Şimdi Ara

Arkadaşlar nolur Dua edin kardeşime.. (gelişme var) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
4.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun hocam. Benim de gözüme o kadar olmasa da bir darbe gelmişti. Bir süre beyaz görmüştüm o gözümle, umarım bir şeyi yoktur.
  • böyle sağlık olaylarından çok etkilenirim. Benimde bacağımı somya demiri kesti ters L Şeklinde aynen bu büyük l harfi gibi onun tersi olduğunu düşünün sağa değil sola baktığını. izi hala duruyor kabak çiçeği gibi açılmıştı resmen kemik gözüküyo. akşam vakti ne yaparsın bir koşu eve gitttimde ordan hastaneye gittik doktor dikti ama gerilmiş hali bile 2 cm uzak birbirine birleşik değil düşünün şanslıysanız oluşan durum geçicicidir hocam umalım öyle olur.
  • Allah şifa versin bir kardeş sahibi olarak çok üzüldüm umarım iyileşir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarim kardesiniz iyilesir. bol sifalar, gecmis olsun.
  • Bişey olmaz hocam benimde küçükken başıma geldi , bir dua yolladım prens''e dualarımız seninle , beterin beteri var kötü bir sonuç çıksa bile yılmayın .o çocugada belli etmeyin psikolojisini bozmayın ,Allah göstermesin beyin kanaması da geçirebilirdi ..iyi haberler bekliyoruz edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 14 Haziran 2014; 3:10:00 >
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    sen nasıl bir ergensin la adam zaten hastaneye gidiyoruz diyor ayrıca burda birisi sadece dua iyileştirir doktorlar maldır,öküzdür mü diyor ? ayrıca o duanın sahibinin mesajına bakarsan ''kim bir hayat kurtarırsa tüm insanlığı kurtarmış gibidir'' diyor.bundan daha büyük bir emeğe saygı olabilir mi ? arkadaşın dediği gibi git zehrini başka taraflara akıt dostum burda acılı bir adam var gelmiş ergenlik yapıyor.
  • Insallah ciddi bir seyi yoktur, gelismeleri yazmayi unutma.

• Ne kadar yersiz ve boş konuşan insanlarsınız. Devlete suç atmak, muhalefete suç atmak, Allaha suç atmak. Savaşa gerek yok biz birbirimizi yiyen aciz bir milletiz.

Çok geçmiş olsun, inşallah sağlık ve sıhhatine kavuşur.
  • Öncelikle çok çok geçmiş olsun kendi kardeşim , yakınmmış derecesine üzüldüm umarım güzel haberler getirirsin gelişmelerden haberdar et bizleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venüsdeki Limon Ağacı -- 14 Haziran 2014; 3:23:16 >
  • allah yardimci olsun

• Geçmiş olsun

• Hayırdır dua ile ne olur diyenler hayatlarında bir yardım organizasyonuna mı katılmış? "Müslüman olup dua etmek zorundasın" diyen yok size ama edilen duaya karışmak veya bir işe yaramıyor tarzı şeyler söylemek haddiniz değil az efendi olun başlatmayın marjinalliğinize biliminize
  • acil sifalar hocam. o iten cocugun evini atese verin.

• Allah şifa versin
  • umarım sağlığına kavuşur
  • iyileşir olum rahat olun.
  • Gecmis olsun. Allah acil sifalar versin cok uzuldum

• Ulan oğlum, ben de ateistim. Bu insanlar bugüne kadar bu inançla yetişmiş ve şu an en kötü durumda bile kendilerini böyle daha iyi hissediyorlar. Adamın bu derdi tasası geçtikten sonra adama anlatırsın anlatmak istediğini. Yeri mi? Sırası mı? Hadi adam doktora gitmek yerine sürekli dua ile iyileştirmeye çalışsa anlarım.

@egerasim Dostum, sol gözünde düzelme olmayacak mı? Tamamen kayıp mı edildi o göz? Tekrar geçmiş olsun.
  • Kardeşimin başına böyle bir kaza gelse, herhalde yapacağım son iş buraya konu açmak olurdu. Allah acil şifalar versin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.