Şimdi Ara

Arkadaşlar SIFIR CLİO MU İBİZA MI ? Clio alındı tşkler herkese (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
5.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amiral34

İkinci el alamiorum evdekiler sikinti yapio yoksa biraz daha sabredip volvo c30 dizel almak isterdim ama tabuyu yikamioz

O yuzden clio ' ibizaya gore genc isi kalio

Dışardan biraz öyle görünebilir ama güvenlik ve iç donanım işçilik kalitesi için aynı şeyi söyleyemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen 40000 parayi cebinden cikarabilceksen ne clioya o parayi ver ne ibizaya.

Gidip Fiesta Trend 1.25 benzinli al.

Benim icin en onemli sey guvenlik esasinda ve clio bu konuda sundugu ekipmanlarla cok iyi esp standart mesela. Ama bu araca cok onyargiliyim ben. Tasarimi cok hos cok sportif ama bence o arabada eskik biseyler vartam izah edemedgm.

İbiza guzel araba hele hele style paket tam yeterli, polo resmen ama oda cok yakar. Test ettm cok tok bir arac ama yinede fiesta gbi bir secenek varken o paraya alinmaz ibiza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punto da 0faiz kampanyası var 3 yıl garantili de dizel al arkana bakma

• Ibiza herhalde sınıfının en dar aracıdır zannimca 1.72 boya torpido dizide deniyordu göğüsu acayip büyük dış tasarımı Cliodan daha önde bence. Fiesta lara baktiniz mi?

• Clio fiyatını haketmiyor. 2-3bin daha eklenip cruze alınabilir.

http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/cruze-sedan/chevroletni-yarat/
  • 2011 yılında fıestam var 1.4 dızel cokta az yakıyordu sımdı kı dedıgınız araca baktım bır on taraf makyaj yemiş sımdı ben bunu alınca kesın 2015 de arkayıda degıstırıler bızım kı yıne eskı kasa olur bide spor durmuo oda şirket arabası gıbı bide fıesta zevkını aldım birde şimdi 1.4 dizelini o zaman 33 e almıstım sımdı benzınlısıne 40 vermek zoruma gıder .

Fiatdan menmun degılım suan punto evo var dualogıc vıtes tam bir fıyasko bıde fıatdan cok cektım hocam anlatsam onunden gecmezsın sıfır aldık rezıl olduk . Fıatın bi 500 u ılgımı cekıo oda guvensız gelıo yolda sol serıtde sellektor yapsan saygı duymazlar yol vermezler

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Clio fiyatını haketmiyor. 2-3bin daha eklenip cruze alınabilir.

http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/cruze-sedan/chevroletni-yarat/

Cruz onu guzel ama arkası cok kotu tasarımı birde tr den cekılcekmıs sanırım o yuzden eledım dırek

• Illaki 0 olacaksa ve bu 2 arac olacaksa ben ibiza secerim. Clio kullandim ve cok guvensiz hissettim kendimi yolda dolasiyor.
    2.el dusunsem o paraya honda f6 kasa alirdim

• Sadece ikisi arasından seçilecekse ibiza derim ben. İçi daha basit ama daha oturaklı sağlam hissettiriyor malzeme kalitesi olarak. 4bin tl de az para değil.
  • Sadece 2 si arasında hocam

Gorunus olarak pekı sızce hangısı ? Kalıte olarak genel olarak herkes ıbıza demıs ? Yalnız ben ıbızayada baktım ama ne bılıyım ıcı cok duz ve sert geldı dısıda aıle arabası gıbı durdu ama ıste ne bılıyım 4 bın tl de az para degıl bır yandanda clıo genc ısı duruo kanım clıo ya kaydı acıkcası

• Ufak detaylarla genç işi olabilir ibiza içinin sadeliği demişsin ama gayet cool ve şık elbette güvenlik daha önemli !

• Ve şu anki makyajlı kasa leon a da benzemiş

• Ibizanin ici gercekten cok bos duruyor enteresandir ama gel gelelim clioda matah degil.
    Fiesta polo veya punto arasindan tercih yapardim herhalde.
    Ben ibizaya niyetlenmis ardindan leon almia biriyim

• Ahmettatli88 A kullanıcısına yanıt
    Yeni leon makyajli kasa degil yeni kasa eskisiyle alakasi olmayan mk3 kasadir

• 1.2 araç size keyif vermez, hele arabada 4 lişi olunca naz üstüne naz yapar clio, 1.4 olmamsı sebebiyle ibiza diğer her alanda clio, kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Yeni leon makyajli kasa degil yeni kasa eskisiyle alakasi olmayan mk3 kasadir

İbizadan bahsetmiştim şu anki leona benzemiş imla hatasından yanlış anlaşıldı sanırım

• Ibıza hakkında bilgim yok ama Clio'daki 1.2 atmosferik insanı kanser eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Ibıza hakkında bilgim yok ama Clio'daki 1.2 atmosferik insanı kanser eder.

1.4 70 bg punto bundan sızce daha mı seri 1.2 75 bg clioda

• 1.2 clio ya göre 1.4 punto tabi seridir
    75bg olmasına aldanmayın tork değeri
    çok düşük önceden palio1.4 70 bg kullanıyordum daha iyiydi 1.2 den kullanıp
    deneyin özellikle hafif yokuşlarda 1.4 70 bg
    fark atar ikisinide kullandım

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

1.2 clio ya göre 1.4 punto tabi seridir
    75bg olmasına aldanmayın tork değeri
    çok düşük önceden palio1.4 70 bg kullanıyordum daha iyiydi 1.2 den kullanıp
    deneyin özellikle hafif yokuşlarda 1.4 70 bg
    fark atar ikisinide kullandım

1.4 70 bg aratmasın yeter 1.2 75 bg , ztn trafıkden bır yere gıdışemıyor ne yazıl kı yaşadıgım semtde boş yoldada punto kdr gıtse yeter , pekı yakıt degerı bundadan sızce az mı yakar punto otomatık , clıo duz vıtes mesela 100km ne ykr ıstanbul sehır ıcı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.