Şimdi Ara

arkadaşlar neden DivX?sorunlari çok; altyazi, küçük ekran....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkes divx divx diyo ama neden divx diyo.
    1.divz de en yeni filmleri bulmak mewcut tamam da filmi buluyorsun ama altyazisini bulamiyorsun.
    2.büyük ekran twde VCD izleme keyfi warken neden bilgisayarda divx izlemeyi tercih ediyorsunuz(bu genel kullanicilar için,çoğu kişi böyle)
    3.divx olarak şu an wizyondaki filmlerin bulunma ihtimali
    4.VCD olarak şu an wizyondaki filmlerin bulunma ihtimali
    5.VCD mi DivX mi daha büyük arşiwe we daha yeni filmlere sahip

ewet arkadaşlar divX divX ama neden??

• hade arkadaşlar cewap weren yok mu?divX divX diyosunuz...neden?
  • 1-altyazısını %99 ihtimalle buluyorsun. bu güne kadar arayıp da bulamadığım ya bir ya iki keredir. 10-15 tane altyazı sitesi bu forumlarda dönüyor.
    2-büyük ekran, ama görüntü kalitesi kötü. ayrıca divx çalıştıran dvd playerlar çok yaygınlaştı. bununla birlikte(bence)divx kalitesi dvdye çok yakın, sinemaskop ve ayna gibi, net ve ayrıntılı izlemeyi, tam ekran izlemeye tercih ederim.
    3-bulunma ihtimali dvd bulunma ihtimaline eşit, bir filmin dvdsi de vcdsi ile aynı anda çıkar; bu durumda bulunma ihtimalleri vcd=dvd=divx.(sinemada handycam ile çekilen korsan vcdler hariç)
    4-(bkz: madde 3)
    5-(bkz: madde 3)
    Kişisel notlar: Üzerinde durmadığınız ama bence görüntü kalitesinden sonra en önemli faktör vcdyi türkçe dublajlı izlemek zorunda oluşumuz. çok az filme türkçe dublaj yakışır. çoğu filmin dublajı berbattır. son zamanlardan örnek isterseniz; matrix serisi(ilk filmde neo'nun matrixe girerken şaşırışları, haykırışları), the lord of the rings serisi(baştan sona kötüydü, en berbatı gandalfın "you cannot pass" deyişi, çok uyduruk bir ses "burdan ge çe mez siiiin" diyordu çok gülmüştüm)
    5. maddeyle ilgili, şahsımın 200-250 filmlik divx arşivi var. eğer bu filmleri vcd formatında bulundursaydım iki katı miktarda cd gerekirdi. divxler genellikle tek cdye sığıyor, görüntü kalitesinden birşey kaybetmeden. bendekilerin de %15-20si 2cd kalanı tek cddir.
    Ama bütün bunlarla beraber vcd sevenlere saygım da sonsuz. sadece vcd playerı olan ve/veya türkçe dublaj tercih eden herkes için daha ideal, benim anne-babam da dahil olmak üzere. Ancan multimedia teknolojilerine aşina olan, bilgisayarla arası iyi ve internet bağlantısı olanlar için divx en güzeli. tabii benim naçiz fikrim.
    saygı, sevgi.

• Bende yeni olarak Hero ve Girl Next Door mevcut. Görüntü ve ses kaliteleri de kusursuz diyebilirim.
    Hastasıyım divxin.
  • saol cewaplarin için.bu divx i twde izlememin imkani war mi?divX player fln.ne kadardir onlar?
  • Rica ederim. Vestel'in vardı ilk, sonra bir marka daha çıkardı ucuzdur sanıyorum. Bir arkadaşım piooner aldı dvd+divx player emin değilim ya 250ya 350 ytl idi. Netten araştırabilirsin. 40 milyona vcd playera göre pahalı ama dvd izlemenin de keyfi başka.
  • ewet ya süper olur.ama pahali.bi de aldik diyelim.CD yi taktik.
    e altyazi nasil olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onu hiç bilmiyorum ama muhtemelen kumandasında bir tuş vardır. ben de şunu merak ediyorum: dvdde ve vcdde yüklü codec oluyor cdde; ama divxte sadece bir avi dosyası bir de altyazı codec olmadan nasıl çalıştırıyor bilmiyorum.
  • geldiler yetrli cevappları vermiş divx izleyicileriin ogu bu sebepten dolayı vcd yerien divx i tercih etmiştir.ama şuda var yurt dışında dvd ler film vizyona girince aynı anda piyasaya sürüldüü için türkiyeye gelmeyen filmleri en az 3 ay önce izleme imkanını buluyosun.Rsimde göreceen gibi son bir haftada indirdiim filmlerin en az 3 4 tanesi daa vizyona girmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 3 Şubat 2005, 14:19:18 >
  • divX film sadece int.ten bulunuyor artik.eskisi gibi satan yer kalmadi.satiyoruz diyen *erefsizler bos cd satiyorlar.ama tek tük satan yerler war.oralarda da yeni filmleri bulmak zor oluyor.
  • vcd mi güldürmeyin beni yawss, ekrandan geçen kafaları mı izlicem, yeşil beyaz filmimi
    Orjinali kaliteli oluyor nispeten ama orjinaline para verdikten sonra DVD kiralarım 2 milyona Orjinali bazen dvd den bile pahalı oluyor
  • eğer evinizde xbox denilen canavar varsa sonuna kadar divx codec derdi yok altyazı sorunu yok miss gibi
  • yahu arkadaşlar , şu divx e altyazı ekleyip, bir LCD TV. mde izleyemedim. CD ye yazdırdıktan sonra DVD player, altyazı dosyasını okumuyor. Dosya adlarının aynı olması haricinde, neye dikkat etmem gerekiyor acaba?
  • Abi vcd'yi savunmuşlar ya...
  • Yok artık.

Biz hd-dvd ya da blueray için monitör aldık 22 inç hala vcd diyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.