Şimdi Ara

Arkadaşlar protez saç eski saçlarımıza kavusmamıza imkan sağlıyan tek yötem sanırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
18.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=3PbaUywXy9Y&feature=relmfu

bu videoyu izleyin arkadaşlar. Gerçekten çok yaptıran var.

bu da Tolga Karel'in videosu:

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=6TFfaD9C4v4&NR=1

bunları görünce gerçekten yaptırabilirim ilerde diyorum. sorunlar çok aza indirilmiş durumda artık yeni kopyalama teknolojisi ile. 1 sene ilaçlara vereceğim paradan daha ucuza geliyo bu saçlar. Sizin görüşünüz nedir? iyi ve kalitekli bi yerde olduktan sonra bence ekime alternatif( hatta videolarda gördüğümüz gibi eski saçları gibi olmuş hepsinin)

Son 20 yıllık süreçte gelişen teknolojiyle birlikte Protez Saç uygulamasında önemli değişiklikler olmuştur.

Saç protezini daha kolay anlayabilmek için onu diş protezine benzetebilirsiniz. Diyelim ki dişiniz kırıldı ve kırılan bölüme diş protezi yaptırmaya karar verdiniz. Bu durumda ne yaparsınız? Acilen gerekli tedavi için diş hekiminize başvurursunuz. Dişçi kırılan bölgeyi inceler, birebir kalıp alır ve renk skalasından rengi belirler. Sonrasında diş laboratuvarına protez dişinizin siparişini gönderir. protez saçta bunun saç versiyonu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 11 Temmuz 2012; 23:07:58 >

• Fön çekebiliyo, denize girebiliyo ,istediğimiz sporu yapabiliyoruz.
  • ucret?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılda 300- 500 tl civarı bi saç 1 yıl gidiyo sanırım çünkü. çok iyileri var 1500 tl filan 8 yıl gidiyo diyolar. bence çok ucuz. yılda 500 tl desen böl aya sana 48 tl gibi bişi çıkar ki neye harcamıyoruz bunu :)
  • Videolara baktimda cok dogal geldi bana saclar.Anlamadigim o kadar kisi sac ektiricegine neden böyle birsey yapmiyorlar
  • Siz bu videolara ve fotoğraflara aldanmayın..Benim kuzenim yaptırdı..2 sene zor dayandı sonra protezi çıkartıp yurtdışına gitti..Komple saçları kazıttı ve vücut geliştirdi falan..

Yani bu görünüş olarak iyi..Gerçekçi..Ama kullanımı zor..Sürekli cilde yapışmış bir materyal ile dolaşmak mümkün değil..Ciltte kaşıntı, irritasyon, rahatsızlık hissi, belli olacak korkusu, rahatça faaliyette bulunmama falan insanı çıldırtıyor..Yapışkan bantlar bir süre sonra gevşemeye başlıyor ve ortalama 15 günde falan sistemin foyası ortaya çıkıyor..Hele cildiniz yağlıysa yapışkan bantlar bir haftada gevşemeye başlıyor..Altta kalan saçlarınız da ölüyor havasızlıktan..Uyurken kayıyor kafanızdaki şey..Sıcakta koku yapıyor falan..

Hele güneşe ve deniz suyuna maruz kaldığı zaman atın gitsin..Güneş ve denizsuyu normal saçları bile mahvediyor..Normal saçlar canlı olduğu ve kökten beslendiği için kendini yeniliyor..Ama protezdeki saçlar canlı değil..Ölü saçlar..Bir kere hasar görünce bir daha kendini yenileyemiyor ve çok kötü duruyor..O yüzden bu saçla yüzemezsiniz, denize giremezsiniz ve aşırı güneşte duramazsınız..

Siz reklam sloganlarına ve pazarlama balonlarına bakmayın..Protez saç bildiğiniz yapıştırma peruk..Başka birşey değil..Yanlız normal peruklar gibi değil profosyonelce tasarlanmış..Özellikle ilk yapıldığı zamanlar belli olmuyor..Ama sonradan sizi canınızdan bezdiriyor..

Sakın ama sakın bulaşmayın bu belaya..Saçınız dökülüyorsa saç ektirin..Ama bu tür yapışkanlı peruklardan uzak durun..Kuzenimin bir dünya parası gitti, psikolojisi bozuldu..En sonunda saçları komple kazıttı ve attı kafasından peruğu..Yani iş değil..Maalesef kelliğin dünyada çaresi yok henüz..Eğer olsaydı o kadar zengin ama kel insan var..Hepsi bu sistemden yaptırır ve kurtulurdu kellikten..Ama çaresi yok işte..

• ALPOGANN A kullanıcısına yanıt
    hocam dediklerinin bir kısmına katılıyorum fakat bunlar insana senin dediğin kadar rahatsızlık veren şeyler değil, ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, denizede giriyorum sık sık duşta alıyorum hiç rahatsız etmiyor senin dediğin kadar,yatarkende öyle kayma falan yapmıyor biraz abartmışsın insanların hevesini kırmamak lazım, ben milyarder bile olsam yine protez kullanırım nitekim acun ılıcalı da kullanıyor

yapışkanların çeşitleri var dandik ve akışkan yapıştırıcılarda sıkıntı oluyor evet ama kaliteli yapıştırıcılarda sıkıntı olmuyor,

yaptırmadan önce bende tereddütteydim hatta ilk taktırdığımda pişman bile oldum çünkü eski görüntüme alışmıştım kafamda birden saç olunca garip oldum ama üzerinden zaman geçince çekiller vermeye başladım ve şuanda tamamen bütünleşmiş durumdayım sanki kendi saçım

yaptırmak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim ama düzgün bir yerde yaptırısanız sıkıntı yaşamazsınız saç ektirmekten çok çok daha iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewrensel

hocam dediklerinin bir kısmına katılıyorum fakat bunlar insana senin dediğin kadar rahatsızlık veren şeyler değil, ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, denizede giriyorum sık sık duşta alıyorum hiç rahatsız etmiyor senin dediğin kadar,yatarkende öyle kayma falan yapmıyor biraz abartmışsın insanların hevesini kırmamak lazım, ben milyarder bile olsam yine protez kullanırım nitekim acun ılıcalı da kullanıyor

yapışkanların çeşitleri var dandik ve akışkan yapıştırıcılarda sıkıntı oluyor evet ama kaliteli yapıştırıcılarda sıkıntı olmuyor,

yaptırmadan önce bende tereddütteydim hatta ilk taktırdığımda pişman bile oldum çünkü eski görüntüme alışmıştım kafamda birden saç olunca garip oldum ama üzerinden zaman geçince çekiller vermeye başladım ve şuanda tamamen bütünleşmiş durumdayım sanki kendi saçım

yaptırmak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim ama düzgün bir yerde yaptırısanız sıkıntı yaşamazsınız saç ektirmekten çok çok daha iyidir.

Dostum merhaba bende kelliğe emin adımlarla ilerliyorum.Bu yüzden protez saç düşünüyorum.Senden ricam bana saçının resmini atar mısın.Bide maliyeti ne kadar bilgi verebilir misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Dostum merhaba bende kelliğe emin adımlarla ilerliyorum.Bu yüzden protez saç düşünüyorum.Senden ricam bana saçının resmini atar mısın.Bide maliyeti ne kadar bilgi verebilir misin?

Yapma birader..Kesinlikle tavsiye etmem..Kel dolaş ondan iyidir..O mered çekilmez..İlk yaptıklarında iyi duruyor..Düzenli bakıma gidersen de iyi duruyor..

Ancak sorun iyi durması falan değil..Sürekli kafana yapıştırılmış birşeyle dolaşmak zorunda kalman..Altta kalan saçların da hızla dökülmesi, rahatça terleyememe, belli olacak korkusu, koku yapması, kaşıntı, zaman zaman hafifçe kayması falan hepsi sorun yaratıyor..

Ayrıca sürekli bir merkeze bağlı kalmak ve oraya 50-150 TL arası değişen bakım ücretleri ödemek, özgürce istediğin yere gidememek, tatile gideceğin zaman bile bakım yaptırmak zorunda olmak falan iş değil yani..

Git önlere saç ektir, arkalar boş kalsın..Zaten millet öne bakıyor..Fatih Terim, Şafak Sezer vb gibi..Yapacak birşey yok..Genetik bir kader..

Ama söylüyorum kel dolaş fakat bu merede bulaşma..Kuzenim yaptırdı, söktü attı hepsini..

Yemin ediyorum DELİ İŞİ..Aklı başında adamın yapacağı iş değil..

Yahu aklın alıyor mu, çoğunluğu ölmüş Asyalı insanlardan ve kadınlardan toplanan, saçların kafaya yapıştırılmasını ? Zerre kadar aklın varsa, böyle birşeyin ne kadar rahatsızlık vereceğini anlarsın..

Git saç ektir, imaj yap, tarz değiştir yada saç dövmesi yaptır kafaya ama tutup da ölmüş insanların, Asyalı kadınların ucuza satın alınan saçlarını kafana yapıştırma..İnsanlara yalan söylemek zorunda kalma..Ve olan aklını da yitirme..

Kel dolaş, ondan iyidir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıvanch

Fön çekebiliyo, denize girebiliyo ,istediğimiz sporu yapabiliyoruz.

İlaçlarını sakın bırakma..Hangi ilacı kullanıyorsan ona devam et..Zaten bu konuda FDA onaylı iki tedavi protokolü var..Ona aynen devam ettiğin sürece daha fazla saçın dökülmez..Kalan yerleri de ektirirsin işin uzmanı cerrahlara..Erkekte en önemli taraf ön bölge zaten..

Protez saç dedikleri şey yapıştırma peruktur..Başka hiçbirşey değil..Tuhaf tuhaf isimler vererek insanları ikna etmeye çalıştıklarına aldanma sakın..Evet ilk yapıldığı zamanlar çok doğal durur..Evet fön çekilebilir, evet teknik olarak denize girilebilir..

Ama kullanımı çok zor..Tabiri caizse tam bir deli işi..Bir defa kafanda taşıdığın saçlar ÖLÜ SAÇLAR..Kendi saçın gibi kökünden beslenmeyen, kendini yenileyemeyen saçlar..Dolayısı ile şampuan, deniz suyu, güneş, sudaki klor; bu saçlara zarar verdiğinde kendi saçın gibi kendini yenileyemiyor bunlar..Anında yıpranıyorlar..Hatta belli oranda renk bile atıyor..Zaman geçtikçe kafanda koku yapıyor..Yapışkanlar 15 gün içinde gevşiyor..Çok yağlı ciltlerde 1 hafta sürüyor gevşeme..Altta kalan 3-5 tel saç da dökülüyor havasızlıktan..

Ayrıca millete birkere yalan söylemek zorunda kaldığından sürekli protez saçı kullanmak ve sürekli o firmalara bakım parası, yenileme parası ödemek zorunda kalıyorsun..Ayda bir bakım parası, senede bir yenileme parası ödüyorsun..

Yani kel dolaş ama o deli işi zımbırtıyı takma..Kelsen, kelsindir..Bazı şeyler Tanrı vergisidir, genetiktir..Doğuştan kör olan, kulağı duymayan, zekası düşük olan insanlar var ona bakarsan..Onlar ne yapsın peki ? Siz saça takmışsınız..Keşke herkesin derdi saç olsa bir tek dünyada..Tamam herkes saçları olsun ister ama yoksa da yoktur..Boşverip gerçeği kabullenmek; kafaya peruk yapıştırıp bir dünya maddi manevi sıkıntıya katlanmaktan ve birde insanlara yalan söylemek zorunda kalmaktan iyidir..

Ayrıca Tolga Karel de saç ektiriyordu en son bir magazin programında..Sen bakma o firmanın reklamında oynadığına..Yüklü para karşılığı oynuyorlar o reklamda..Birkaç ay yada bir sene kullanıp çıkarıyor çoğu..Uzun süre o işkenceye dayanabilen adam görmedim, tanımadım bugüne dek..

• Yazınızı okudum fakat etrafta o kadar çok protez saç yaptıran insan var ki. Hepside gayet mutlu sizin öngörünüze göre protez diş, protez tırnak, protez kirpik ve diğer bilimum protezlerde sıkıntı ama insanlar mutlu. Bir şekilde bir eksikliklerini kapatıyorlar. Hatta inceledim şu görüntüleri ve gittim hairex te bizzat gördüm de farkı görünce her şeye katlanılır.

http://www.hairex.com.tr/galeri.php
  • Ektirmek daha mantıklı sanki.

• Var mı yaptıranlar?

• benim kuzen yaptırdı müthiş diyor ama biraz pahalı bir de öyle bir protez alayım 2-3 sene kullanayım diye bişey yok, 6-8 ayda bir yeni sipariş veriyormuş. ayda 1-2 defa da bakımı var bu işin ama şu kadarını söyliyim, doğal görünümü tartışılmaz,
  • Yıllardır Protez saç kullanıyorum.
    Fiyatı 700-850 usd
    Ömrü 1 ile 1.5 yıl arası
    Düzgün bir firma ile çalışmalısınız
    Bakım ayda bir 80-100TL
    Dini açıdan olumsuz!
    Doğal görünümlü güzel bir saçınız oluyor,
    Günlük kullanımında bir sorun yok denebilir.
    Saç ekimi çok daha ucuz, ekim sonucunu siz değerlendiriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacakakim -- 20 Mayıs 2016; 0:06:46 >
  • Ben de 7 yıldır, protez saç kullanıyorum. Protez saç tabi ki kendi saçınız kadar rahat kullanılacak bir şey değil, ama korkulacak kadar kötü de değil.
    Sorun şu ki Türkiye'de ki protez saç uygulama firmaları büyük problem, hepsi 40- 50 USD 'ye aldıkları protez saçları 1500 TL'ye satma derdinde.

7 yıllık geçmişimde, Türkiye'de kazık yemediğim firma kalmadı, ben de protez saçlarımı internetten çin'den ya da Amerika'dan ( gelen giden arkadaşım oldukça ) almaya başladım.

Protez saç firmaları, bakım malzemelerinde de ucuza kaçıyorlar, ulan bakım ayağına, 50 cm bant kullanıyorsun biraz da yapıştırıcı kullanıyorsun, 80 TL para alıyorsun, zaten çok pahalı malzemeler değil, neden gidip de dandik malzeme kullanırsın, bunu hiç bir protez saç firması düşünemiyor. adamlar banttan edecekleri 1 TL kar için bakımda kötü malzeme kullanmaktan kaçınmıyor.

Aynı şey protez saçda da geçerli, Çin de en kaliteli protez saç 130 USD , en dandiği 50 USD . Zaten en az 500 USD'ye satıyosun. neden 50 USD'lik saç alıp 500 USD'ye satacam diye uğraşırsın ki ? git en kalitelisini al 500 USD'ye sat.

Lafda hepsi Türkiye'nin en iyi protez saçını satıyorlar.

Protez saç iyi bir şey doğru kullandığında, kendin alırsan saçını, bakımını kendin yaparsan, firmalara kaptırdığın paranın üçte birine, dünyanın en kaliteli malzemelerini ve saçını alırsın.

Mutlu mesut yaşarsın.

• Merhaba bende protez saç olayını araştırıyorum çevremde Örneği olmadığı için sağlıklı bilgilere ulaşamıyorum.Malum ortalık bu sektördede para Avcıları olduğundan doğru bilgiye ulaşılmıyor.3 tane kafama takılan detay var.1. Doğallık 2. Bakımı 3.Maliyet. 1 ve 2 Hakkı da bilgilendirmişsiniz.Yeni Başlayan biri marka olan bir yere gitse ilk maliyeti ve yıllık toplam maliyeti ne olur..

• 2. Sorum bakımlarını ne Sıklıkla yaptırmak lazım kesinlikle belli olmaması için.İlk Başlarda öğrenene kadar mevcut yerlerde yaptırmayı düşünüyorum.

• Bakımlarını ne kadar süre ile yaptırman gerektiği tamamen kullandığın malzeme çeşidine ve senin cilt tipine bağlı,
    Çünkü en genel kullanılan malzemeler, kimi insanda 2 hafta akma yapmazken kimi insanda 2 günde akma yapabiliyor.
    -genel parametreler
    - cilt tipin
    - ter tipin ve içeriği
    - ortam sıcaklığı
    - ten sıcaklığın

çok yağlı bir cildin varsa, çok terleyen biriysen, hava çok sıcaksa, tenin çok sıcaksa bakımlarını kısa aralıklarla yapman gerekecektir. Doğal görünüm için 5-7 günde bir bakım yapman yeterli olur diye düşünüyorum. Alıştıktan sonra bakımların 10 dakika sürecektir zaten.

Bir de malzemelerde de saçlar gibi farklı kıstaslar var, en doğal görünümü sağlayan yapıştırıcı ve malzeme, en çok akma yapabilen malzeme, ya da 3-4 günde bir bakım yapmanı gerektirecek malzeme.

Şayet amacın doğallıksa, bakımı kesinlikle kendin yapmalısın. Ben tüm bantları denedim, tüm yapıştırıcıları da denedim. en sonunda great white diye bir yapıştırıcı buldum. Bantsız da kullanılabilen, çok memnunum. en doğal görünüme ihtiyacım olduğunda great white ya da ekstra ince bir bant var, adını hatırlayamadığım, damat bandı diye satıyorlardı bir ara o banttan alıyorum.

saç için marka bir yer yerine marka olmayan bir yerin ucuz olmayan saçını denemeni tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.