Şimdi Ara

arkadaşlar sennheiser IE4'ün bası hakkında bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bugün ie4 aldım ve hemen koşup cowon d2'me taktım ve sesi 45'e getirdim ama baslar gerçekten kötü geldi bana fazla baslı şarkılarda ses tıkanıyor. bunun sebebi yeni olmasımı yani ilerde açılırmı.

• kanal tipi kulaklıklarda sese fazla abanmamak lazım, ondan sorun yaşiyor olabilirsin, sesler tabiki zamanla oturacak ama ie4'ün basları ilk kez dinledigimde de gayet kaliteliydi. eğer orijinal aldıysan, diger kulak uçlarını da dene ve sese abanma..
  • o zaman 40'larda falan dinliyecez 40 üstü biraz fazla zorluyo bazı şarkılarda ne bileyim kaldırıyo diyolar ondan denedim ama cowon'a fazla dayanmıyo galiba mesela hüsnü şenlendirici'nin leylim ley şarkısını denedim çok fazla bass olduğu için sesler birbirine karışıyo
  • Orjinal olduğundan eminsin demi kulaklığın?
  • uçlarını değiştir, en uygun olanı tak. ama söylenmiş zaten, kulakiçi kulaklıkların en büyük sorunu seslerin üst üste binmesi. en ufak olan ucu takıp dene bi. belki biraz hava alır kulaklık, o zaman daha rahat olur.
  • bass'ların kaliteli olduğu belli ama mesela bazı şarkılarda bass vurduğunda altındaki sesler az geliyor bu şarkıdanmı kaynaklanıyor acaba
  • Kulaklarında bir sorun olmadığına emin misin? D2'da ses 45'teyken müzik dinlenir mi !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 27 Ekim 2007; 11:19:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen bildğin sağır olmuşsun boşver ie4ü d2yi
  • baba öyle demeyin ya yüksek sesle çok hoş oluyo ayrıca sağır değilim
  • Yüksek sesle nasıl hoş oluyor yahu?

Bende de iAudio F2 var, sesini en fazla (o da çok nadir) 15'e çıkarırım. Normalde 7-10 arasıdır. 20-25'lere kadar çıkardığımda da kulağımı tırmalar. Eğer 'yüksek sesle çok hoş oluyo' diyorsan, bil ki kulaklarında bir sorun vardır. Bir doktora gitmeni öneririm.
  • dostum sen iyisin dimi ya?!! d2+ie4 ve ses 45 te!!!!ben de d2 ile ie4 kullandım yüksek sesi çok sevmeme rağmen 30 den yukarı asla çıkamıyordum.eğer ie4 ile d2 de müzik dinleyeceksen 22-24 civarında dinle yoksa sesler çatlamaya baslar pörtlemeye başlar!!!ha bu arada ie4 bass ağırlıklı bir kulaklık olduğu için eq ayarlarını ona göre yapmalısın.mach3bassı 6 dan yukarıya pek çıkarma.ayrıca custom eq dan bas frekansını düşür biraz ve tizleri 2-3 derece yükselt..kademeyi de 30 ların üzerine çıkarma işte o zaman dinlediğin müzikten zevk alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe -- 27 Ekim 2007; 17:14:19 >
  • ipod da derecelendirme yok ses düzeyinde ancak ses ortanın biraz üstünde bende hep daha fazlasına imkan yok sadece bazi şarkıların bazı bölümlerinde bi anlık açar kapatırım
  • arkadaşlar IE 4 ümü alalı... 1.5 ay falan oldu ..ilk başlarda bas çıkmıyodu cidden.. sonra açıldı baslar... basları 1 derece kıstım .. ama yine çok sağlam çıkıyo baslar.... alanlar acele etmesin açılıyo sesi de bası da...
  • kesinlikle katılıyorum darkchild. ilk aldığımda hayalkırıklığına uğradım ama şuanda hiçbişeye değişmem ie4 ümü. tüm sesler acayip değişti ve düzeldi. kulaklığa biraz zaman tanımak gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: archilleus

arkadaşlar ben bugün ie4 aldım ve hemen koşup cowon d2'me taktım ve sesi 45'e getirdim ama baslar gerçekten kötü geldi bana fazla baslı şarkılarda ses tıkanıyor. bunun sebebi yeni olmasımı yani ilerde açılırmı.

62.5 EUR + KDV olan kuluklıktan kötü bas inanılır gibi değil
  • demekki kulaklıklarda var bir sorun

pazardan 1 ytl ye al dandik bir kulaklık da 45 e çıkar sesi , kulakların patlamaz ise (yada kulaklıklar ) hemen doktora git...
  • ya beyler sesi dinlerken bi zamn sonra bası açılıo falan bu nası bi deimdir allah aşkına ya biraz teknik konuşalım müziği dinledikçe basın açılması falan olmaz kulağın pis dir bas vurdukça temizlenmiştir başka neden atmayın gülüyorum valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: musty578

ya beyler sesi dinlerken bi zamn sonra bası açılıo falan bu nası bi deimdir allah aşkına ya biraz teknik konuşalım müziği dinledikçe basın açılması falan olmaz kulağın pis dir bas vurdukça temizlenmiştir başka neden atmayın gülüyorum valla

arkadaşım toplam 4 adet kullandığım kulaklıkta ses sonradan açıldı .. (mx500, mx200, HD202 ,IE4 ) 2 adet hoparlörde de öyle (creative 5200 , Megaworks).. bu yüzden ben de sana gülüyorum ..bilmeden konuşmayalım

*bilimsel açıklaması vardır bunun ,bunu sen araştır al sana görev

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 30 Ekim 2007; 12:20:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.