Şimdi Ara

Arkadaşlar nolur Dua edin kardeşime.. (gelişme var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
224
Cevap
4
Favori
4.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçük yeğenim 5 yaşında bugün arkadaşı kaydıraktan itmiş bunu kafasını çok kötü çarpmış. Çarpptıgı andada sol gözü gitmiş. yani çocuk boşboş bakıyor o gözle. şuan çarpılmış durumdayız. allah aşkına dua edin kardeşlerim. şuan haydarpaşa numuneye gidiyoruz

Edit : kör gibi yanı. hastaneye gittik gece doktorlar sinirlere darbe alındıysa hayatı boyunca o gözünün görmeyecegını söyledi.sinirler kendini yenıleyemezmiş. kist olmasını istiyorlar çünkü kist alınabilirmiş.

2. edit : Şuan beklıyoruz beyince kist oluşmaması için 2 gündür serumda çocuk. Bize ikidebir kör kalacakmıyım diye soruyor.
    Pazartesi belli olacak hastalık kalıcı mı diye

3.edit : beyler çocugun gözü birazdaha görmeye baslamis. 1,5 metre uzaktan doktorun gosterdigi hayvan resinlerini bilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çengelliiğne -- 16 Haziran 2014; 16:45:04 >

• Allah yardimciniz olsun kardesim , acil sifalar versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. Bizim bir tanıdığımızda başını vurmuş. Bir ay falan göremedi sonra düzeldi. İnşallah sizin kardeşinizde gözü düzelir.

Hocam çok üzgünsünüzdür ama bir şey soracağım; kardeşinizi ittiren çocuğa bir şey yaptınız mı?

• Çok kötü bir durum . Allah acil şifalar versin .

• Allah acil şifalar versin kardeşim.

• Hocam çok geçmiş olsun.Düzelir inşallah.
  • Allah şifa versin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Göz tamamen mi görmüyor ? İnşallah düzelir çok basit bir olaydan göz kaybetmek çok koyar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

Geçmiş olsun hocam. Bizim bir tanıdığımızda başını vurmuş. Bir ay falan göremedi sonra düzeldi. İnşallah sizin kardeşinizde gözü düzelir.

Hocam çok üzgünsünüzdür ama bir şey soracağım; kardeşinizi ittiren çocuğa bir şey yaptınız mı?

Öncelikle yüreğimize su serptiniz yemın ederim çok rahatladık..

Olay oldugunda ben orada değildim. İttiren çocukta 5 yaşında onada birşey denmez ki..
  • allah şifa versin
  • Off ben bile kötü oldum ya allah şifa versin
  • allah şifa versin kardeşim inşallah bişeyi yoktur istanbulda olsaydım gelirdim yanınıza kadıköyde oturuyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: WorstCrime

Göz tamamen mi görmüyor ? İnşallah düzelir çok basit bir olaydan göz kaybetmek çok koyar.

Çokk az görüyormuş. telefondan annem teyzesinin fotografını göstermiş tanıyamamış çocuk
  • Allah acil şifalar versin hocam hastalık zor iş..

• Allah şifa versin kardeşim.Büyük geçmiş olsun.inşallah en yakın zamanda toparlanırsınız.
  • İçim acıdı allah şifa versin geçmiş olsun inşallah düzelir sol gözü içim cız etti gece gece

• Geçmiş olsun. ALLAH şifa versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boy_ahmet

allah şifa versin kardeşim inşallah bişeyi yoktur istanbulda olsaydım gelirdim yanınıza kadıköyde oturuyorum ben

düşünmen yeter kardeşim
  • geçmiş olsun çok, bir an önce sağlığına kavuşsun. Ancak hastaneye neden yeni gidiyorsunuz keşke öğrendiğiniz anda gitseydiniz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.