Merhabalar arkadaşlar malum 4gb artık çöp bir bellek oldu nerdeyse windows o kadar yiyo ben de laptopun 2.slotuna ram almayı düşünüyorum . frekans muhabbeti varmış 2yle çarpılıyor yine de size sormak istedim hatta alabileceğim 4veya 8 lik bir ramin satıldıgı siteyi bile atarsanız cok memnun olurum .
laptop ramlerini aslında deneyerek alma şansın varsa öyle alman daha iyi olacaktır. Ya da takılı olanın aynısından bulmaya çalış.
prodiqy1903P
kullanıcısına yanıt
DDR3 1600 MHZ lik üzerine ilave yapabilir (4+4) yada 1600 MHZ 8 ram takabilirsiniz.Tabiki MHZ uyumlu olması şart
carso
kullanıcısına yanıt
4+4 yapıcam dual olayı varmıs o yuzden 8 almadım sence iyi mi yaptım 8+4 performansta sıkıntı cıkarabilir 4+4 te daha iyi etki alırsın dediler
prodiqy1903P
kullanıcısına yanıt
Sanmıyorum denemekte yarar var. desteklediği kadarıyla zaten sorun yok 8+4 yapılması sorun çıkartabiliyor evet ama kesin değil
prodiqy1903P
kullanıcısına yanıt
Toplam 8gb ram işinizi görecektir.Boşuna daha fazla ram alıp paranızı harcamayın.Size 4 GB DDR3 1600 MHz CL 11 ram gerekiyor.Aynı marka-model olursa sıkıntı çıkmama şansı daha yüksek olur.Farklı markalar için denemekten başka şans yok.Anakartınıza kalmış bir durum.
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Toplam 8gb ram işinizi görecektir.Boşuna daha fazla ram alıp paranızı harcamayın.Size 4 GB DDR3 1600 MHz CL 11 ram gerekiyor.Aynı marka-model olursa sıkıntı çıkmama şansı daha yüksek olur.Farklı markalar için denemekten başka şans yok.Anakartınıza kalmış bir durum.