Şimdi Ara

arkadaşlar partner hakkında düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim??almak üzereyim de...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • peugeut partner almak üzereyim arkadaşlar.+ larını ve - lerini öğrenebilirmiyim bilen arkadaşlardan

• partner almışken 1.6 hdi alınmalı

yanlız iç mekan plastik kalitesinin berlingonun daha iyi olduğunu belirtmeliyim
  • +ları
    -Az yakar
    -performansı yeterlidir
    -çok yük taşıyabilecek kapasitesi bulunur
    -tasarımı güzeldir
    -konforlu ve donanımlıdır

-leri
    -çok alçaktırlar
    -2.eli iyi değil bildiğim kadarıyla
    -İç tasarımını hiç beğenmiyorum
    -Frenleri güven veremiyor

Ama yinede alınacak bi arabadır
  • neden partner diye sorayım önce eski bir partner kullanıcısı--2000 model 0 almıştık-- olarak,

zira biz de almayı düşünüyoruz o sınıfta bi araç ama connect, caddy derken comboya karar verdik,
    yardımcı olabilirsem şöyle diyeyim,
    caddy pahalı geldi, motoru 1. sınıf ama iç döşemesi kontraplak gibi biraz da çok yakıyor, connect en ferahları ama tank kadar yakıyor,biraz da pahalı, partner-kangoo aşağı yukarı aynı, hatta kango daha az yakıyor ve parçası ucuz glb ama bizim partner fabrika çıkışı içi yapılıydı, kangodan daha iyi gibi, dobloyu zaten hiç sevmem, combo ise bunlar arasında en iyi fiyatlı, yakıtı en iyi olan, abs-klima-cd çalar standart. 27 civarı da fiyatı var glb. yedek parçası biraz - yön olabilir, bir de nedense corsadan bozma diyorlar, sonuçta çok çarpıcı bir dizaynı yok ama, bu sınıfın bir numarası, inşallah alacağız biz de bi tane,
    araştır derim kafanı karıştırmadımsa comboyu...

• partner yerine combo düşünülebilir.tasarım,yakıt tüketimi,fiyat,donanım olarak bence alınabilecek bir araç.partner çalıştığım şirkette vardı çabuk dağıldı araç,ama bakımlarını çok aksattılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 10 Ağustos 2007; 17:17:17 >
  • 1.9 düz dizel motorlara bir sürü vergi gerek. ama bi doblo veya combo 1.3 multijet veya bi kango , hem az vergi hem de turbodizel.
  • bekir onların vergisi bildiğim kadarı ile 1900 altı ve üstü diye ayrılmıyormu,yani ticarilerin vergisi baya düşük diye biliyorum.yani onlarda ruhsat kamyonet diye geçmiyormu benmi yanlış hatırlıyorum.yada panelvan diye geçmiyormu.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 10 Ağustos 2007; 17:55:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turbo dizel olmayanları çok ağır kanlı. bir defa uzun yolda kullanmıştım. ağır kanlı dediysem de eşek değil tabi :)
    bir de vites yolları çok garip. yollar çok belirsiz ve alışık olmayanlar yanlış vitese takabilir. gerçi peugeot ların karakteristik özelliği olduğu söyleniyor bunun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

bekir onların vergisi bildiğim kadarı ile 1900 altı ve üstü diye ayrılmıyormu,yani ticarilerin vergisi baya düşük diye biliyorum.yani onlarda ruhsat kamyonet diye geçmiyormu benmi yanlış hatırlıyorum.yada panelvan diye geçmiyormu.?

kamyonet olarak geçiyor , bu bi indirim sağlıyor fakat bu sefer de muayeneleri sanırım her yıl tekrarlanmak zorunda oluyor. bu şekilde de o indirim uçup gidiyor. yani 1.9 dizelleri almak çok da mantıklı değil vergiler nedeniyle. biz de bu çeşit bir araba düşünüyoruz. muhtemelen de kangoo olacak. alternatif doblo ve combo. partner ve berlingolardan hem bu vergiler nedeniyle hem de turbossuz olması sebebiyle düşük performans ve fazla yakıt tüketimine sahip olmaları nedeniyle vazgeçtik.

Umarım yararlı olmuştur.

• aldın mı caddy veya connect alcaksın abi
  • sağolasın yararlı oldu tabi
    eğer alırsan opel combo cdtı alabilirsin,kullandım,hem az yakıyor hemde arkası amotisör olduğu için binek havası veriyor,gayet rahat kullanımı ve ekonomik motora sahip.diğer araçlar caddy ve combo hariç makas kullanıyor diye biliyorum,makas kullanmasalar bile arkası çok hoplatıyor,özellikle bende bu araçlara binerek test ettim bütçe ve kalite olarak comboyu beğendim.tabi keyif zevk senin,bence ticari araçlar arasında caddy 1. combo 2. diyebilirim,ama türkiye şartlarında ise 2.eli düşünürsen doblo ve kangoo peynir ekmek gibi satılan connect ise tasarım bakımından ve heybeti bakımından çok iyi ama kullanmadım çok yakıyor diyorlar.bilgin olsun dostum.caddy ise kronik olarak baskı balatası çabuk bitiyor ve garanti karşılamıyor haberlerini hep beraber okuyoruz,doğru veya değil herkes aynı şeyi söylüyor,klasik doğuş oto sorunları.hayırlı kararlar yolun açık olsun.
    hayırlı kararlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: Bekir__

quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

bekir onların vergisi bildiğim kadarı ile 1900 altı ve üstü diye ayrılmıyormu,yani ticarilerin vergisi baya düşük diye biliyorum.yani onlarda ruhsat kamyonet diye geçmiyormu benmi yanlış hatırlıyorum.yada panelvan diye geçmiyormu.?

kamyonet olarak geçiyor , bu bi indirim sağlıyor fakat bu sefer de muayeneleri sanırım her yıl tekrarlanmak zorunda oluyor. bu şekilde de o indirim uçup gidiyor. yani 1.9 dizelleri almak çok da mantıklı değil vergiler nedeniyle. biz de bu çeşit bir araba düşünüyoruz. muhtemelen de kangoo olacak. alternatif doblo ve combo. partner ve berlingolardan hem bu vergiler nedeniyle hem de turbossuz olması sebebiyle düşük performans ve fazla yakıt tüketimine sahip olmaları nedeniyle vazgeçtik.

Umarım yararlı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 11 Ağustos 2007; 14:34:02 >

• En iyi seçim bencede 1.3mj Doblo. (Bir CADDY kullanıcısı olarak konuşuyorum)
  • Altı yere çok yakın, kullanacağın yer çok önemli,bu yüzden dolayı karteri deldirenleri biliyorum,dikkatli olmak gerek...
  • partner frenleri tatmin edici değil ayrıca ani bir frende araba arkasını atıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.