Şimdi Ara

arkadaşlar neden böyle görünüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisarımın başlatta dahil olan bölümü resimdeki gibi görünüyor bunu nasıl düzeltebilirim?

• Selam
    Sisteminizde Aero desteği şu an için çalışmıyor kardeş. Veya masaüstünü klasik konuma getirmişsiniz.
    Bunun için; Ekran kartınızın sürücüsünü yüklediniz mi? Veya Kurduğunuz Win7 sistemi nedir? Starter Vs..
    Detaylandırırsanız yardımcı olmaya çalışırız. Maalesef tek resimle bu tür sorunlar çözülmüyor!
    Kolay gelsin..
  • win 7 ultimate kullanıyorum ekran kartı sürücüsü yüklü klasik konumdada değil
  • pardon klasik konumda çünkü başka hiçbir tema açık değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: tardis123

pardon klasik konumda çünkü başka hiçbir tema açık değil

Masaüstü ne durumda şimdi? Oldu mu, olmadı mı?
    Olmadıysa sizden rica etsem buraya resim ekler misiniz?

Masaüstünde sağ tıklayın ve Kişiselleştir seçeneğine girin ve açılan pencerenin resmini buraya ekleyin..
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

pardon klasik konumda çünkü başka hiçbir tema açık değil

Masaüstü ne durumda şimdi? Oldu mu, olmadı mı?
    Olmadıysa sizden rica etsem buraya resim ekler misiniz?

Masaüstünde sağ tıklayın ve Kişiselleştir seçeneğine girin ve açılan pencerenin resmini buraya ekleyin..
    Kolay gelsin..

işte böyle görünüyor ve hiçbirine tıklanmıyor kardeş

• Selam
    Anlaşılan tema klasöründe bir sorun var. Size kendi hazırladığım ve kullandığım birkaç tema linki vereceğim. Bunu indirin ve rardan çıkarttıktan sonra üzerlerine tıklayarak çalıştırın. Eğer algılıyorsa, sorun tema klasöründe. Algılamıyorsa, Aero Peeek Özelliği etkin değil.

Önce siz Buradan Temaları İndirin sonrasına bakarız kardeş.
    Not: İndireceğiniz tema dosyaları kendi sitemden gelmektedir.
    Kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Selam
    Anlaşılan tema klasöründe bir sorun var. Size kendi hazırladığım ve kullandığım birkaç tema linki vereceğim. Bunu indirin ve rardan çıkarttıktan sonra üzerlerine tıklayarak çalıştırın. Eğer algılıyorsa, sorun tema klasöründe. Algılamıyorsa, Aero Peeek Özelliği etkin değil.

Önce siz Buradan Temaları İndirin sonrasına bakarız kardeş.
    Not: İndireceğiniz tema dosyaları kendi sitemden gelmektedir.
    Kolay gelsin..

indirdim ama hiçbiri olmadı kardeş

• kardeş galiba bilgisayarımda aero yok nerden indirebilirim biliyor musun? bu arada ekran kartı ati radeon hd 4200
  • quote:

O zaman şöyle yapıp deneyin.
    Bilgisayar sağ tık ve Özellikler seçeneğine girin. Soldaki Gelişmiş Sistem Ayarları'na tıklayın ve açılan pencereden üstteki Ayarlar butonuna tekrar tıklayın. Yeni açılan penceredeki Aero Peek Özelliğini Etkinleştir seçeneği karşısına tik koyun. Eğer tik varsa muhtemelen bir programın veya Virüsün etkisi altındadır.
    Bunuda bir dneyin..

Not: TuneUp Utilities ile ayarlarını yapmadan optimize etmişseniz, bu program klasik görünüme çevirmektedir.
    Kolay gelsin..
  • quote:

quote:

O zaman şöyle yapıp deneyin.
    Bilgisayar sağ tık ve Özellikler seçeneğine girin. Soldaki Gelişmiş Sistem Ayarları'na tıklayın ve açılan pencereden üstteki Ayarlar butonuna tekrar tıklayın. Yeni açılan penceredeki Aero Peek Özelliğini Etkinleştir seçeneği karşısına tik koyun. Eğer tik varsa muhtemelen bir programın veya Virüsün etkisi altındadır.
    Bunuda bir dneyin..

Not: TuneUp Utilities ile ayarlarını yapmadan optimize etmişseniz, bu program klasik görünüme çevirmektedir.
    Kolay gelsin..

kardeş gelişmiş ayarlara girdim performansın yanındaki ayarlara tıkladım ama aero seçeneği falan yoktu resmi de aşağıda

• Sağdaki pencereden En iyi görünüm için ayarla'yı etkinleştirin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Eğer Aero özelliği gelmiyorsa, sisteminizde önceki alınan kayıt girdilerinin geri yüklemesini(Sistem Geri Yükleme)gerçekleştirin.
    Bilgisayar başında olmamanın zorluklarından biride bu uzaktan ihtimalleri yazmaktır. Hemde en zor olanı..
    Kolay gelsin..
  • kardeş sorunu çözdüm temaların olduğu bölüme girdim orada aero sorunları bul ve düzelt diyordu ona tıklayınca sorunları buldu ve onardı baya basitmiş şansa buldum :)
  • quote:

kardeş sorunu çözdüm temaların olduğu bölüme girdim orada aero sorunları bul ve düzelt diyordu ona tıklayınca sorunları buldu ve onardı baya basitmiş şansa buldum :)

Hay Allah yaa aslında bunu daha önce size yazmalıydım ama siz kendiniz bulmuşsunuz. Sizin adınıza sevindim kardeş.
    Şu anda XP ile çalıştığım için bazı şeyleri göremiyorum elbette buda aklıma gelmedi açıkçası..
    Kolay gelsin..
  • yine de çok teşekkürlr kardeş :)
  • Kardeş temalar ayar bölümüne nerden giriyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdost1983

Kardeş temalar ayar bölümüne nerden giriyorsun

Selam
    Kullandığınız Win7 hangi sürümüdür bilmiyorum ama genelde, masaüstüne sağ tıklayın ve Kişiselleştir yazan yerden girerek tema bölümüne ulaşabilirsiniz.
    Kolay gelsin..
  • teşekkür ederim buldumyaptım .ama sonra tekrarlıyor.bir arkadaşıma sordum bu durum fan arızasından kaynaklanır notebook servise gitmeli dedi.doğru mu acaba çünkü fan çalışıyor duyabiliyorum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.