Şimdi Ara

Arkadaşlar nolur Dua edin kardeşime.. (gelişme var) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
4.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duanin gucune inanmayan bu cesit arkadaslari cok onemsemeyin..yapilan bir araştırmaya göre dünya nüfusunun %2.5'i kendini ateist, %12.7'si ise kendisini dinsiz olarak tanımlamıştır. İsin ilginc yani bu inanlarin da cogu zor durumlarda-mesela ucak duserken- Oh my God -dedikleri gorulmustur. Son soz "Allah kardesinize sifayi maharetli doktorlar vasitasiyla versin kardes."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakonika1

Doktorlar aracıdır asıl allah'dan yardım istemeliyiz

beyin şart
  • Allah acil şifalar versin. Dua edin. Allah'tan umut kesilmez. İnşallah atlatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

yeter artık be dua dua dua... o zaman bilim olmasın doktora gitmeyin dua edelim doktorların emeğine saygı gösterin biraz adamlar o kadar uğraşacak allah sayesinde diyeceksiniz yazık.

geçmiş olsun.

Doktorlar büyücü değil onlar Allah'ın nasip ettiklerini teslim etme görevindeler sen onları yarı ilah görmeyi bırak

• Geçmiş olsun kardeşim inşallah Allah acil şifalar verir kardeşine.Umarım bir şey olmamıştır

• quote:

yeter artık be dua dua dua... o zaman bilim olmasın doktora gitmeyin dua edelim doktorların emeğine saygı gösterin biraz adamlar o kadar uğraşacak allah sayesinde diyeceksiniz yazık.

geçmiş olsun.

geçmiş olsun niye diyorsun o zaman? geçecek mi? nezaket deme bana. dua da nezaketttir. ona inanıyorsa onunla tatmin olur, ona inananlardan istemiş. çok yorma kafanı sen yat uyu.
  • Allah şifa versin.Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

Geçmiş olsun hocam. Bizim bir tanıdığımızda başını vurmuş. Bir ay falan göremedi sonra düzeldi. İnşallah sizin kardeşinizde gözü düzelir.

Hocam çok üzgünsünüzdür ama bir şey soracağım; kardeşinizi ittiren çocuğa bir şey yaptınız mı?

Aynen zamanla sinirler reboot atar düzelir.

Hocam neden dalga geçiyorsunuz? Adamın kardeşi görmüyor siz burada reboottan bahsediyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nist

quote:

geçmiş olsun.

geçmiş olsun niye diyorsun o zaman? geçecek mi? nezaket deme bana. dua da nezaketttir. ona inanıyorsa onunla tatmin olur, ona inananlardan istemiş. çok yorma kafanı sen yat uyu.

herkes beni yanlış anladı ama neyse önemli değil.
  • Kendi kardeşimmiş gibi üzüldüm Umarım en kısa sürede iyileşir.Benim de 7 yaşında küçük kardeşim var.
  • Allah avil sifalar versin

• Allah şifa versin çok zor bir durum,inşallah iyi olur ama bol bol dua edilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grbzgrbz -- 15 Haziran 2014; 1:20:09 >
  • Allah şifa versin hocam sen bakma buradakil dua ile ne olur diyenlere. Aslan gibi iyileşir inşallah kardeşimiz.

• Her şer gibi görünende bir hayır her hayırda bir şer vardır.
    Allah yardımcımız olsun çünkü daha küçük bir çocuk ve belki ilerde ülkemize çok faydası olan işler yapacak o yüzden Allah korusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Ben de gözlük kullandığımdan beri gözümün değerini daha iyi anladım. Gözlüğü çıkarınca uzağı bulanık görmek insana nasıl koyuyor sadece yaşayan bilir. Kaldı ki çok çok az görmek ise berbat bir durumdur. Gerçekten üzücü, umarım düzelir.

Biraz abartmış gibisin. Dümyada gozluk kullanan okadar çok kişi varki.. Ve bunun tedavisi de mümkün. Laser vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşki limon

quote:

Orijinalden alıntı: Freedom-X

Dua ile bugüne kadar kaç kişi iyileşti?
    Umarım en yakın zamanda iyileşir çok üzüldüm kardeşim.

Şuan bile dua ettin ama farkında değilsin. Neyse.. Allah acil şifalar versin. ..

+++++

Her dua nın içinde "Allah" geçmesine gerek yok. Temenni de bir nevi duadır.

Bu arada geçmiş olsun kardeş. Allah yardımcınız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egerasim

quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Kardeşimin başına böyle bir kaza gelse, herhalde yapacağım son iş buraya konu açmak olurdu. Allah acil şifalar versin.

Konuyu açmamda ki amaç dua istemekten öte başına böyle şeyler gelmiş birilerinin bana yardım etmesi.

Yo Yo Yo suan bu lafinla resmen duadan çok yardım istiyorum dedin E kardeşim elimizden birsey gelmezse en büyük yardım bir dua değil midir naptın be kardeşim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuda dahi "duayla" olmaz bu işler diyenlerin Allah belasını versin.

Duaya inanmadıkları için onlar açısından abes bir şey yoktur yukarıdaki cümlemde
  • Arkadaşlar gereksiz gereksiz tartışmalara gerek yok. Burda bir kardeşimiz zor bir zaman geçiriyor. Dua gerekli, gereksiz bu başka zaman başka yerde tartışılması gereken bir konu.

Geçmiş olsun, annene babana destek ol kardeşine moral ver.
    Acil şifalar diliyorum..

• Ne geregi var?
    Bi konuda da gereksiz muhalefet olmasaniz? Ne geregi var agiz tadimizla kardesimiz icin dua etsek?
    Gercekten yobaz ateistler basmis konuyu.
    Adam olun adam!

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.