monitör olarak vestel 106 dmp plazmayı kullanıyorum anakart asus p5ld2 idi şimdi ise INTEL D975XBX-LKR Bulk (I975X, GLAN, SATA, RAID, LGA775) Anakart almayı düşünüyorum ekran kartımı değiştirmeyeceğim sapphire x800 gto ramlerim kingston 2 gb ddr2 533 mhz onlarda aynı kalacak eklemeyeceğim ses sistemim creative inspire 5200 idi şimdi ise CREATIVE GigaWorks THX S750 7+1 Speaker almayı düşünüyorum işlemcim intel p4 640 3.2 ghz idi şimdi ise INTEL Core2 DUO E6700 (2.66GHz,1066MHz,4MB,LGA775) BOX İşlemci almayı düşünüyorum
SİZCE BU SİSTEMİM NASIL???YORUMLARINIZI VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM...
oo iyi bir sistem olur. ama intel yerine asus falan almayı dusunmezmisin daha şaşalı bi kart aslında? ramlar iyi, ekran kartı simdilik yeter zaten (dx10 a gore soyluyorum) ileride degistirirsin, ses sisteminde logitech daha iyi bence ama buda iyidir heralde bilgim yok oyuzden fazla yorum yok,
iste babası cpu ya kesinlikle laf yok. anakart konusunu birazdaha arastır bence simdiden hayırlı olsun
canavar bir sistem.ses sistemide z5500 arastır istersen bi..
walla şu anda zaten asus kullanıyorum.ne bileyim pek bi fark göremedim. not:o/c yapmıyorum önceden intel kullanıyordum o daha ii geldi. ses sisteminde de bi baktım öyle Logitech i o kadar ii demediler creative kadar.o yüzden onu seçtim ama ankartı dediğin gibi biraz daha araştıracağım. Teşekkürler yorumun için...
illa 975 chipset takıntısı yoksa gigabyte ın ds3 modelini alın derim.. 175$ ankara carrefour da creative thx550 269 ytl ye satılıyormuş.. yeterde artar bile 500 watt rms ses çıkışı var.. e6700 çok pahalı.. 270mhz hız farkı için değmez bence.. e6600 alın.. sonuçta onda da 4mb cache bellek var..
arkadaşlar görüşleriniz için teşekkürler.daha değişik yorumlarınız varsa bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: qozmo 2
oo iyi bir sistem olur. ama intel yerine asus falan almayı dusunmezmisin daha şaşalı bi kart aslında? ramlar iyi, ekran kartı simdilik yeter zaten (dx10 a gore soyluyorum) ileride degistirirsin, ses sisteminde logitech daha iyi bence ama buda iyidir heralde bilgim yok oyuzden fazla yorum yok,
iste babası cpu ya kesinlikle laf yok. anakart konusunu birazdaha arastır bence simdiden hayırlı olsun
katılıyorum ayrıca o ses sistemi harika birşey çok güzel ama lociteç ede bak
bence berbat bi sistem vede o kadar berbat kii yanii bi yerii ii diyosun bakıyosunn bi yerde saaacmalamısssın boole sistem toplanmaz kii
isterim_seni'ye katılıyorum berbat bi sistem anlamıyosan hiç yanaşmıcaksın böyle işlere...
quote:
Orjinalden alıntı: isterim_seni
bence berbat bi sistem vede o kadar berbat kii yanii bi yerii ii diyosun bakıyosunn bi yerde saaacmalamısssın boole sistem toplanmaz kii
katılmıyorum
saol osmantancıım
quote:
nesi berbat bir açıklasana yada daha iyisini bir topla da görelim..merakla bekliyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: skip2mylou
quote:
nesi berbat bir açıklasana yada daha iyisini bir topla da görelim..merakla bekliyorum..
bende bekliyorum
arkadaşlarım sizlerin görüşlerine de saygı duyuyorum fakat sistemimde bi saçmalık görmüyorum.monitörüm için konuşuyorsanız monitörü hem tv hem pc için kullanıyorum.ayrıca pc monitörüm yok.diğer parçalarda bi anormallik görmüyorum
evvet arkadaslar topluyorumm ozman sizde gorun sistem nassı toplanırr oncelikle bu sistemı toplayan arkadasa soruyorum bu sistemı kaca topladın? bana kesin fiyat ver
dostum ilk başta emir vererek konuşma burada sizin görüşleriniz için sadece bi yazı istedim.sana parası şu kadar olacak demedim sadece görüş istedim.beğenmezsin beğenirsin o senin sorunun.sadece görüşünü belirt gerisine karşıma.
arkadasım ben emir vermedim orda hızlıca yazıp bitirmem grektii ama oole gorunuyoo bu benım hatam bu konuda haklısın ozurdilerim ben sistemimi topluyorum bekleyen arkadaslar bi baksınn (fiyat belli deil bned bagımsız kaldım) bi kere intelden işlemci dışında bi ürün alınmaz işlemci alınırkende bin kere düşün ve urunu diplerine ii bakmak lazım çünkü bu adamlar adamı nasıl kazıklayacagını cok ii biliyo tamam core duo işlemcii ii ona laf yookk(gerçi intelin işi belli olmaz) anakart ofsayyt ben onun yerrrine assus zaten varmışş (anakartta asus tek gecilir) vede bu anakartın modelini belirtmemiiş sin ama bazı modellerindeee (ASUS P5LD2 SE-C gibi) core2 duo destegi var yanii anaartı değitirmeye gerek yok egerki deiştirecek olursak ASUS P5WDDG2-WS al tas gibi anakart senın isteddiklerini fazlasıyla verir sonra gelelim ekran kartına sen o monitörde boole bi ekran kartıyla gidiceksin ekran kartıı olmadıı sapphire x1800xl alınmalı en az bi yıl sonra x1900 serisinin fiyatlarıda düüşünce al yanına cross-fire yap ram 533 devri ni kapa artık ve bu sisteme en az 667 olur ddr2 2048 le 1024 arasında egerki asırı sistem gereksinimi olan bi program kullanmıyosan fark yok yanii ev kullanıcısısysan 1024 yeter ses sistemıne hiiiççç bişeyy demiyorumm sonuna kadar arkasndayım creative bu sektorde tek seçilir bu sisteme bide 550-450 watt supply lazım asus'un atlas serisi gayet iii derim ben
teşekkür ederim yorumun için.zaten 4 tane power supply war.anakartın modelini üstte yazmıştım p5ld2 diye sadece delux ü yazmayı unutmuşum.eskiden aldığım için core2 duo yu desteklemiyor.bi yeni versiyonun da destekliyor olabilir belki tam bilmiyorum onu.şans işte.anakart da dediğim gibi oc yapmıyorum. o yüzden benim için asus un bi artısını göremedim.ekran kartını da bu aralar değiştirmeyi düşünmüyorum.zaten bu monitör de çok kalite fark edecek bi ekran kartı çok pahalı olur 1-2 milyar gibi ona da o kadar para vermem. ramlerde şu anda yeterli bence.yorumlarınız için teşekkürler.yine de bi yanlış eksik düşüncem varsa değiştirmeden önce tavsiyelerinizi beklerim.teşekkürler.
Bütçeniz kısıtlıysa E6700 yerine E6600 alıp kalan kaynağı Asus P5B Delux veya onun sınıfında kaliteli bir anakarta yatırmak. Ekran kartı Dx10'a kadar idare edebilir. Kasa seçiminde de Kaliteli Thermaltake,aopen gibi kasa içi soğutması iyi bir kasa almak lazım. Kaliteli bir de PSU tabii 450-500W. Şimdiden hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: pildadal
Bütçeniz kısıtlıysa E6700 yerine E6600 alıp kalan kaynağı Asus P5B Delux veya onun sınıfında kaliteli bir anakarta yatırmak. Ekran kartı Dx10'a kadar idare edebilir. Kasa seçiminde de Kaliteli Thermaltake,aopen gibi kasa içi soğutması iyi bir kasa almak lazım. Kaliteli bir de PSU tabii 450-500W. Şimdiden hayırlı olsun
bencede hayırlı olsun şimdiden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme