Şimdi Ara

Arkadaşlar Sisteme Bakar Mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WD 3.5" 2TB Caviar Black SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk 343
    Maximus IV Extreme-Z Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) Anakart 842
    INTEL Core i7-2600K LGA 1155 8MB 3.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci 676
    KINGSTON 4GB (2*2GB) Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL7 Ram 192
    ASUS ENGTX580 DCII/2DIS/1536MD5, GTX 580, Direct CU II, 1536 MB, 384 Bit, GDDR5, Ekran Kartı 1225
    COOLER MASTER HAF X 942 BLACK EDITION FULL TOWER PENCERELİ SİYAH KASA 420
    Seasonic X-750 80+ Plus Gold 750W Modüler Güç Kaynağı 400

Parçalarımda uyum sorunu olur mu ?

Birde arkadaşlar bu güç kaynağını aldım ben ama sağlam bi overclock yapacak gücü elde edebilir miyim ?

Hepinize teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagilgurbuz9292 -- 18 Temmuz 2011; 22:38:06 >

• hdd ye çok para vermişsin ikitane samsung 1tb ile raid 0 kursan çok daha performanslı olurdu ve daha ucuza mal ederdin
    bide anakarta çok para vermişsin özellikle yeni nesil ekran kartlarının pci 3.0 a çıkacağını düşünürsek, p67a-gd65 sana hertürlü yeterdi ama sisteme bakarsak uyumlu ve gayet güzel sistem hayırlı olsun
    soruna gelecek olursak seasonic in gold güç kaynağından bahsediyoruz bütün bileşenlerine oc yapsanda sıkıntı çıkaracak bi malzeme değil ...
  • yok hocam daha sistemi toplamadım sadece güç kaynağını aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferizm

hdd ye çok para vermişsin ikitane samsung 1tb ile raid 0 kursan çok daha performanslı olurdu ve daha ucuza mal ederdin
    bide anakarta çok para vermişsin özellikle yeni nesil ekran kartlarının pci 3.0 a çıkacağını düşünürsek, p67a-gd65 sana hertürlü yeterdi ama sisteme bakarsak uyumlu ve gayet güzel sistem hayırlı olsun
    soruna gelecek olursak seasonic in gold güç kaynağından bahsediyoruz bütün bileşenlerine oc yapsanda sıkıntı çıkaracak bi malzeme değil ...

hocam şu raid0 olayında şu şekilde mi yapayım

1 tb wd cavier black + 1 tb samsung hdd (raid0)

yoksa ikiside mi samsung olsun wd daha performanslı diye biliyordum da ?
  • ikisinide samsung alın samsung lar wdlere göre daha sessiz çalışır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.