Şimdi Ara

arkadaşlar ne olursunuz bi yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar abim bana teknosadan samsung np350v5c sogtr diye bi bilgisayar almış çok güzel ama assains creed reveletion yükledim görüntü kalitesini en düşüğe indirdim yinede donuyor heleki ara videolarda bu donma artıyor ekranı küçülttüm hala donuyor bilgisayarım özellikler dediğimde 2 tane ekran kartı gözülüyor ikiside aktif diyor ama bu ikisi varken nasıl donuyor halbuki abim demiş oyun için hangisi makbul demiş bide benim gözlerde sorun var yansıması olmıcak adamda bunu göstermiş çift katmanlı ekran yansıma yapmaz demiş ekran çok güzel ama win8 yüklü girişte şifre var yazmadan açılmıyor hadi şifreyi geçtim onu hallettim bu donma sorununa çözüm bulamadım hadi assains creed yüksek ister dedim hızlı ve öfkeli rio soygununu indirdim onda bile dondu bi yardım edin çözümü varmı yoksa bu lettop desteklemiyormu

bu arada özellikleri için

http://www.teknosa.com/urunler/125032446/samsung-ativ-book-3-np350v5c-s0gtr-notebook

ürün bu

• masaüstü sağ tıklayın değiştirilebilir grafik yerinden program listesine girersiniz oyunu yüksek performanslı gpu yapın çift akran kartlı sistemlerde bazen oto geçiş olmayabiliyor elle yapmak gerekir.
  • Laptoplarda çift ekran kartı yazarsanız bu konuda çeşitli cevaplar bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.