Şimdi Ara

Arkadaşlar nolur Dua edin kardeşime.. (gelişme var) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
4.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beylr hastaneye gittik gece doktorlar sinirlere darbe alındıysa hayatı boyunca o gözünün görmeyecegını söyledi.sinirler kendini yenıleyemezmiş. kist olmasını istiyorlar çünkü kist alınabilirmiş.
  • DOKTOR şifa versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duayla olur mu bu isler? Camiye goturun o zaman hastaneye gotureceginize

• öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Ancak güzel kardeşim hastaneye giderken konu açmak nedir git kardeşinle ilgilen yani ne gereksiz işler peşindesiniz yapmayın nolur
  • Allah onu korusun. Tez Şifa Versin İnşaallah
  • Geçmiş olsun ama cidden yeter! Herkes dua dua dua diye konu açıyor o zaman biz doktorlara gitmeyelim oturalım milletçe dua edelim ? Kim iyileşti bu zamana kadar ? Tekrar geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Kardeşimin başına böyle bir kaza gelse, herhalde yapacağım son iş buraya konu açmak olurdu. Allah acil şifalar versin.

Konuyu açmamda ki amaç dua istemekten öte başına böyle şeyler gelmiş birilerinin bana yardım etmesi.
  • allah şifa versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

yeter artık be dua dua dua... o zaman bilim olmasın doktora gitmeyin dua edelim doktorların emeğine saygı gösterin biraz adamlar o kadar uğraşacak allah sayesinde diyeceksiniz yazık.

geçmiş olsun.

şuan buraya bu yazıyı Allah izin verdigi icin yazdın düşüncelerinide o şekilde kendi isteğinle helak olacaksın bunu göreceksin öldügün zaman

Umarım İroni yapıyorsundur, yoksa çok komik geldi

• Allah şifa versin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

yeter artık be dua dua dua... o zaman bilim olmasın doktora gitmeyin dua edelim doktorların emeğine saygı gösterin biraz adamlar o kadar uğraşacak allah sayesinde diyeceksiniz yazık.

geçmiş olsun.

şuan buraya bu yazıyı Allah izin verdigi icin yazdın düşüncelerinide o şekilde kendi isteğinle helak olacaksın bunu göreceksin öldügün zaman

Umarım İroni yapıyorsundur, yoksa çok komik geldi

ateiz misin

• Hocam gelisme var mi ?

Gecmis olsun bu arada

• Geçmiş olsun kardeşim , çok zor bir durum umarım en yakın zamanda iyileşir. Allah şifa versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3htin

Duayla olur mu bu isler? Camiye goturun o zaman hastaneye gotureceginize

Don't feed the troll, thanks.

Sizin gibiler yüzünden 15 gün çizildim. Artık trollere göz yumuyorum oynayın ortalıkta.

Allah yar ve yardımcısı olsun dostum.
  • Gecmis olsun, Allah sifa versin.

Okullar tatil oldu ya yulari salinan gelir artik. Adam hastaneye goturuyoruz diyor halen ne dandik yorum yapiyorsunuz. Kimisi camiye gotur demis kimisi doktor sifa versin demis. Hos doktorda eczaciya havale edecek :)

Adam elinden geleni yapiyor ve doktora goturuyor manevi destege ihtiyac duyup dua istiyor ne var bunda. İnanmiyorsan bas git baska konuya ne diye trolluyorsun? Adilikte sinir zorlanmaya basladi daha ilk gunlerden. Heralde eylule kadar forumda pek huzur kalmiyacak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcınız olsun. İnşallah kardeşimizde bir sıkıntı çıkmaz.
  • Acil şifalar diliyorum

• Mantikli bir cevap veremeyince bu tip hakaretvari kelimelerle uste cikmaya calismak "sizin gibilere" ozgu :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.