Şimdi Ara

Arkadaşlar sadece dota 2 oynuyorum ekran kartım patladı lütfen bir yardım edin bana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben evde sadece Dota 2 oynuyorum Pc: Intel e8400 3.00 ghz, asus p5qdeluxe anakart, 4 gb ddr3 1066 mhz ram ve ati 512 mb 4870 stok ekran kartı, ekran kartım artık ömrünü tamamladı yeni bir kart almak istiyorum ama firmalara bakıyorum en ucuz 200 dolar... lütfen bana yardım edin mevcut sistemimde 4870 ile aynı performansı verecek (çünkü dota 2 de çok mutluyum onunla) 80-100 dolar sıfır ve yeni nesil bir kart var mıdır ?

Şimdiden sağolun çok

• ikinci el 7750 ve amd 250 modelleri tam aradigin kartlar ama sifir olarak istiyorsan yine 250 modeli olabilir.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6254
  • Hocam uzun süredir donanımı takip etmiyorum, 128 bit bir kart 256 bit lik performansı yakalayabiliyor mu artık ?
  • Hocam şimdi kontrol ettim 3dmarktan amd 250 2770 4870 2420 almış, çok iyi bir yönlendirme yaptınız aradığım kart budur çok teşekkür ederim :)
  • tabi artik mimariler gelisti 128 bit kartlarin da performansi artti.onerdigim 250 modelini ben bir iki gun kullandim oyun oynadim fena degil senin karttan asagi kalir bir yani yok yine ayni sekilde oynarsin oyunun ozel bir gicikligi yoksa.256 bit alalim dedigin zaman ikinci el 6850 bulman lazim 150-200 lira arasinda satiliyor ama garantisi olmaz 5 senelik kart cunku ve 1gb ram olur.
  • Çok sağolun hocam para ayarlayıp dediğiniz karttan alacağım :)
  • Hocam R7 250 alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.