Şimdi Ara

ARKADAŞLAR NOLUR YARDIMM !!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung'a zaten sıcak bakmıyordum, htc'nin ise üzerinde omlet yapanlar var sony ise yani bir eksisini daha görene rastlamadım
  • Burdaki hiçbir telefon sizi üzmez kriterleriniz nelerdir? belirtirseniz ona göre en uygun cihazı önerebiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeamButter

Samsung'a zaten sıcak bakmıyordum, htc'nin ise üzerinde omlet yapanlar var sony ise yani bir eksisini daha görene rastlamadım

Samsung'a sıcak bakmıyorsan iPhone 6 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim kriterlerim büyük ekran ve en az beni 3-4 yıl götürmeli. Fiyat konusunda zaten sıkıntı yok.
  • i6 önerecektim ama z3 alışmışsınız hayırlı olsun fena tercih değil apple kadar olmasa da uzun götürür
    bataryası iyidir
  • M8 bence seni 3 yil goturur.Ne eskimesi herkes gömmüş cihazi.İphone 6 ram dusuk,z3 kamera berbat,note4 touchwiz,Geriye sadece m8 kaliyor ki youtubede izle zaten uygulamalari (İ6 haric) hizli aciyor ve telefon akiyor.Kamera muazzam kasa kaliteli performans harika.Eskimis diyenler bana ispat etsin cihaz hangi uygulamada veya hangi oyunda donuyor veya kasiyor.

• Hocam kendim denedim gördüm ki yüksek grafikli oyunlarda deli gibi ısınıyor. Flow Free oyununda bile ısınıyor yani daha ne olsun ?
  • allah başka dert vermesin biz hala 5800 kullanıyoz :(
  • Hocam 2800 da iyi benim eski telefon 1110 :D Bir den geciş yaşamakda zor oluyor hala alışamadım Z3e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeamButter -- 13 Mayıs 2015; 21:39:35 >
  • Sağlamlık bakımından Z3 ve S6 çok sağlam cihazlar. Performans ve ekran kalitesi olarak S6 hepsinden önde. iPhone'a gelirsek bu sene sonu 2gb ramli iPhone'lar gelecek bu yüzden iPhone alacaksan şimdi alma derim. Ben müzik dinlemeyi seven biri olarak iPhone veya HTC derim.

• IP 6
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.