arkadaslar ben sikroadı 3 aydır oynuyorum ve sürekli bot kullanan biriyim size sormak istediğim şu ... ben botu kullandığım dan beri benim faturam 60 ve üstü gelmeye başladı .. benim bağlantı hızım 1024 ve 4gb sınırlı .... geceleri sabaha kadar bota bıraktığım olyo
ve anlamış deyilim acaba bot dan kayanaklanan bişeymi ... ben size bunu sormak istiyorum . bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .. şimdiden tşk ederim
arkadasım botun yokken geceleri sabah kadar bırakmıodun belkıde daha az oynuyodun botun geldi hem yavas yavas kota yı yıyo onlıne oldugun ıcın hemde elektirige binio
valla herhalde dostum ama anlmadım ben ya bu bot kullanan arkadaşlarının coğunda da mı böyle ondan sormak istedimm .. eğer böyle ise ben sınırsıza gecemek istiyorumm ... nerden olduğunu anlayamadım yani
makinayı açıyorum silkroad 10 saat oyunda oluyor ve sonucunda toplam 30 mb kota yiyor sronun kotaya bir zararı yok
peki arkadaşım ben agbot kullanıyorum yani bedava olanından onadan kaynaklanan bişey olabilrimiii
Slm serkan senin sorunun srodan oalmaz bende çok oynadim evde bilgisayari kullanan bşaka birielri varmi belki birileri kotani yiyodur yada evde ikinci bilgisayar varmi? bu arada serkan sen şu uranüsteki hylprstin sahibimisin geçen gün beni taxide iyi kasmiştin allah razi olsun
tek sro + full bot olsan bile o kotanın yarısını yemez
bu işte yasak sitelerin + sarkı indirmenin video izlemenin + dh girmenin bile kotadan cok yedigini bilioz
canlı tv izlemek , sitelerden video izlemek, canlı radyo dinlemek vs. vs. doldurur. sro doldurmaz kotayı.. bende çok çektim. Kotasız bağlattım mutluyum .
babam sağolsun
online radyo olabilir herkes youtube video filan kotayi bitirdigini biliyor ama radyoda önemli
EVET RADYODAN OLABİLİR ARKADASLAR BEN SÜREKLİ ONLİNE RADYO DİNLİYORUM BÜYÜK BİR İHTİMAL ONADAN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR.....
O ZAMAN BU AYDA ŞÖYLE BİR ÖNLEM ALAYIM BAKALIM NASIL OLCAK ONLİNE RADYO DİNLEYEMEDİ KESEYİM BAKALIM NASIL GELCEK
BENİM KABLODA KACAKMI VAR NE YAA :):):)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme