Ürün özellikleri İşlemci Hızı 3,6 GHz İşlemci Tipi INTEL CORE I7 İşlemci Ön Belleği 8 MB İşlemci Numarası 4790 Bellek (RAM) 8 GB Grafik Kartı 2 GB Depolama 1 TB Optik Sürücü DVD+/–RW SuperMulti DL İşletim Sistemi Windows 8 Ethernet(LAN) Var Wi-Fi Var USB Girişi Var
Marka TOSHIBA İşlemci Hızı 2,4 GHz İşlemci Tipi INTEL CORE I7 İşlemci Numarası 5500U Bellek (RAM) 6 GB Depolama 750 GB Grafik Kartı 2 GB Ekran Kartı Chip Seti NVIDIA GEFORCE 930M Ekran Boyutu 15.6'' Ekran Tipi LED Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Optik Sürücü SuperMulti DVDRW USB 3.0 2 Adet Hafıza Kartı Desteği Var Wi-Fi Var Bluetooth Var HDMI Var WebCam Var Kulaklık Çıkışı Var İşletim Sistemi Windows 8.1 Ethernet(LAN) Var
Böyle bir ekran kartı bilgisi paylaşımı olabilir mi arkadaşım ? Bu kadar mı donanım cahilisiniz kusura bakmayın da :)
Grafik Kartı : 2GB ?!
Radeon mu Nvidia mı ?
Hangi model chipsete sahip en önemli olan da ekran kartı chipset i , GTX 770,960 GT 730 , R7 360 , R9 390 gibi...
Ama benim tahminim işlemcinin igpu sunun kullanabildiği max sistem belleğini 2GB olarak grafik kartı bilgisi olarak göstermiş olabilirler sık rastlanan bir pazarlama oyunu.
Bu işe ayırabileceğin en fazla bütçeyi belirt , monitör-çevre bileşenler dahil mi bunu kesin olarak yaz yardımcı olalım.
hocam arkadaşın verdigi bilgileri buraya ben yazdım ne oldugu v.s sordum ama suan kapalı acık oludugunda onuda ekleyecegim nerden bilebilirim bende alıcıyım satıcı degilki :(
ekran kartının bilgisi Ati Radeon HD8350 2GB 64Bit Ekran Kartı buymuş bu arada para olarak degil takas yoluyla yapıcaz acaba hangisi bu söyledigim oyunları kaldırır ?
quote:
Orijinalden alıntı: translateQQ
ekran kartının bilgisi Ati Radeon HD8350 2GB 64Bit Ekran Kartı buymuş bu arada para olarak degil takas yoluyla yapıcaz acaba hangisi bu söyledigim oyunları kaldırır ?
Her iki sistem de oyunlar için vasatın altında.
Hd 8350 80 Shader lı berbat bir ekran kartı oyun falan oynatması mümkün değil ! fakat o sistemin sadece ekran kartını değiştirirsen sağlam bir oyun sistemi olabilir , takas la sistem yapmak zorunda değilsen daha dengeli ve iyi oyun sistemleri kurabiliriz burada sana.
Yinede ikisinden birini almak durumundayım hangisi diye sorarsan , fiyatı uygunsa ikinci notebook sistemi al , Geforce 930M Hd 8350 den çok daha performanslıdır her ne kadar o notebook un ekranı 1366x768 de olsa.
Benim tavsiyem , bu sistemleri bir kenarı it illaki bir yatırım yapıcaksan güzel bir sistem topla.
hocam o dedigin tamamda ne kadar fiyat olur sadece kasa toplamak istesem ? sadece kasa ekran filan gerekmez tek kasa ve o üstteki oyunları karşılayabilecek bir sistem fiyat olarak ne kadar tutar acaba ?