Şimdi Ara

Arkadaşlar nolur Dua edin kardeşime.. (gelişme var) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
4.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ateist "cool" arkadaşlar hemen rahatsız olmuşlar ki ne haddine kendilerinin . Niye bu saldırganlık ; içindeki boşluğu doldurmak için mi ? Belki
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    kusura bakma ama gerçekten çok cahilsin harbi keşke ölsen ulan dengesiz bu insanlar doktora gitmeden direkt dua ile çocuğu iyileştirelimmi demişdoktora zaten gideceksinde dua etmek nerenize batıyor anlamıyorum sen allaha inanmıyor olabilirsin ama bu denli saçma ve gereksiz yorumlar atıp ortamı kirletmeye ne hakkın var ? başlatma şimdi marjinalliğinede bilimine ben ateistim havalarına isteyen istediği şekilde dua eder sen inanmıyor olabilirsin ama inanan dua eden ve sonucunu alan birsürü insan var boş boş konuşup insanların sinirlerini bozma aklını alırım senin
  • Allah şifa versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Hayırdır dua ile ne olur diyenler hayatlarında bir yardım organizasyonuna mı katılmış? "Müslüman olup dua etmek zorundasın" diyen yok size ama edilen duaya karışmak veya bir işe yaramıyor tarzı şeyler söylemek haddiniz değil az efendi olun başlatmayın marjinalliğinize biliminize

Dua gereksiz ve boş bir aktivitedir.Kendinizi dua ederek tatmin edebilirsiniz ancak işe yaramadığının bilincinde olmak lazım.
     Arkadaşlar nolur Dua edin kardeşime.. (gelişme var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 14 Haziran 2014; 21:19:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

yeter artık be dua dua dua... o zaman bilim olmasın doktora gitmeyin dua edelim doktorların emeğine saygı gösterin biraz adamlar o kadar uğraşacak allah sayesinde diyeceksiniz yazık.

geçmiş olsun.

hunharca kahkaha attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxample

Allah şifa versin

( veremedi )
  • İnşAllah hemen iyileşir Allah yardimciniz olsun

• Allah acil şifalar versin.
    Bütün iyi dileklerimizle yanınızdayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Hayırdır dua ile ne olur diyenler hayatlarında bir yardım organizasyonuna mı katılmış? "Müslüman olup dua etmek zorundasın" diyen yok size ama edilen duaya karışmak veya bir işe yaramıyor tarzı şeyler söylemek haddiniz değil az efendi olun başlatmayın marjinalliğinize biliminize

Dua gereksiz ve boş bir aktivitedir.Kendinizi dua ederek tatmin edebilirsiniz ancak işe yaramadığının bilincinde olmak lazım.
     Arkadaşlar nolur Dua edin kardeşime.. (gelişme var)

Attığın resimdeki saçmalığa bakarmısın sizi böylemi kandırıyolar kardeş??? Bilim ve dini neden ayırıyosunuz İkiside olsa olmuyomu bırakın bu işleri inan komik duruma düşüyosunuz...
    Kardeşim ALLAH acil şifalar versin sizede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenerliEsnaF -- 14 Haziran 2014; 22:07:45 >

• insallah iyilesir dostum acil sifalar dilerim

• ulan benim kardesime olsa bogarim o cocugu annesini babasini gecmis olsun haberdar et bizi

• Çok ama çok geçmiş olsun. Yaş çok küçük, nedense oğlum aklıma geldi bir an. Çocuk dendimi akan sular durur benim için. Allah inşallah şifa versin dualarım sizinle...
  • Kendini çok zeki,araştırmacı,herşeyi bildiğini sanan ama safsatalardan başka birşey bilmeyen,ateist olmayanları gerizekalı gören ateist arkadaşlara batmış hemen dua istenmesi.

Ne kadar acınacak halde olduğunuzun farkında değilsiniz. Bu mesaja da hemen damlayacaksınız biliyorum. Hiçbirinizle muhatap olmayıp,cevap vermeyeceğim.

Konu sahibine

Allah yardımcınız olsun,acil şifalar versin inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-403204792 -- 14 Haziran 2014; 22:47:11 >
  • Dua olayi saçma.Elimden inşallah önemli bir sorunu yoktur demek gelir.

• Üzüldüm, o yaştaki bir çocuğun hak etmedi bir durum. Umarım dualarınız kabul olur.
  • Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’l-be’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.” (Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifâ ver! Şifâ veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifâ ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)10

Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.” (Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim. Allah sana şifâ versin. Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim.)11
  • İnşallah durumu iyi olur. Geçmiş olsun.
    Dualarımla...

• ya siz kimsiniz ki böyle bir konuda tartışma çıkarıyorsunuz
    allah şifa versin kardeşim
  • Allah yardımcınız olsun.Geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyileşir kardeşimiz
  • Allah yardımcınız olsun. Dua istenen konuya neden ateistler giriyor ? Inanmıyorsan girmiceksin kardeşim. Yersin eksiyi ondan sonra.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.