Western Digital 16mb 250gb SATA II harddisk aldım ancak şu anki düz sata destekli MSI kt6v board'ım diski görmüyor bile. Nette araştırdım ve SATA 2 destekli anakart göremedim (8 Diamond hariç ama onunda teknik bilgilerinde SATA 2 desteği yazmıyor. Tüm sistem upgrade'i için 64 bitlik 3200 AMD Athlon, uyumlu kasa ve uyumlu PCI ekran kartı konusunda acilen yardıma ihtiyacım var.
Senin anakart via chipsetli . Şuan sata2 diskler via chipsetli hiçbir anakrtta çalışmıyor. NF4ultra ve i945 ve 955 'ler sata2 destekliyor. Ayrıca diğer chipsetlerdede sata2 disk normal sata gibi çalışıyor (Via'lar dışında)
senin anakartın hem via kt600 hem socket A sata destekli ama sadece normal sata için 2 desteği yok anladığım kadarı ile 64 bite geçmek için yardım istiyorsun
anakartı kasmada neyi istersen düşür anakart 1 numara
inanılmaz yardımcı oldunuz. teşekkür ederim.
X800-GT kıvamında ya da belki performans olarak biraz daha düşük ama daha kolay bulunup daha az tuzlu olan (şöför mahali, amcamların oradan da geçsin hesabı farkındayım :)) bir başka PCI ekran kartı önerebilir misiniz. Bu şu an stoklarda yok ve biraz tuzlu