Şimdi Ara

ARKADAŞLAR MUTLAKA İNCELEYİN!!! VE BU İŞİ ÇÖZELİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elden alınabiliyorsa bir yolla getirilemez mi Türkiye'ye? Sonuçta kişisel laptop'um hesabı Olabilir mi böyle birşey acaba?
  • bana biraz dalavere var giibi geliyor
  • bence zor turkiyeye getirmek
    kesin gumrukte takılır
  • arkadaşlar bir mail daha attım adamlara , gümrüğü garanti ediyormusunuz diye? verdiği cevap kısa ve netti....

We sent orders in Turkey before without any problems.
    "problemsiz olarak daha öncede türkiyeye siparişler yolladık"

gel görki inan şimdi bu adamlara...şeytan diyo al riski ne olursa olsun...bu arada ya buradan yada abd den diyenlere katılmıyorum...1 aydır notebook almak için araştıryorum bugun bu ingiltere fiyatını gördukten sonra ben türkiyeden notebook falan almam...acırım o dandik konfigürasyonlara aynı parayı vermeye...
  • burda 2 risk var
    bir adamların guvenirliligi
    ikincisi turkiyede gumruk sorunu
    cihazın geliceginden eminsen bu riske girilir olmadı enfazla kdv odersin yinede fiyat cazip bence
    ama bide buraya ulasmazsa paran yanar iste bu buyuk risk
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacklegend

burda 2 risk var
    bir adamların guvenirliligi
    ikincisi turkiyede gumruk sorunu
    cihazın geliceginden eminsen bu riske girilir olmadı enfazla kdv odersin yinede fiyat cazip bence
    ama bide buraya ulasmazsa paran yanar iste bu buyuk risk

şu an firmanın güvenirliligi hakkında kapsamlı bir çalılşma içideyim..yarında telefonda görüşücem..bugungü izlenimim , attığım 10 a yakın maili pazar ve aksam saatleri olmasına rağman çabuk sekilde cevapladılar...bu iyi bir özellik ama tabiiki cok yetersiz...ikincisi gümrük vergisinde garanti veriyorlar ama kdv hakkında bilgim yok..sonucta her ikisi de farklı seyler...bu konuyuda arastırıyorum...sanırım yarın bu iki sorunun cevabını bulucam...son olarak turkiyeden sadece wester union la para alıyolar, aslında buda normal çünkü sonucta 3. sınıf bir ülkeyiz onlara göre..eğer cihaz elime gecmezse wester unionla şirket sahsına ödme yaptıgıma dair onemli bir belge olucak...sanmıyorumki böyle bir riske girsinler...bakalım yarın olsun hayrolsun...21 i son gün...

• bu kameralar kolpa yaw adam kıpırdamadan fotokopi çekmeye çalışıyor
    10 dakikadır.
  • biri su olaya noktayı koysun artık nedir yahu, diplomayı alırken bu kadar heyecan yapmadım ben...
    Hade bekliyoruz yabancı dilinize kuvvet
  • arkadaslar merak etmeyin 21i gecse bile ben email attım bu free shiiping olayı bitiiminde ne kadar shipping parası alınacak diye gelen cevapta da soyle yazıyo

DHL - $49.00
    > UPS - $69.00
    > Fedex - $49.00
    >
    yani en fazla bi 100 ytl civarı kapatırız olayı hemen acele etmeeyilim bu fişyatlar nasıl olsa aynen duruyo.
  • beyler bu arada ben ingliterdeki bi arkadasa sordum bu firmayı bilmiyomus ama londraya pek yakıj n delimis eger gidebilrse bakacak bakalım oyle bi yer vasrmık yokmu yalnız o da diyoki burdada fiyatlar oyle o kdar ucuz sitede yazanlara o da sasırdı yani napalım bilmiyom.
  • Toshiba Qosmio G25-AV513 burda 5-6milyar yabacı bi kac firmada arastırdım en az 3000$ nasıloluyoda bu firmda 1300$
  • SOn dakika haberi en son email attım bu firmaya dedimki ben gelip alsam laptıpu sizizn ingilterdeki shopunuzdan ama gelen cevapta soyle dediler:

We don't have products in stock in London. All our products are delivered to you directly from the Asian wholesale warehouses through our representatives.

You can buy the majority of our products in office in Seoul, Soth Korea.

yani ingilterede arkadasınız bile olsa hiçbiişe yaramaz alamazlarmıs ordan ben oyle yapacaktım ama artık olmucak herhalde yanii guney korede arkdası akrabası olan hiç kacırmasın derim

• www.abesofmaine.com
    adresindede ucuz laptoplar var mesela bu toshiba cosmio 2000 $ fena deil burda 4000$ olunca ama o sitede 1300$onuda unutmayalım bide bu siteye bakın ii sayılır bunuda nette araastırırken buldum belki daha ucuzada bulurum.....
    sizde su mobileinc firmasındından bi urun aldnızmı ne oldu en son durum ne

• ayrıca bu sitede vwww.abesofmaine.com 30 gun para iadesi varmıs sit4ede yazıyo ama nasıl oluıyo bilmeme artık nasıl olur
  • ne olacak bu mobile inc yaw tamda yeni laptop almaya kara vermiştim ama kafam iice karıstı bilmiyom nolcak en yakın zamanda suna bi care bulalaım ok
  • yaa biri cengaverlik yapsın versin siparisi
    ya batar yada cıkar
  • 100 $´lık laptoplara kaynak çıktı

Yazan: nedim Tarih: 01 Şubat 2006 18:54:19
    Dünyadaki zenginlerle yoksullar arasındaki dijital uçurumu kapatması umulan 100 dolarlık dizüstü bilgisayar projesine Birleşmiş Milletler´den (BM) önemli destek geldi

BM Kalkınma Programı (UNDP) Başkanı Kemal Derviş, bu amaçla, projenin mimarı ve ABD'nin Boston kentindeki Massachusetts Institute of Technology (MIT) Media Laboratuvarı Başkanı Nicholas Negroponte ile Cumartesi Dünya Ekonomik Forumu toplantılarının yapıldığı Davos'da bir mutabakat zaptı imzalayacak.

BM'den yapılan açıklamaya göre, Derviş'in başkanı olduğu UNDP'nin Negroponte'nin kuruluşuyla, ''kalkınmakta olan ülkelerdeki pilot okullara teknoloji ve kaynak'' sağlanması konusunda ortak çalışma yapacak. Proje kapsamında, gelecek yıl sonuna dek kalkınmakta olan ülkelere öğrenci ve öğretmenlerin kullanması amacıyla maliyetine 1 milyon adet 100 dolarlık dizüstü bilgisayardan satılması öngörülüyor.

-FARKLI TASARIM-

Tasarımı bilinen dizüstü bilgisayarlardan biraz farklı olacak ve kendi elektriğini yanına yerleştirilen kolun çevrilmesiyle üretecek ''yeşil makina'' adı da verilen 100 dolarlık laptop, çeşitli biçimlerde katlanabilecek ve darbeye karşı dayanıklı lastik koruyucuyla çevrelenecek. AC adaptör kablosunun aynı zamanda taşıyıcı omuz bandı olduğu bilgisayar, üretim masraflarının kısılması için günümüzde standart olan işlemci hızından biraz düşük olan 500 megahertz işlemciye sahip olacak.
    Aynı zamanda acil durumlarda iletişim sağlanabilecek bir araç olarak da kullanılması planlanan bilgisayarın ilk modellerinde güç kaynağı kolunun bir kez çevrilmesiyle 10 dakika yetecek güç sağlanacak. Kablosuz internet erişimine sahip olacak bu dizüstü bilgisayarlar, yakındaki aynı model laptoplarla doğrudan bağlantıya geçebilecek ve bunlardan birinin internete girişi varsa diğer laptoplar da bu girişten faydalanabilecek.

Ucuz bilgisayarın mucidi Negroponte, ''Bu bilgisayar sayesinde tüm dünyaya internette sörf yapmayı öğretmek istediğini'' belirterek, bu bilgisayarın tasarım açısından farklı olacağını ve çalınması veya satılmaya çalışılması halinde kiliseden çalınmış bir eşya gibi muamele göreceğini söylemişti. Negroponte, bu bilgisayarın fiyatının dünyanın birçok yeri için yüksek olduğunu belirterek, fiyatın ileride daha düşmesini ve satılacak ülkenin ekonomisine göre ucuzlatılmasını umduğunu kaydetmişti.

Dünyanın bir numaralı arama motoru Google'ın da aralarında bulunduğu birçok Amerikan şirketinin destek verdiği ucuz bilgisayar projesine ABD içinden de talepler gelmişti. Massachusetts Valisi Mitt Romney, eyaletteki düşük gelirli okulların öğrencileri için 500 bin adet satın almayı planladığını açıklamıştı

• beyler ben bu laptopu bekleyelim derim
    eger piyasaya cıktıysa nerden bulabiliriz bunu soleyin yaw pc den bile ii be çift cekirdekli ne demek harika

Lenovo, dünyanın en tanınmış notebook markası ThinkPad ürün ailesine eklediği iki yeni ürün grubu ile performans, taşınabilirlik ve pil ömrü özelliklerini geliştirdi. Intel Centrino Duo çift çekirdekli işlemciye sahip olan ürünler en dikkat çekici özelliği 11 saate kadar varan pil ömrü.

Ürünlerde bulunan Intel çift çekirdekli işlemciler, daha önceki işlemcilere göre verimlilik ve çoklu görevlendirmeyi geliştirip, kullanıcıların birden fazla yüksek performanslı uygulamayı aynı anda çalıştırmasına izin veriyor. Lenovo ThinkPad X60 Serisi, Intel Core duo işlemci ve Intel Mobil 945 Express Chipset, 667 MHz veri yolu 667 MHz DDR2 SDRAM özellikleri ile performans artışı sağlıyor ve önceki platformlara göre yüzde 37’lik bir güç kullanımı azaltımı ile adaptörsüz kullanma süresini 11 saate kadar çıkarabiliyor.

• hani arayacak arkadaşlar vardı,ne oldu?
    arkadaşlar bana bu fiyatlar pek normal gelmiyor,ürünün üreticisine bu fiyatlara mal oluyormudur acaba?
  • Arkadaşlar, bu konudaki son durum nedir? Ben de lağtop almayı düşünoyordum ki bunu görünce kafam allak bullak oldu. Şimdiye kadar almayı hayal bile edemediğim laptopları almayı planladığım laptoplardan daha ucuz fiyata görünce şok oldum. Yoksa bu bir kamera şakası falan mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.