Şimdi Ara

arkadaşlar n70 mi n73 mü sizce??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karşılaştırma yok. sadece hangisini alayım demiş arkadaş. Celallenmeyin hemen yaw. Konuyu yanlış yere açmıştı o kadar.
  • K750i, Sony Ericsson'un bir modelidir.
    N70 ile K750i apayrı telefonlar.Öncelikle biri Symbian sitemine sahip diğeri ise Java.
    N73, N70 ve K750i'den üstün bir telefondur.
    Kısaca imkanın varsa N73 öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan. -- 8 Mayıs 2007; 18:27:06 >
  • ben her iki telefonuda kullandım N70 ole arkadasın dediği gibi berbat foto çekmiyor foto kalitesi tatminkar N70 videosu bence bir parça değil N73 e göre baya iyi degerler aynı gibi görünüyo ama N70 videosu daha iyi öte yandan N70 in hoparlör ses kalitesi vasat ancak ses kesinlikle düşük değil.
  • Nokia N73 Güzel Seçim Olucaktır .
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakinn

ben her iki telefonuda kullandım N70 ole arkadasın dediği gibi berbat foto çekmiyor foto kalitesi tatminkar N70 videosu bence bir parça değil N73 e göre baya iyi degerler aynı gibi görünüyo ama N70 videosu daha iyi öte yandan N70 in hoparlör ses kalitesi vasat ancak ses kesinlikle düşük değil.

Belli oluyo hangisini kullandığın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

karşılaştırma yok. sadece hangisini alayım demiş arkadaş. Celallenmeyin hemen yaw. Konuyu yanlış yere açmıştı o kadar.

ama hala cevap yazıyorsun network
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

quote:

Orjinalden alıntı: yakinn

ben her iki telefonuda kullandım N70 ole arkadasın dediği gibi berbat foto çekmiyor foto kalitesi tatminkar N70 videosu bence bir parça değil N73 e göre baya iyi degerler aynı gibi görünüyo ama N70 videosu daha iyi öte yandan N70 in hoparlör ses kalitesi vasat ancak ses kesinlikle düşük değil.

Belli oluyo hangisini kullandığın

Nokia-fUN Ben her iki telefonuda kullaniyorum ve ""yakinn"" nin yazdiklarina tamamen katiliyorum.Ayrica dikkat ettimde N70 hakkinda yaptigin butun yorumlarinda cihazdan bir hicmis gibi bahsetmissin.Bunu dogru bulmuyorum.N70 ile aranda ne gecti bilemiyorum ancak,2005 in son ceyreginde piyasaya cikmis bir cihaz oldugunu dusunerek gercekci tutarli yorumlarda bulun.Sene 2007 hala sifir 6600 satiliyor,herkesi kendin gibi dusundugunu zannedip,neredeyse aralarinda iki sene olan modelleri,teknik ozelliklerine bakip kiyaslamaktan vazgec.N70 ve N73 un teknik ozelliklerini bildikten sonra,ilkokul talebesi bile en az senin kadar bu konuda yorumda bulunabilir.2005 de cikmis,6600 dan sonra en cok ragbet goren bir cihaz hakkinda bahsederken teknik konulara fazla takilma.

• MaSSive, görüşüne saygı duyarım. 6600'ın hala satılma nedeni özellikleri değil ucuz olmasıdır. Yani 6600'dan beklentilerinden değilN70 konusuna gelince, N70'in satılma nedeni zaten "Nserisi" telefonu olması. Yani herhangi bir beklentiyi veya ihtiyacı karşılamıyor. N91 almak ister adam o zaman tamam ses için alınır. İnternet için ister, N93 alır, Kamera bekler K790 yada N73 alır. Ama N70'i hangi sebepten dolayı alsın?
  • Cevrene bir bak herkes herseyin full olaninimi kullaniyor.Herkes senin benim gibi teknolojiyi cabuk tuketmiyor veya tuketemiyor.Ki 6600 ornegiyle anlatmak istedigimde fiyat konusuydu zaten.Hazir sende ""N91 i almak ister adam ozaman tamam ses icin alinir,N70 hangi sebeten dolayi alinsin"" diye mevcut cep telefonu ozelliklerinde her zaman herkes en iyisini baz almak zorundaymis gibi N91 den ornek vermissin vermesinede,sana gore N91 muzik icin veya wifi icin alininca N70 in kalitesindeki ekrana sahip N91 sineye cekiliyorda,bir baskasi tipi icin,makul fiyati icin N70 alinca niye sineye cekilmesin.Sonucta Nokia markasi begenilsede begenilmesede symbian isletim sistemli,2006-7 de cikmis vasatin altinda cameraya sahip bir cok telefondan iyi sayilabilecek camera performansi;ozellikle video konusunda.Bununla birlikte dizayn olarak 6630 u alan olduktan sonra sirf dizayni icin bile alinabilinir.(ki bende 6630 kullandim en sonunda duvara carptim ayri konu)Kisacasi suan pek cogu icin ne iyi nede kotu olan fiyati makul seviyelere inmis bir telefon.

Sen begenmeyebilirsin saygi duyulmalidir,fakat yerin dibinede sokulacak kadarda degil.Adam yukarida N70 in kendine gore olan yonlerinde tipi diye yazmis,adamin begenisine zevkine bile pes yani diye muhalefet olmussun.Hakikaten bukadarina; asil sana pes yani.

• N70 alıcaksan K750 al

N70 alıcaksan W810i al

Bu iki cihazda N70'i 2'ye katlar, 3'le çarpar, symbian hariç her yönden. Artı cebinde paran kalır.

N73 ise piyasadaki en iyi 3-4 telefondan biri, N70 le kıyaslanması ise şahsi fikrimce söz konusu değil, klasman farkı var arasında
  • n70 le n73 arasında daglar kadar fark var senı hangı özellıgı tatmın edıosa onu al dıcem ama n73 her konuda ustun zaten
  • ben N70 N73 den daha iyidir gibisinden bişi demek istemedim anlatmak istediğim arkadasın anlattığı gibi kötü bir telefon değildir sonuçta suanda fiyatıda makul özellikleride eski bir telefon olduğu göz önüne alınırsa gayet yeterli kalkıpta arkadas kalkmış N91 N93 N73 ile kıyaslıyor sonuçta fiyat olarakta bakmak lazım olaya herkez bir telefona o paraları veremeyebilir.

Suan N73 kullanıyorum daha önceki telimde N70 ti istersen ispatlayabilirim ozaman nedersin merak ediyorum.

K750 ve W810 symbian hariç heryönden N70 den iyi olduna katılmıyorum. birkere o bahsettiğin aletler video çekemiyor onu soleyim ayrıca arkadasta w810 var ve gece florasan altında resimleri N70 çektiği resimlerin yanında hüsran.
  • @yakiin, bir şey ıspatlamak zorunda değilsin inanıyorum elbet... N70 kullanıyorsun ve onu savunuyorsun sanmıştım. Kusura bakma
  • n73 piyasanin en kral telefonlarindan biridir f/p oranina gore boyut/performans oranina gore de..

gece cekimlerinde batirmasa benim de alacagim telefon n73tur..
  • Suan sahip oldugum,kullandigim telefonlar N70,N73,P990i,K550i bunlarin yaninda daha once kullandigim yigenime verdigim W810i de goz onune alinirsa, bir cihazi kullandigi icin saplantili yorum yapmadigim anlasilir okadar.
  • konuyu baska yere kaydırdığım yok arkadas symbiandan baska üstün yanı yok demişte ben gece N70 florasan altında W810 dan daha iyi çektiğini bizzat kendim denedim gördüm hadi onu kabul etmesenizde video çekiminin daha iyi olduğu bir gerçek sonuçta symbian hariç baska yöndende iyi buda arkadasın iddiasını çürütmeye yetiyor sanırım öte yandan symbian bir işletim sistemi onunla telefona birçok özellik kazandırıyorsun telefonda işletim sistemine önem veriyorsan tabiki pil ömrü ve yavaslıga katlanacaksın ben o yüzden işletim sistemli tellerin bu yönünü işletim sistemsiz teller karşısında bir dezavantaj olarak görmüyorum
  • benim emektar 6600 kamerası n70 den ii çekio
  • Niye bu kadar N70 in üstüne gidilmiş anlamadım.Ekranı kalitesiz ve mat ne demek kendinize gelip objektif olun,burada N70 in N73 den daha üstün olduğunu söyleyecek halimiz yok fakat Bazılarının N70 ile bir anısı var gibi görünüyo...
  • yaw amma tartışmışsınız bea böyle cevabı belli bi konu için.....
    n70 in ekranına bir insan şu yüzden laf atabilir ki haklıdır...
    n73 kullanmıştır ve sonra o parlak o nacizane o 320x240 ekrana gözü alışmışken gidipte birinin n70 ini veya ona benzer bi modelini eline alınca çikin gelir tabiki aynı durumu bende yaşıyorum bir n73 sahibi olarak...
    babacım sen bakma bunlara eğer alabiliyosan n73 al. nokia nın son yıllarda yaptığı en şekil ilk 5 telefon içindedir hem fonksiyonları bakımından hem karizmasından verilen parayı sonuna kadar hakediyor.

iyiki almışım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.