Şimdi Ara

Arkadaşlar özellikle kickbox- muay thai v.b vuruş özellikli dallarla ilgilnnlerin yardımını bekliyrm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar hepinize selam olsun. Önce kendimi tanıtayım belki fikirlerinize yardımcı olur. 91 doğumluyum vuruş özellikli bir dalla ilgilenmek istiyorum ve kafam karışık bu yaşta hangi dalda daha iyi olabilirim sizce ? muay thai - kickbox tarzına ilgim fazla. Spor alt yapım var. Bir dönem taekwondo yaptım. Ama çok fazla sanatsal olduğu için bazı beklentilerimi karşılamadı. Ara verdim ve gecen sene de 1 yıl boyunca body building yaptım. 1.76 boy 70 kiloyum ama kilo yağ oranı düşük. Bacak kaslarım sağlam. Bodyde ağırlıklı olarak bacak ve sırt çalıştım. Ama kollarım biraz zayıf. Akla gelen bodyciler gibi yarma değilim işin fitness kısmında yoğunlaştım daha çok Yada hiç uğraşma indir kaldıra devam fıtness a mı yaklaş dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzkdn -- 14 Mart 2014; 0:51:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzkdn

Dostlar hepinize selam olsun. Önce kendimi tanıtayım belki fikirlerinize yardımcı olur. 91 doğumluyum vuruş özellikli bir dalla ilgilenmek istiyorum ve kafam karışık bu yaşta hangi dalda daha iyi olabilirim sizce ? muay thai - kickbox tarzına ilgim fazla. Spor alt yapım var. Bir dönem taekwondo yaptım. Ama çok fazla sanatsal olduğu için bazı beklentilerimi karşılamadı. Ara verdim ve gecen sene de 1 yıl boyunca body building yaptım. 1.76 boy 70 kiloyum ama kilo yağ oranı düşük. Bacak kaslarım sağlam. Bodyde ağırlıklı olarak bacak ve sırt çalıştım. Ama kollarım biraz zayıf. Akla gelen bodyciler gibi yarma değilim işin fitness kısmında yoğunlaştım daha çok Yada hiç uğraşma indir kaldıra devam fıtness a mı yaklaş dersiniz

muay thai yapmak istiyorsan git yap.. kimse yeni başlayan birinin kaslı, kondüsyonlu olmasını beklemiyor.. tabiki zayıflıkların olacak onuda çalışarak düzelteceksin.. hangi spora meraklıysan onu yap, bu iş istekle oluyor.. şunu yap bunu yap diyen başkalarının laflarına da çok kulak asma

• Kickboks yapıyorum tavsiye ederim. Bende aşağı yukarı 1 yıl fitness yapmıştım, ilerde düzene sokabilirsem beslenme ve dinlenmeyi iyi ayarlarsam fitnessa tekrar başlayıp ikisini birlikte götürücem. Hakkaten fitness'ın faydası çok büyük.
  • Peki Ümraniye-üsküdar-kadıköy civarı önerdiğiniz kickbox muay thai kursları var mı ? Bu dalların ortalama aidatları ne kadar genelde. Çok uçuk çıkar mı aralarında ki

fiyatlar
  • ogzkdn kullanıcısına yanıt
    aylık 80'i geçeceğini sanmam. kadıköyde camadan hocanın salonu vardı kapandı şu an sanırım bostancı-63 taraflarında ama emin değilim.. Camadan hoca Muay Thai'ı Türkiye'ye getiren isim
    kadıköyde çok spor salonu var bulmakta zorlanmazsın, ama hocalar ne kadar iyi bilemem
  • Teşekkür ediyorum. Dediğin gibi salon çok ama kaliteli eğitmen bulmak biraz sıkıntı. İyice araştırmak lazım
  • ogzkdn kullanıcısına yanıt
    Selam,Öncelikle söylemek istediğim , kickboks un ayak hareketleri genelde taekwondodan alınmadır.el hareketleri de bildiğimiz boksa benzer, thaiboks da kickboksun biraz daha acımasıcasıdır yani dirsek vuruşları mesela veya diz eklemine vurma gibi.Thailandda çok acımasızca enseden tutup defalarca diz vurduklarına orada bulunmuş biri olarak söyleyebilirim.Taekwondoyla kickboxu birlikte yapmanı önerebilirim çok faydasını görürsün,başarılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.