arkadaşlar merhaba bir arkadaşlık sitesi yapıyorum scripti internetten indirdim www.onlineflort.com sitemin ismi girerseniz hata yazısıyla karşılaşıyoruzbunu nasıl düzelteceğim
şöyle bir buldum
$query = "SELECT * FROM ayarlar where id = 1"; $result = mysql_query ($query) or die ("hata"); while ($line = mysql_fetch_array($result)){ $siteadi = $line[siteadi]; $siteadresi = $line[siteadresi]; $siteemail = $line[siteemail]; $siteemail2 = $line[siteemail2]; $siteemail3 = $line[siteemail3];
bunu nasıl düzelteceğim birde $line[siteadi]; burdaki siteadı ve diğerlerindeki site adresi site mail onlarıda dolduracakmıyım yardım eden herkese teşekkür ederim
Öncelikle mysql_connect fonksiyonu vt ye bağlantı yapmalısınız.http://tr2.php.net adresinden mysql_connect fonksiyonunu araştırınız.
sen turk-php'de de geziyorsun daha duzeltemedin mi?
orada bir cevap yazmistim sana
arkadaşlar ne olur yardım hatayı düzeltemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: securiyt
arkadaşlar ne olur yardım hatayı düzeltemiyorum
hazır (korsan demeye dilim varmiyor) script kullaniyorsun sanirim. index dosyasinda "hata " kelimesini arat ve o satiri burada paylas. ona gore bir cevap verelim
$query = "SELECT * FROM ayarlar where id = 1"; $result = mysql_query ($query) or die ("hata"); while ($line = mysql_fetch_array($result)){ $siteadi = $line[siteadi]; $siteadresi = $line[siteadresi]; $siteemail = $line[siteemail]; $siteemail2 = $line[siteemail2]; $siteemail3 = $line[siteemail3];
hata kelimesi cikmiyor direk hata yaziyor yani $query = "SELECT * FROM ayarlar where id = 1"; sorgusu işlemiyor. veritabani hatasi var. ya veritabaninda ayarlar diye bir tablo yok ya da veritabani baglantisini iyi yapamadin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme