Şimdi Ara

ARKADAŞLAR NOLUR YARDIMM !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NOTE 4
    Z3
    GALAXY ALPHA
    GALAXY S6
    LG G3
    ONE M8

Bunların arasında kaldım nolur yardım edin arkadaşlar

• Z3
  • Bnde onu düşünüyorum ama bakalım =)
  • 930
  • Nokia lumia 930 mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeamButter -- 25 Mart 2015; 20:21:05 >
  • Suan bi cihaz alacak olsam s6edge alirdim.

O aradkilerdense android ise s6 iossa iphone 6 alirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeamButter

Nokia lumia 930 mu ?
    S6
  • s6 edge çok pahalı :D
  • SİZCE İOS MU ANDROİD Mİ ?
  • quote:

s6 edge çok pahalı :D

Aynen hocam. Az daha ucuz olsa dusunurdum acikcasi ama cok pahali dediginiz gibi.

Tabi iphone alacaksaniz 16 degilde 64 gb a yonelin derim. Ayni sey s6 icinde gecerli. Tabi o 32gb o yeter derseniz siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

quote:

s6 edge çok pahalı :D

Aynen hocam. Az daha ucuz olsa dusunurdum acikcasi ama cok pahali dediginiz gibi.

Tabi iphone alacaksaniz 16 degilde 64 gb a yonelin derim. Ayni sey s6 icinde gecerli. Tabi o 32gb o yeter derseniz siz bilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Yorumların için teşekkür ederim =)
  • Peki sizce ios mu androidmi ?
  • Baştan Elemen gerekenler g3 ve alpha.s6,note 4,iphone 6 bunlardan birini seç.samsung u çıkarılan pil ve hafıza kartı için seçerdim,şimdi samsung da sabit pil ve hafızaya geçti,geri kalan zevk meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Baştan Elemen gerekenler g3 ve alpha.s6,note 4,iphone 6 bunlardan birini seç.samsung u çıkarılan pil ve hafıza kartı için seçerdim,şimdi samsung da sabit pil ve hafızaya geçti,geri kalan zevk meselesi.
    Daha önce hiç ios kullanmadığımdan dolayı ios kullanmak istiyorum ve merak ediyorum.
  • Siz hangisini kullanıyorsunuz ?
  • Bende note 3 ve iphone 5s var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Bende note 3 ve iphone 5s var.
    oo siz hangisini tavsiye edersiniz ?
  • S6.
  • Kardeşim öncelikle galaxy alpha ve g3 ü ele onların diğer cihazlar yanında lafı bile olmaz.hatta bana kalırsa z3 üde elemelisin.iphone 6 mı note 4 mü m8 mi s6 mı ona karar ver.note4 diğer cihazlardan farklı klasmanda daha çok phaplet tarzı bişey.aralarında en fonksiyoneli note 4 tür.bir çok şey yapabilirsiniz.ama samsung olduğu için ilerleyen zamanlarda kasmalar meydana gelebilir.kesinlikle gelir demiyorum gelebilir.s6 ya bakarsak en güncel telefon aralarında.samsungta ilerleyen zamanlarda meydana gelen donmaları kasmaları çözdüğünü iddia ediyor şirket.inceleme videolarınada bakarsan gerçektende yağ gibi kayıyor cihaz.M8 eskidi artık ama hala dimdik ayakta duruyor.m9 çıktı ama birsürü spekülasyonla birlikte.m9 önereyim diyorum içim el vermiyor.cihaz hayli ısınıyormuş.45-50 dereceyi buluyormuş yani üzerinde omlet yapabilirisin.iphone 6 ya gelirsek iphone 5s ile arasındaki fark ekranı büyüdü,kamerasında iyileştirmeler yapıldı(pek fark yok) batarya ömrü uzadı.bir miktar performans artışı oldu.ben pek fark edemedim ama bazı yönleriyle belli ediyor o artışı.yani telefonları özellikleri bunlar.sen çok ucu açık bir soru sormuşsun.ve milyon tane cihaz vermişsin.önce kendin karar ver.ben ne istiyorum.uzun ömürlü mü olsun ? oyunları iyi mi oynatsın ? ekranı kaç olsun ? falan fistan.bize bunalr hakkında bilgi ver çemberi biraz daraltalım.telefonu ne amaçla kullanacağını söyle ona göre yorum yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: niggas

Kardeşim öncelikle galaxy alpha ve g3 ü ele onların diğer cihazlar yanında lafı bile olmaz.hatta bana kalırsa z3 üde elemelisin.iphone 6 mı note 4 mü m8 mi s6 mı ona karar ver.note4 diğer cihazlardan farklı klasmanda daha çok phaplet tarzı bişey.aralarında en fonksiyoneli note 4 tür.bir çok şey yapabilirsiniz.ama samsung olduğu için ilerleyen zamanlarda kasmalar meydana gelebilir.kesinlikle gelir demiyorum gelebilir.s6 ya bakarsak en güncel telefon aralarında.samsungta ilerleyen zamanlarda meydana gelen donmaları kasmaları çözdüğünü iddia ediyor şirket.inceleme videolarınada bakarsan gerçektende yağ gibi kayıyor cihaz.M8 eskidi artık ama hala dimdik ayakta duruyor.m9 çıktı ama birsürü spekülasyonla birlikte.m9 önereyim diyorum içim el vermiyor.cihaz hayli ısınıyormuş.45-50 dereceyi buluyormuş yani üzerinde omlet yapabilirisin.iphone 6 ya gelirsek iphone 5s ile arasındaki fark ekranı büyüdü,kamerasında iyileştirmeler yapıldı(pek fark yok) batarya ömrü uzadı.bir miktar performans artışı oldu.ben pek fark edemedim ama bazı yönleriyle belli ediyor o artışı.yani telefonları özellikleri bunlar.sen çok ucu açık bir soru sormuşsun.ve milyon tane cihaz vermişsin.önce kendin karar ver.ben ne istiyorum.uzun ömürlü mü olsun ? oyunları iyi mi oynatsın ? ekranı kaç olsun ? falan fistan.bize bunalr hakkında bilgi ver çemberi biraz daraltalım.telefonu ne amaçla kullanacağını söyle ona göre yorum yapalım
    iphone 6 al derim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.