Şimdi Ara

Arkadaşlar sallamadan vectra B kasa 2.5 V6 kaç yapar ?(Acil birine okutacam) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.5 opel 260 çevirir dayımda 2.5 omega vardı 260 vuruyordu. otomatik şanzıman
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

2.5 opel 260 çevirir dayımda 2.5 omega vardı 260 vuruyordu. otomatik şanzıman

Yok öyle birşey 2.6 elegance ve 2.5 omegam var ve böyle birşey mümkün değil.
    Üstelik araçlar yetkili servis haricinde el değmemiştir.
    İlk günde, aradan geçen 11 ve 12 sene içinde ikiside yokuş aşağı 230 basamamıştır ama zorlamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

96 model 4 ileri otomatiği ile 220 görmüştüm. Zaten biraz fazla gaza basarsan 180 oluverir. Sport modda 1vites 90-100, 2.vites 140, 3 vites 180 görür, sonra 4'e atar. Düz vitesi uzun düzlük bulursa 230-235 arası görür. İlk arabamdı. V6 175bg, 230nm tork vardı. 97 modelleri deri koltuklu gelmişti. Sonra satana kadar canım çıktı. 10-12 lt arası yakardı.

Bu şanzımanda böyle bir vites aralığı ve hızlanma yok
  • Verimsizlik abidesi 1.6 hitler motor Bora bile hafif eğimde 205-210 görüyor kadranda, dik rampada ise 219 yapıp kesiciye giriyor son viteste. Bahsi geçen 2.5 V6 motorun kondisyonu yerindeyse, araçta da herhangi bir elektronik limitör yoksa hafif eğimle kadranın sonuna kadar nefes kesmeden gider. Düzde de 230'un fazlası olur azı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pershing105

quote:

İlk günde, aradan geçen 11 ve 12 sene içinde ikiside yokuş aşağı 230 basamamıştır ama zorlamıştır.

opel omega 2.5 v6 170hp lik arabadan bahsediyoruz burada

hocam kullandıgım bindigim aracı banamı öğretiyorsun. Senin araban gitmiyorsa ben ne yapabilirim?
  • Biz burdan sallayınca geçer geçmez diye olucak mı yani ? SAÇMA
  • 4. vitesdemi ?
  • quote:

quote:

96 model 4 ileri otomatiği ile 220 görmüştüm. Zaten biraz fazla gaza basarsan 180 oluverir. Sport modda 1vites 90-100, 2.vites 140, 3 vites 180 görür, sonra 4'e atar. Düz vitesi uzun düzlük bulursa 230-235 arası görür. İlk arabamdı. V6 175bg, 230nm tork vardı. 97 modelleri deri koltuklu gelmişti. Sonra satana kadar canım çıktı. 10-12 lt arası yakardı.

Son hız hariç spor modda yaptığım süratlerdir. İster inan ister inanma, 10 sene önce sattığım araba, çok önemli değil.
  • rahat rahat geçer

bunuda okut arkadaşına:

"ağzı olan konuşmasın"

nefret ettim şöyle bilgisizce 3 kuruş aklıyla ahkam kesenlerden
  • quote:

quote:

quote:

opel omega 2.5 v6 170hp lik arabadan bahsediyoruz burada

hocam kullandıgım bindigim aracı banamı öğretiyorsun. Senin araban gitmiyorsa ben ne yapabilirim?

İkileme yapmanın ne anlamı var 170 hp falan filan şundan bahsediyoruz yahu ben yazmışım bende var diye daha ne açıklama gereği duyulur anlamam.
    ayrıca ne haddimize öğretmek yalnız sizinki size özel üretimdir gidiyorsa orjinalinde böyle birşey yok.
    180 bg 2.6 da basamıyor aynı şekilde 170 le fazla zorlama.

• quote:

quote:

quote:

Son hız hariç spor modda yaptığım süratlerdir. İster inan ister inanma, 10 sene önce sattığım araba, çok önemli değil.

İnanmıyorum zaten kimsede boşuna inanmasın ama inanada mani olmayalım.
    rahatsızlık verdiğimiz için özür dileriz.

• 2000 motor cdx kullanıcısı olarak lpg ile 240ı rahat görüyor 250yede çıkıyor yalan yok ciddi diyorum yola bastıkça yapışıyo araba. benzinlisi 2.5 v6 rahat görür gaza basmanla 180ni görmesi bir oluyo yanlış üretim heralde altında 4000 cc motor falan yanlışlıkla koydular bi o kadarda ekonomik motoru var bu arabayı babam 96da almasaydı keşke aşık oldum aynı arabayı 4. kez aldım. çocuğuma bırakcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed_ylc -- 16 Şubat 2012; 2:02:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Her araç fabrika verisi hızını aşabiliyor.

verdiğim değerler fab hızı değil yapılmış ölçümler içinde en yüksek çıkan değerlerdir(alttaki nota dikkat etmenizi öneririm:measures at real speed not at cars speedometer)
    kadranlara bakarsanız 300 de yaparsınız 400 de kadran hatasının ve sallamanın sonu yok
  • bi arkadaş yazmış 230 u zor gördüm 2.5 omega ile sen 2 litrelik arabanı 2.5 litre sanıyor olmayasın güzel kardeşim? aynı araçtan bizde var (2.5 v6 omega) 250 yi rahat görüyor araç, biraz rampada zorlarsan 255-258i buluyor. vectranında 250 yi bulacağını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 16 Şubat 2012; 13:00:07 >
  • ah bunca sene öyle sanmışım.
    Neden zorlar insan bu kadar.Ben o aracın koltuğuna 12 sene öncesinde ehliyet sahibi ve ilk sahibi olarak Sallıyorum.
    kimlerin elinden geçtiği belli olmayan araçların kadran sapmasına inanmakta kendini kandırmak olur.Bu kadar zorlamanın anlamı yok.
    Standartlar biz gibi normal insanlara özgü, kimisinin araçları ekstra standart dahilinde olabilir.
    260 gören göz yada 240+muhakkak doğru söylüyordur.
    Geçen gün başka arkadaş acc içinde aynı şeyleri söylüyordu.Oda 260 görmüş fakat ben onuda göremedim.
    Yada daha öncesinde utanamadan 10k görmemiş s2000 motorunun yıkık olanlardan bahseden oldu.
    Güzel insanlar, kardeşler, arkadaşlar.
    Bilinmeyenin üzerinde mübala etmenin yok.
    Vakıf olsam vectra 2.5 için onlara alıntı yapardım sahibi olmadığım için atıp tutmuyorum.
    Amcamda halamda teyzemde keşke olsaydı ama olmadı.
    yalnız omega için 4 ileri otomatik şanzımanda 230 2.5v6 eğimde 2.6 da eğimde 240 görememektedir.
    Vectra içinse olmayan birşey için iddia etmenin anlamı yok yalnız manuel 5 ileri 2.5 kasa avantajı ile 220km'yi geçeceği kesindir.
    260 basanlar varsa halası amca vs akrabalarda dahilken inanmamak elde değil.
    Her zaman söyledim gören gözler yalan söyleyecek değil ama gerçek değerler olmadığını bilmek gerekir.
    Herkese başarılar diliyorum.

• Konu sahibinin arkadaşı geldi dağılın
  • çok alakalı değil ama volvo s40 t4 200 beygir tam otomatik(4 ileri) aracım vardı 240 gördüm devir 5000 deydi. düz vites versiyonu 260 yapıyor diyorlar ama bilmiyorum.
  • Akıllının biri, Her sabah ayşe hanım süpürmesine karşılık trafik yoğun olduğundan, bazen toz kalır yada görülmeyecek yerlere girer arası çıkar ortaya.
    Hayat, her haliyle güzel yerse yada sindirebildiği vakit.
  • Kanat taksan uçar o araba..

Şaka bir tarafa, 170 hp diye hatırlıyorum. Bu güçle normal şartlarda 215-220 km/s civarı maksimum hız beklenir. Fazlası için rüzgar&eğim ikilisine ihtiyaç var..

Edit: Derken yukarda teknik verilerini gördüm, fabrika 230 demiş, doğrudur, hatta bu rakamla gayet başarılıdır diyebiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 16 Şubat 2012; 15:26:10 >
  • Çeşme otobanında 250 yi görmüştük 2.5 Vectra ile...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.