Şimdi Ara

Arkadaşlar SIFIR CLİO MU İBİZA MI ? Clio alındı tşkler herkese (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
5.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gitarist1186

içim acıdı... kimisi tsi almak ister parası yetmez 1.25 fiesta bakar, kimisinin hayli hayli yeter 1.2 clio alır şaka bir yana hayırlı olsun hocam

Eyw hocam tskler allah razı olsun daha iyisi herkesin olsun ,

Arabamı almadan oncede yapılan yorumlardada herkes dedı performans olarak yavas araç dıye araç gercekten yavaş ama yaşadıgım sehir istanbulun merkezi ztn heryer trafık , bırde dusunuyorum cok hızlı gıttıkde ne oldu zamanında gereksız tehlıkeler yaptık ama bu arac benı tetıklıyor cunku seri hareketlere ve sollamalara gırdıgımde ıstedıgım performansı vermıcegın ıcın gırmıyorum ve kaza rıskımı azaltıyorum onun dısında cok menmunum baya bir dıkkat cekıcı :) alıcaklara tek tavsıyem sehır ıcın yogun bir yerde yasıyorsanız , trafıkde atraksıyon yaratmayı sevmıosanız , malınızı ve canınızı rıske atmayı en aza ındırmek ısteyıp dıkkat cekmek ıstıyorsanız aracı dusunmeden alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikçi

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...

Eyw hocam

• Amiral34 A kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde bütçe 25-30 arası golf 5 bakıyorum ama fiestalarında tipi çok hoşuma gidiyor. fiesta 1.25 bakıyorum motoru sizin araçla hemen hemen aynı. nasıl sizce çekişi gidişi? deli gibi hız yapmam ama yokuşta çekişi önemli benim için. çok mu vites küçültüyorsunuz? mesela %10-15 eğimli rampaları 3. viteste alabiliyormusunuz yoksa 2 yada 1 e atmanız gerekiyormu? ve tabiki yakıt tüketimi ne alemde? kusura bakmayın çok soru sordum ama bulmuşken kaçırmayayım dedim
  • Motoru bilmiyorum ama genel olarak Clio güzel bir tercih. İbiza'ya tercih edilir bence de.
    Bende Megane EDC DCI kullanıcısıyımi reno sempatim vardı, kullanıcı dostu olduğunu düşündüğüm için, kendi aracımdan mütevellit daha da arttı bu sempati.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amiral34

Arkadaşlar iki araçta duz vıtes benzınlı

2014 model 1.2 joy paket hatcback alev kırmızı Renault clio ( yan nikalajlar , sis farı dahil ) 39.000 tl

Yoksa 2014 seat ibiza 1.4 referance yada style paketli beyaz 35.000 tl

Hangısı sızce gorunum ve yakıt olarak mantıklı

Hafta ıcı kısa mesafe , haftasonu uzun mesafe kullanılıcak yaş 25

bende aynı ikilemde kalmıştım geçen sene.Joj ile referance arasında gidip gelmiştim.Joydaki esp ve cruse control farkı beni clio'ya yönlendirdi ve clio 1.2 joy aldım.Şu anda çok memnunum.İlk 3.000 km araba gitmiyor motor ufak diye ama zamanla açılıyor.Yakıt olarakta şu anda 6.3 /100 km full şehir içi kullanım.Daha ne olsun,tüplü gibi Maşallah :)
  • Güzel araba hayırlı uğurlu olsun,
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitarist1186

Hocam benimde bütçe 25-30 arası golf 5 bakıyorum ama fiestalarında tipi çok hoşuma gidiyor. fiesta 1.25 bakıyorum motoru sizin araçla hemen hemen aynı. nasıl sizce çekişi gidişi? deli gibi hız yapmam ama yokuşta çekişi önemli benim için. çok mu vites küçültüyorsunuz? mesela %10-15 eğimli rampaları 3. viteste alabiliyormusunuz yoksa 2 yada 1 e atmanız gerekiyormu? ve tabiki yakıt tüketimi ne alemde? kusura bakmayın çok soru sordum ama bulmuşken kaçırmayayım dedim

Tşkler öncelikle hocam yokuş ve rampa tabı duruma gore degısır bızım evın dimdik yokusunu 1 ıncı veya 2 ıncı vıtesde cıkıyorum

Yakıt olarak suan aracım henuz 130 km yaptım ve yakıt degerı 11 lt gosterıyor gosterge sanırım arac sıfır oldugu ıcın suan boyle ama 7 lt lere ınıcegını bılıyorum

Valla aracım aşırı dıkkat cekıyor bılemedım yanı ben 40 bın tl lik bir aracın bu kadar dıkkat cekcegını hıc dusunmuyordum sanırım tamamen rengınden ve dıs nikalej ve cam filmine yoruyorum trafıkde bıle mıllet bakıo hoşumada gıtmıyor degıl bu durum :)

Performans olayına soyle dıyım araç cok yavas ole ani sollamalar makas atıyım sol şeritden yapıstırıyım gıdıyım bir durumu yok onu bil , ben ztn bilerek aldım , param yetseydı 1.5 dizelini alırdım fakat param buna yettı , 2 ıncı elde takıntım oldugu ıcın alabılcegım en guzel aracı aldım , motoru acıldıgında bu hızlanmalar serilik gelir mi bılmıorum fakat su yonden cok ıyı oldu kaza rıskımı cok azalttı normalde luzumsuzca sol serıtı kapatıp yapıstırırdım makasda atardım bunlaınsan evladı gıbı adam gıbı ne kımsenın ne benım hayatımı tehlıkeye atmadan 90 km hızla gıdıyorum . Uzun yolda sıkıcı olur mu yavas gıtmek bılemıorum ama hıza hıc gerek yok 3 gunluk dunyada atraksıyon yaratmıorum

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman33

quote:

Arkadaşlar iki araçta duz vıtes benzınlı

2014 model 1.2 joy paket hatcback alev kırmızı Renault clio ( yan nikalajlar , sis farı dahil ) 39.000 tl

Yoksa 2014 seat ibiza 1.4 referance yada style paketli beyaz 35.000 tl

Hangısı sızce gorunum ve yakıt olarak mantıklı

Hafta ıcı kısa mesafe , haftasonu uzun mesafe kullanılıcak yaş 25

bende aynı ikilemde kalmıştım geçen sene.Joj ile referance arasında gidip gelmiştim.Joydaki esp ve cruse control farkı beni clio'ya yönlendirdi ve clio 1.2 joy aldım.Şu anda çok memnunum.İlk 3.000 km araba gitmiyor motor ufak diye ama zamanla açılıyor.Yakıt olarakta şu anda 6.3 /100 km full şehir içi kullanım.Daha ne olsun,tüplü gibi Maşallah :)

Hocam sızınde hayırlı olsun suan aracım 130 km de yakıt tuketımı 11 lt gosterıyor sanırım yenı oldugu ıcın zamanla 7 lt ıncegını dusunurum bende

• Buda resmi
     Arkadaşlar SIFIR CLİO MU İBİZA MI ? Clio alındı tşkler herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Güzel araba hayırlı uğurlu olsun,

Allah razı olsun

• Bu kırmızı renk bu arabaya harika yakışıyor. Birde bakır rengini beğeniyorum ben. Ama HB'den çok Sport Tourer daha bir al benili geliyor bana.

Güle güle kullan arabanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Bu kırmızı renk bu arabaya harika yakışıyor. Birde bakır rengini beğeniyorum ben. Ama HB'den çok Sport Tourer daha bir al benili geliyor bana.

Tskler hocam bakır rengı katalogda gordum cok guzel duruyor oda fakat hıc bı shoowroomda canlı gorme sansım olmadı

• quote:

quote:

Bu kırmızı renk bu arabaya harika yakışıyor. Birde bakır rengini beğeniyorum ben. Ama HB'den çok Sport Tourer daha bir al benili geliyor bana.

Tskler hocam bakır rengı katalogda gordum cok guzel duruyor oda fakat hıc bı shoowroomda canlı gorme sansım olmadı

Ben işte gördüm onu Acıbadem / kemal Tepretoğullarında. Görsen zaten vurulurdun ona da.

• quote:

quote:

quote:

Ben işte gördüm onu Acıbadem / kemal Tepretoğullarında. Görsen zaten vurulurdun ona da.

Hadı ya o zaman satıldı o ben ordanda fıyat aldım pzt gunuydu gecen hafta ıcerde kırmızı vardı dısardada goremedım kısmetmıs demekkı ama katalogda oda cok ıyı duduyor gercekten

• quote:

Buda resmi

Hocam hayırlı olsun Yalnız araç jant diye bağırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meeta -- 23 Mayıs 2014; 20:52:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Meeta

quote:

Buda resmi

Hocam hayırlı olsun Yalnız araç jant diye bağırıyor.

Jant alıcam hocam ama karar veremedım nası bısı alcama mat mı alsam cok apachı işi olur mu bılemedım

Su resımdekı sence apachı ısımı

• Hocam öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin,aracını güle güle kullan.Ancak bu araç için yanlış sayfada yorum istemişsin,burdakilerin çoğunun altında mersedes bmw x6 Q7 vs vs var, şimdi onlarda haklı sana nasıl bir öneride bulunsunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Hocam öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin,aracını güle güle kullan.Ancak bu araç için yanlış sayfada yorum istemişsin,burdakilerin çoğunun altında mersedes bmw x6 Q7 vs vs var, şimdi onlarda haklı sana nasıl bir öneride bulunsunlar

Allah razı olsun hocam tşk ederım :)
    daha iyisi arkadaşların olsun

• hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...rengi çok güzel dikkat çekiyor hemen:)...

bir önceki aracınız punto ydu sanırım, clio ile kıyaslar mısınız
    sürüş dinamikleri, konforu, malzeme kalitesi vb.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.