Şimdi Ara

ARKADAŞLAR NOLUR YARDIMM !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggas

Kardeşim öncelikle galaxy alpha ve g3 ü ele onların diğer cihazlar yanında lafı bile olmaz.hatta bana kalırsa z3 üde elemelisin.iphone 6 mı note 4 mü m8 mi s6 mı ona karar ver.note4 diğer cihazlardan farklı klasmanda daha çok phaplet tarzı bişey.aralarında en fonksiyoneli note 4 tür.bir çok şey yapabilirsiniz.ama samsung olduğu için ilerleyen zamanlarda kasmalar meydana gelebilir.kesinlikle gelir demiyorum gelebilir.s6 ya bakarsak en güncel telefon aralarında.samsungta ilerleyen zamanlarda meydana gelen donmaları kasmaları çözdüğünü iddia ediyor şirket.inceleme videolarınada bakarsan gerçektende yağ gibi kayıyor cihaz.M8 eskidi artık ama hala dimdik ayakta duruyor.m9 çıktı ama birsürü spekülasyonla birlikte.m9 önereyim diyorum içim el vermiyor.cihaz hayli ısınıyormuş.45-50 dereceyi buluyormuş yani üzerinde omlet yapabilirisin.iphone 6 ya gelirsek iphone 5s ile arasındaki fark ekranı büyüdü,kamerasında iyileştirmeler yapıldı(pek fark yok) batarya ömrü uzadı.bir miktar performans artışı oldu.ben pek fark edemedim ama bazı yönleriyle belli ediyor o artışı.yani telefonları özellikleri bunlar.sen çok ucu açık bir soru sormuşsun.ve milyon tane cihaz vermişsin.önce kendin karar ver.ben ne istiyorum.uzun ömürlü mü olsun ? oyunları iyi mi oynatsın ? ekranı kaç olsun ? falan fistan.bize bunalr hakkında bilgi ver çemberi biraz daraltalım.telefonu ne amaçla kullanacağını söyle ona göre yorum yapalım

Kardeşim ben oyun fazla oynamam ama 1-2 tane olur telefonumda. Büyük ekran tercihimdir ve hoparlörü iyi olsun. En az 3-4 yıl götürmeli bu telefon beni benim istediğim telefonda bu özellikler kesinlikle olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeamButter -- 26 Mart 2015; 14:47:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TeamButter

quote:

Orijinalden alıntı: niggas

Kardeşim öncelikle galaxy alpha ve g3 ü ele onların diğer cihazlar yanında lafı bile olmaz.hatta bana kalırsa z3 üde elemelisin.iphone 6 mı note 4 mü m8 mi s6 mı ona karar ver.note4 diğer cihazlardan farklı klasmanda daha çok phaplet tarzı bişey.aralarında en fonksiyoneli note 4 tür.bir çok şey yapabilirsiniz.ama samsung olduğu için ilerleyen zamanlarda kasmalar meydana gelebilir.kesinlikle gelir demiyorum gelebilir.s6 ya bakarsak en güncel telefon aralarında.samsungta ilerleyen zamanlarda meydana gelen donmaları kasmaları çözdüğünü iddia ediyor şirket.inceleme videolarınada bakarsan gerçektende yağ gibi kayıyor cihaz.M8 eskidi artık ama hala dimdik ayakta duruyor.m9 çıktı ama birsürü spekülasyonla birlikte.m9 önereyim diyorum içim el vermiyor.cihaz hayli ısınıyormuş.45-50 dereceyi buluyormuş yani üzerinde omlet yapabilirisin.iphone 6 ya gelirsek iphone 5s ile arasındaki fark ekranı büyüdü,kamerasında iyileştirmeler yapıldı(pek fark yok) batarya ömrü uzadı.bir miktar performans artışı oldu.ben pek fark edemedim ama bazı yönleriyle belli ediyor o artışı.yani telefonları özellikleri bunlar.sen çok ucu açık bir soru sormuşsun.ve milyon tane cihaz vermişsin.önce kendin karar ver.ben ne istiyorum.uzun ömürlü mü olsun ? oyunları iyi mi oynatsın ? ekranı kaç olsun ? falan fistan.bize bunalr hakkında bilgi ver çemberi biraz daraltalım.telefonu ne amaçla kullanacağını söyle ona göre yorum yapalım

Kardeşim ben oyun fazla oynamam ama 1-2 tane olur telefonumda. Büyük ekran tercihimdir ve hoparlörü iyi olsun. En az 3-4 yıl götürmeli bu telefon beni benim istediğim telefonda bu özellikler kesinlikle olmalıdır.

uzun ömürlü istiyosun ve şarj ile pek sıkıntın olmaz oyunlarla içli dışlı değilsen o zaman iphone 6 senlik cihaz.htc m8 önerirdim bunun dışında ama oda eskidi artık.iphone al kafan rahat olsun

• iphone 6
  • M9 hakkında ne düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeamButter -- 27 Mart 2015; 17:22:25 >
  • quote:

M9 hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Androidin en hızlı ve stabil cihazlarından.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 4 al kardeşim işlemci olarak özellik olarak çok iyi
  • Ben olsam Galaxy S6'yı tercih ederdim.Mediamarkt'a gelmiş deneme fırsatı buldum.TouchWiz'in eski hantallığı neredeyse tamamen yok olmuş.Yağ gibi akıyordu cihaz.Hatta mağazadaki iPad Mini 3 bile dondu,Galaxy S6 yağ gibi kaymaya devam etti.TouchWiz bence çok hoş görünüyor.Cihaz çok kaliteli kasası çok sağlam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6 ile 5s arasında çok fark yok o yüzden 6+ iphone alıcaksan ideal ama s6 bunlar arasından bence en iyisi
  • Şimdi Youtubeden nexus 6 vs iphone 6 videosunu izledim. Nexus 6 daha iyi çıkıyor. Sizce napmalıyım kafam çok karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeamButter -- 28 Mart 2015; 10:43:08 >
  • up
  • TeamButter T kullanıcısına yanıt
    iPhone 6 Al yola devam
  • quote:

Peki sizce ios mu androidmi ?

IOS her zaman stabil bir yazılım 2 ,3 nesil geriden gelen telefonlara bile halen güncelleme veriyor . Çok rahatlıkla kullanabileceğin kaliteli bir marka ...
  • Daha önce hiç ios kullanmadım hocam. Androiddeki gibi özgür olamazsın diyorlar. Jailbreak diye bir olay varmış root gibi galiba.
  • Z3 aldım arkadaşlar haber veriyim dedim. Mükemmel ötesi bir telefon. Sony yapıyor ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinekli Bakkal

Ben olsam Galaxy S6'yı tercih ederdim.Mediamarkt'a gelmiş deneme fırsatı buldum.TouchWiz'in eski hantallığı neredeyse tamamen yok olmuş.Yağ gibi akıyordu cihaz.Hatta mağazadaki iPad Mini 3 bile dondu,Galaxy S6 yağ gibi kaymaya devam etti.TouchWiz bence çok hoş görünüyor.Cihaz çok kaliteli kasası çok sağlam.

Bence bir göz doktoruna gidin.İpad mini 3 mü dondu :D
  • quote:

Z3 aldım arkadaşlar haber veriyim dedim. Mükemmel ötesi bir telefon. Sony yapıyor ya.

Nick-mesaj uyumu :D Hayırlı olsun buttery smooth bir deneyim yaşayacaksınız
  • Ne söylemek istediğinizi anlayamadım ama neyse.
  • quote:

Ne söylemek istediğinizi anlayamadım ama neyse.

Yani cihaz yağ gibi akacak diyorum.
  • S6, m8, note 4 Gibi cihazlar arasindan z3 almak. Hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.