Şimdi Ara

Arkadaşlar oturma odası için Philips 32PFL3258H/12 düşünüyorum.yorumlarınınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oturma odasında yaşlı annem için %90 tv kanalları (ulusal sd kanallar) %10'da Mini bilgisarı bağlayııp ful hd film,belgesel seyredebileceğimiz bir tv istemiştim
    Aradığım özellikler ; 32 inç - full hd - 100 hz. ve max 1100-1200 tl taksitle tabi,bunları derkende Sony - Philips - LG - Samsung - Panasonic gibi uluslar arası markalar şart. (3d miş yok smart mış heleki uydulu (ancak uydulu olur ama dvb t2'li :D )
    istemiyorum.
    Aradığım fiyat aralığı ve özelliklerde şuan da bir tek Philips'in 32PFL3258H/12 bulabildim.

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/philips-32pfl3258h12-32pfl3258h13-32-81-cm,full-hd-led-tv,1920x1080,100-hz,2xusb,2xhdmi/productdetails.aspx?I_ID=65595

Sizlerden bu TV modeli hakkında bilgisi olanların yorum yapması veya bu Marka,Model haricinde istediğim özelliklerde TV tavsiyesi olan arkadaşlar

Yardımlarını bekliyorum

İyi günler;

• izmirden kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı tv yi düşünüyorum.Daha önce LG LCD tv almıştım 2. yılın sonunda ses var görüntü yok problemi oluşmuştu ilk baş power board dedikleri şeyi değiştirdiler 2 ay dayandı sonra komple board falan mı ne değişmesi lazım dediler onada 0 ürün fiyatı çekince 50tl ye hurdaya gitmişti ondan güvenemediğim için yeni tv de alamadım babanemden kalan tüplü var Arçelik onu kullanıyorum en azından 2 yılda bozulmuyor 10 küsür senelik tv.Tüm markalarda o sorunu okudum forumda o yüzden bu Philips i alsam mı yoksa zaten 2 sene gidiyor Axen falan mı alsam diyorum ucuz yolluBen şahsen aradığın fiyata Sony bulursan o markayı öneririm hepsiburada da var bi tane uygun fiyata fakat hd ready olduğu için askıya aldım o seçeneği.Güney kore malı tv tecrübem oldu soğudum o yüzden Japon deniyeyim diyorum kendi adıma.Açık ve net bir fikrim yok düşününce çok muğlak geldi şimdi bana piyasada ki ürünler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwogk -- 14 Haziran 2013; 13:19:34 >

• Konuyu biraz hoplatacak gibi oldu ama ben de annem ve anneannemin yaşadığı ev için bunu düşünüyorum. Sonuçta bizimkiler 3D falan izlemez. Smart Tv özelliğini bile kullanır mı kullanmaz mı bilemiyorum. Şu an 829 TL nasıl sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mutfak için 32 inç tv önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.