Şimdi Ara

Arkadaşlar SIFIR CLİO MU İBİZA MI ? Clio alındı tşkler herkese (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
5.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: akıllıdeli06

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...rengi çok güzel dikkat çekiyor hemen:)...

bir önceki aracınız punto ydu sanırım, clio ile kıyaslar mısınız
    sürüş dinamikleri, konforu, malzeme kalitesi vb.

Tşk ederim , önceki aracım 2011 punto evo 1.4 fire active dualogıc vıtes 45.000 km de ilk sahıbıyım

Öncelikle punto çok seri bir araç fakat dualogıc vıtes aman aman dıorum fiat palio tam otomatık den sonra bole bir vıtes yapmalarını mantıgıma varmıyor cok kotu ozellıkle bayanlar içim aman tanrım aynı vıtes fıat 500 dede mevcut yakıt konusundada 100 km 20 tl yakıyor , gorsel olarakda bir albanesi yok tamamen ayagımı yerden kessın mantıgı ıle alınabılır suan kı aracım yenı oldugu ıcın yakıt 11 lt yakıyor fakat 7 lt duscek dıolar o zamana kdr baya bır benzın yakcam sanırım gorsel olarak bu paraya asırı derecede ılgı cekıo performans anlamında suan puntodan kotu oda sıfır motor oldugu ıcın sanırım 3.000 km gelınce duzelır sanırsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amiral34

quote:

Orijinalden alıntı: Meeta

quote:

Buda resmi
     Arkadaşlar SIFIR CLİO MU İBİZA MI ? Clio alındı tşkler herkese

Hocam hayırlı olsun Yalnız araç jant diye bağırıyor.

Jant alıcam hocam ama karar veremedım nası bısı alcama mat mı alsam cok apachı işi olur mu bılemedım

Su resımdekı sence apachı ısımı
     Arkadaşlar SIFIR CLİO MU İBİZA MI ? Clio alındı tşkler herkese

yok hocam iyi duruyor. Jant siyah olsun yeter.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coolman33

quote:

Arkadaşlar iki araçta duz vıtes benzınlı

2014 model 1.2 joy paket hatcback alev kırmızı Renault clio ( yan nikalajlar , sis farı dahil ) 39.000 tl

Yoksa 2014 seat ibiza 1.4 referance yada style paketli beyaz 35.000 tl

Hangısı sızce gorunum ve yakıt olarak mantıklı

Hafta ıcı kısa mesafe , haftasonu uzun mesafe kullanılıcak yaş 25

bende aynı ikilemde kalmıştım geçen sene.Joj ile referance arasında gidip gelmiştim.Joydaki esp ve cruse control farkı beni clio'ya yönlendirdi ve clio 1.2 joy aldım.Şu anda çok memnunum.İlk 3.000 km araba gitmiyor motor ufak diye ama zamanla açılıyor.Yakıt olarakta şu anda 6.3 /100 km full şehir içi kullanım.Daha ne olsun,tüplü gibi Maşallah :)

Hocam sızınde hayırlı olsun suan aracım 130 km de yakıt tuketımı 11 lt gosterıyor sanırım yenı oldugu ıcın zamanla 7 lt ıncegını dusunurum bende

düşer arkadaşım benimkide 4.500 km de 1 yıl olacak temmuzda.

• motor yenide olsa çok yakmış fazla devirli kullanıyorsunuz galiba

• quote:

quote:

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...rengi çok güzel dikkat çekiyor hemen:)...

Tşk ederim , önceki aracım 2011 punto evo 1.4 fire active dualogıc vıtes 45.000 km de ilk sahıbıyım

Öncelikle punto çok seri bir araç fakat dualogıc vıtes aman aman dıorum fiat palio tam otomatık den sonra bole bir vıtes yapmalarını mantıgıma varmıyor cok kotu ozellıkle bayanlar içim aman tanrım aynı vıtes fıat 500 dede mevcut yakıt konusundada 100 km 20 tl yakıyor , gorsel olarakda bir albanesi yok tamamen ayagımı yerden kessın mantıgı ıle alınabılır suan kı aracım yenı oldugu ıcın yakıt 11 lt yakıyor fakat 7 lt duscek dıolar o zamana kdr baya bır benzın yakcam sanırım gorsel olarak bu paraya asırı derecede ılgı cekıo performans anlamında suan puntodan kotu oda sıfır motor oldugu ıcın sanırım 3.000 km gelınce duzelır sanırsam

aslında merak ettiğim yakıt dışındaki konular... sürüş dinamikleri, konforu, malzeme kalitesi
    mesela ben test ettiğimde 80 km den sonra sol taraftan rüzgar sesi gelmeye başlıyordu, yalıtımı çok hoşuma gitmemişti... ama test sürüşünde ön yargılı olunabiliyor, kullanıcı yorumları daha önemli

• quote:

quote:

quote:

aslında merak ettiğim yakıt dışındaki konular... sürüş dinamikleri, konforu, malzeme kalitesi
    mesela ben test ettiğimde 80 km den sonra sol taraftan rüzgar sesi gelmeye başlıyordu, yalıtımı çok hoşuma gitmemişti... ama test sürüşünde ön yargılı olunabiliyor, kullanıcı yorumları daha önemli

Hocam herhangı bir ses gelmıyor 110 km kdr cıkma fırsatı oldu trafıkden cıkamıyoruz malum herhangı bir ses sıkıntısı olmuyor , surus keyfı cok guzel ozellıkle dıreksıyon ve ıc koltukları cok hosuma gıdıyor hele koltuk kırmızı koltuk dıkıslerk ayrı bır hava katıyor hıc pısman degılım

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

motor yenide olsa çok yakmış fazla devirli kullanıyorsunuz galiba

Vıtes gecıslerınede dıkkat edıyorum ama duscegıne artıyor suan ınanmazsınız 16 lt gosterıyor

• quote:

quote:

Vıtes gecıslerınede dıkkat edıyorum ama duscegıne artıyor suan ınanmazsınız 16 lt gosterıyor

kullandıkça düşeceğini sanmıyorum nasıl başlarsa
    öyle gidiyor bu motorlar benim araba farklı ama
    oda1.2 16v euro5 ilk kullanımda 7 lt idi şimdide 6.5 pek fark olmuyo sizde bayağı yukardan
    başlamış ancak belki yakıt kalitesiz denk gelmiştir
    yada henüz alışamadınızmı ne oldu bilemiyorum
    moralinizi bozmak istemezdim depoyu fulleyerek
    ölçün belki yanlış gösteriyordur biraz sabredin

• quote:

quote:

quote:

kullandıkça düşeceğini sanmıyorum nasıl başlarsa
    öyle gidiyor bu motorlar benim araba farklı ama
    oda1.2 16v euro5 ilk kullanımda 7 lt idi şimdide 6.5 pek fark olmuyo sizde bayağı yukardan
    başlamış ancak belki yakıt kalitesiz denk gelmiştir
    yada henüz alışamadınızmı ne oldu bilemiyorum
    moralinizi bozmak istemezdim depoyu fulleyerek
    ölçün belki yanlış gösteriyordur biraz sabredin

Sabredıcez valla hocam hayırlısı hakkımızda

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.