Arkadaşlar VB den bir program yapmam lazım. Programıda bi kaç eksik var ve işin içinden cıkamadım VB den anlıyan arkadaş varsa lütfen yardım etsin.
Programın yapması gerekenler
Bizim okulun atölyesinde kameradan gelen görüntüyü 24/3 şeklinde HDD ye kayıt edecek. Yani 8 saatte 1 kayıt gerçekleşecek. Bu kayıtın üzerinde o günün tarihi ve hangi saatte basladı bitti ise yazması isteniyor. Mesela 02-11-06 adında bir klasör acacak içine 3 tane görüntü kaydedecek. 8-16.avi 16-24. avi 24-8.avi diye günü 3 e bölecek. Bunun için bana bir makina ayırıldı ve bu dk kadar ugrastım ama bitiremedim yetişmedi. Pazartesi teslim etmem lazım. Bu konuda bana yardım etmenizi istiyorum. Kendi cabalarımla belli bir yere kadar geldim.
Elimdeki program su an görüntüyü c:\capture.avi olarak kaydediyor ve bu capture i dediğim gibi güne ve saate göre ayarlayamıyorum. Tek istediğim c:\tarih\saat.avi seklinde kaydetmem için bana yardım etmeniz. Msn adresimi burada vermek istemiyorum ama programı ekliyeceğim. ilgilenen arkadaşlar msn adreslerini pmden atarlarsa cok ama cok minnettar kalırım.
bak şimdi kardeşim senin programı biliyorum nasıl yapacagını anlatayım su an adını tam hatırlamıyorum ama programın ilk menüsün de dosyanın kaydedilecegi isim ve yer yazıyo orayı tıkla ve gelen kod penceresinde kaydettiği yerin yolu var orayı değiştir. eger kaydedilen yerin ismi modul içersinde yazılıysa o modülü bul ve ordan değiştir. o da olmazsa project menüsünden-find i tıkla ve gelen arama penceresine capture.avi yaz ve arama yaptır bunu bütün kod pencereleri için yap en sonunda bul ve değiştir
arkadasim capture.avi yerini buluyorum evet ama oraya ne yazabilirim bilmiyorum :( olmuyor ya saol yinede yardımcı oldun