yatkın diill...nerseyse imkansızz...turkiyede bole bisi basınıza gelse nasıl hissedersiniz kaldıki bu bir ingiliz firması...bu benmde aklıma geldi ama vazgectim...

En azından, muşteriden mail ile izin isteyebilirler... Ben sadece bir seçenek sundum, bu konuda bende 3. kişilere özel bilgi verilmeyeceğini biliyorum... Ama belki bahsettiğim tarzda, mail ile musteriye sorup/izin alınıp verilebilinir...

Arkadaşlar;
    Burada, adı, adresi,kişiler bilinen kendi çapında büyük firmalardan hergun bir suru sorun yasayan insan gorunuyor...www.sikayetvar.com a girin, birsuru dili yanan musteri gorun, kaldıki siz taa bilmem nereden bir urun getirtiyorsunuz... Bu imalat hatası olan urunlerde olabilir...

Bence referans alın... Bu şekilde bir güven verebilmeleri gerekli... Yoksa; bilmeyen arkadaslar için söyleyeyim, co.uk adresi .com dan daha ucuz ve herkezin alabildiği bir uzantıdır... com.tr gibi değil... Tamam şirket olabilirler, ama duzgun mal sattıklarını gostermez...

Son olarak referans isteyin derim; kaldıkı buraya yani Donanım Haber forumlarına gelen insanlarda o yada bu sekilde referanslar sayesinde bilgilenmiyormu, yonlenip guven kazanmıyorlarmı...

• Para gönderecek arkadaşların dikkatine. Banka şube ve hesap numaralarını veriyorum. Gönderen kısmına ucuz-kullanıcı adı yazın ve dekontu bana mail ile ulaştırın lütfen. Bende kimin ne jadar yatırdığını bileyim. Ürün gelmesi durumunda paralarınızı iade etmek için.
    Hesap Sahibi : Ercan KAZAN
    Banka İsmi ve Şube Adı-Kodu : Bursa Finansbank / Garajlar Şubesi Hesap No : 11553388
    IBAN No : TR87 0011 1000 0000 0011 5533 88

Bu hesapta toplarsak daha iyi olur direk finansbank tan western union ile göndercem.
  • Bildiğim kadarı ile gümrük vergisi 200 $ ın üzerindeki mallara var ve bizim seçtiğimiz ürün 249 $. Her türlü gümrük vergisine tabi. Bakalım ne olcak hep beraber görcez.
  • arkadaşlar ben mail attım daha once turkıyeden sattıkları kişilerle temas kurmak istediğime dair ve telefon numaralarımı da verdim bakalım nolacak
  • evet arkadaşlar , 3 günlük araştırmalarım sonucunu ve edindiğim izlenimleri sizlere aktarıyorum...

Birincisi , sözünü ettikleri bu sisteme aralık 2005 te yani yaklaşık olarak 3 ay önce başlamışlar...böyle ucuz fiyatlar söz konusu olduğunda özellikle ingilterede yaşayanlar için bence herkez tarafından duyulmasına yeticek kadar uzun bir süre..biz bu forumda tartışıyoruz , ama gel görki ingilteredeki notebook forumlarında ben bu şirketi duyan birine rastlamadım...Buda bende reklam yapmadıkları yani işi biraz da gizliliğe vurdukları yönünde bir şüphe oluşturdu...

İkicisi , şimdi bu ürünler ucuz , dediklerine göre direk üreticisinden yolluyolar ve kendi ülkelerindeki vergiden yırtıyorlar...Bu onlar adına güzel bir strateji olabilir ama ingilteredeki firmalar gelir vergisi vermek zorunda bütün dünyada olduğu gibi , sanırım vatikan hariç .Yani benden havale yoluyla aldıkları parayı şirket hesabına geçirdikleri anda sattıkları malın gelirin vergisini ödemek zorundalar..yani burda bir üçkağıt var..şahsi kanaatim , aldıkları para doğrudan birilerinin cebine gidiyor , aksi takdirde inanın bana bu para şirketin hesabına geçtiği anda bahsettikleri fiyat kadar vergi ödemek zorunda kalırlar oysa biz vergi vermeyip fiyatları düşük tutuyoruz diolar..bu bence olası değil...

üçüncüsü , açıkcası bana attıkları hiç bir mailde garanti vermediler , özellikle gümrükle ilgili istediğim garantiye ne hayır ne evet , yani biz daha önce türkiyeye mal gönderdik gibilerinden kaçak cevaplar veriyorlar...

dördüncüsü , sitenin ana sayfasının en üstüne bakın , kocaman WELCOM yazmışlar...ya bu adamlar daha WELCOME yazmayı bile bilmiyorlar..bu bence oldukça önemli...ayrıca şu kameralar hep aynı şeyi gösterip duruyor...ve şimdi en önemlisi , telefon açtığınızda kimse çıkmıyor, telesektere bağlanıp duruyor , ayrıca konuşulan lisan ne ingiliz nede amerikan aksanı , böyle hint ve amerikan karışımı birşey..ben artık bu admaların gerçekte ingilterede olduklarına yada bu adamların ingiliz olduklarına bile inanmıyorum ingilteredeki bir arkadaşımla temasa gectim ve bana burda böyle üçkağıtlar çok dönüyor ve dikkatli ol dedi...polise sorduğunuzda, biz terörle uğraşıyoruz bunlara vaktimiz yok cevabını alıyorlarmış...bu beni şok etti açıkcası...ingiltere demek güven demek değil kısacası..

son olarak bu olayın gerçek olmasını hepiniz kadar bende istedim ama bu bahsettiğim sebepler beni bu işten vazgeçirmeye yetti ve hatta arttı bile..umarım bu izlenimlerim size yardımcı olur , işin peşini bırakmayıp yeni bilgilere ulaşan arkadaşlarımda görüşlerini bildirirlerse herkese yardımcı olurlar düşüncesindeyim...benden şimdilik bukadar...saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emercerd -- 21 Şubat 2006 22:48:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emercerd

evet arkadaşlar , 3 günlük araştırmalarım sonucunu ve edindiğim izlenimleri sizlere aktarıyorum...

Birincisi , sözünü ettikleri bu sisteme aralık 2005 te yani yaklaşık olarak 3 ay önce başlamışlar...böyle ucuz fiyatlar söz konusu olduğunda özellikle ingilterede yaşayanlar için bence herkez tarafından duyulmasına yeticek kadar uzun bir süre..biz bu forumda tartışıyoruz , ama gel görki ingilteredeki notebook forumlarında ben bu şirketi duyan birine rastlamadım...Buda bende reklam yapmadıkları yani işi biraz da gizliliğe vurdukları yönünde bir şüphe oluşturdu...

İkicisi , şimdi bu ürünler ucuz , dediklerine göre direk üreticisinden yolluyolar ve kendi ülkelerindeki vergiden yırtıyorlar...Bu onlar adına güzel bir strateji olabilir ama ingilteredeki firmalar gelir vergisi vermek zorunda bütün dünyada olduğu gibi , sanırım vatikan hariç .Yani benden havale yoluyla aldıkları parayı şirket hesabına geçirdikleri anda sattıkları malın gelirin vergisini ödemek zorundalar..yani burda bir üçkağıt var..şahsi kanaatim , aldıkları para doğrudan birilerinin cebine gidiyor , aksi takdirde inanın bana bu para şirketin hesabına geçtiği anda bahsettikleri fiyat kadar vergi ödemek zorunda kalırlar oysa biz vergi vermeyip fiyatları düşük tutuyoruz diolar..bu bence olası değil...

üçüncüsü , açıkcası bana attıkları hiç bir mailde garanti vermediler , özellikle gümrükle ilgili istediğim garantiye ne hayır ne evet , yani biz daha önce türkiyeye mal gönderdik gibilerinden kaçak cevaplar veriyorlar...

dördüncüsü , sitenin ana sayfasının en üstüne bakın , kocaman WELCOM yazmışlar...ya bu adamlar daha WELCOME yazmayı bile bilmiyorlar..bu bence oldukça önemli...ayrıca şu kameralar hep aynı şeyi gösterip duruyor...ve şimdi en önemlisi , telefon açtığınızda kimse çıkmıyor, telesektere bağlanıp duruyor , ayrıca konuşulan lisan ne ingiliz nede amerikan aksanı , böyle hint ve amerikan karışımı birşey..ben artık bu admaların gerçekte ingilterede olduklarına yada bu adamların ingiliz olduklarına bile inanmıyorum ingilteredeki bir arkadaşımla temasa gectim ve bana burda böyle üçkağıtlar çok dönüyor ve dikkatli ol dedi...polise sorduğunuzda, biz terörle uğraşıyoruz bunlara vaktimiz yok cevabını alıyorlarmış...bu beni şok etti açıkcası...ingiltere demek güven demek değil kısacası..

son olarak bu olayın gerçek olmasını hepiniz kadar bende istedim ama bu bahsettiğim sebepler beni bu işten vazgeçirmeye yetti ve hatta arttı bile..umarım bu izlenimlerim size yardımcı olur , işin peşini bırakmayıp yeni bilgilere ulaşan arkadaşlarımda görüşlerini bildirirlerse herkese yardımcı olurlar düşüncesindeyim...benden şimdilik bukadar...saygılar...

Sağolasın dostumBöyle elle tutulan analizler çok daha tatmin edici..

• Dediğiniz doğru olabilir. Ama güvenip de direk olarak 2000$ lık bi alet alınmıyor zaten. Bence siteyi düşük fiyatlı bir üründe denemek mantıklı.
  • emercerd 'e çok teşekkürler!!! bence tespitleri çok güzel ve mantıklı! bende inanılmaz heveslenmiştim! rüyamda bi le göremiyeceğim bi laptopu 1,500ytl alacağım hayaliyle uyumamıştım ilk gece!!! ama dünyanın 4 bir yanı dolandırıcı dolu! bende bu siteye güvenmiyorum! ve gerçeklere geri dönüyorum! ve1.500 ytl ye alabileceğim en iyi laptopu alacağım! buda muhtemeken acer olacak!(hayali bile güzeldi)
  • yazılanların tumunu okudum.cidden bu işte kararlıysanız,aranızda para toplayıp bi deneme ürünü almanız mantıklı.ama gümrük konusunda hiçbi fikrım yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DevilMayCry07

Dediğiniz doğru olabilir. Ama güvenip de direk olarak 2000$ lık bi alet alınmıyor zaten. Bence siteyi düşük fiyatlı bir üründe denemek mantıklı.

dostum dediğim gibi işin peşini bırakıp bırakmamak sizin elinizde, ben sadece düşündüklerimi açıkladım ve şahsen ben bırak 200 doları 2 doları bile riske atmazdım, niye 2 dolarla batıcam diye mi hayır , toplamda 200 dolar birilerinin cebine haksız yere gidicek diye..tabi karar paşa gönlünüzün

electronics ve onurordu arkadaşlarım yardımcı olabildiğime sevindim..

saygılar...

• bu işte bir bitlik var bence. girmenizi tavsiye etmem.
    ---
    benim açmış olduğum sayfadaki ürünün sitemizdeki linki
    http://forum.donanimhaber.com/m_5988286/tm.htm
    ---

adamlar buradaki ürüne Price : $689.00 (olması gereken $1171.00) buna kimse inanmaz.
    notebookun montörü bozulmuş olsa garanti kapsamında girmese ve garanti kapsamı dışında değiştirmeye kalksak bile monitörü bu fiyata alamayız. heheh

bir bitliğin olduğu sitenin ilgili ürünü ile ilgili linki:
    http://mobileinc.co.uk/items.php?id=15621799

• ya aslında eğer urunler refurbished ise
    olabilir arkadaşım aldi almanyadan 1050 euroluk laptobu 300 euro ya
    bunlarda oyle olabilirmi acaba
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.