Şimdi Ara

Arkadaşlar psu fan yönü çok önemli mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: micchech

tül için değil dostum psu içini temizlemek için elektrik süpürgesinden daha iyi değil mi kompressör

tül sayesinde PSU içi temiz kalacak zaten. ille de hava tutayım dersen yılda bir kere yaparsın.
  • Benim bildiğim, fan ısıyı alır ve dışarı verir. İçeri olsa bütün tozlar pwrsply içerisine birikir.??
  • psu alta bakacak kasanın içine değil doğrusu budur kasanın içindeki sıcak havayı çeksin diye değil dışardaki havayı psunun içine çeksin ve psunun içini serinletsin diye yapılmış fan o ,üstte resimden öyle olacağını çıkarmakta yanlış benim verdiğim resimdede bu şekilde takılmış ben ce doğru olanda bu fan alta bakacak he altta ızgara olmasa tamam yapacak bişi yok

Arkadaşlar psu fan yönü çok önemli mi ?

• eywallah komando dostum aynne dediğin gibi yaptım bende ızgaralı zaten alta bakıyor sıkıntım kalmadı
  • Kasanızın ayakları kasayı yeterince yukarıda tutmuyorsa yada halı vs. gibi hava akımını engelleyecek bir şeyin üzerinde ise psu fanı üste bakabilir. Hatırlarsanız eski kasalarda psu genelde üstte olurdu (sıcak havanın üst tarafa hareket etmesine rağmen) ve fanı kasa içerisine bakardı. Üreticiler ağır ağır daha verimli olan bu tarza geçiş yaptılar (eski tarzdakilerde hala üretiliyor). Psu ve ekran kartı arasına temiz hava sağlayan (kasanın ön yada yan kapağında) iyi bir fanınız varsa rahatlıkla kullanılabilir. Sorun olmaz.
  • Hocam psu fanı kasa içine bakarsa fan biraz sesli çalışacaktır doğrusu fanın aşağı ve kasanın dışına bakıp dışarıdan taze hava almasıdır. Eğer kasanızın ayakları kısa kalıyorsa dört adet plastik kapak ile kasayı 2-3 cm yükselterek psu nun ısınmasına engel olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.