Şimdi Ara

Arkadaşlar Siz Olsanız Hangisini Seçerdiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir araba almak istiyorum lakin bütçem sınırlı (26.000tl ) sizden aşağıda listelemiş olduğum araçlar arasında seçim yapmama yardım etmeniz inanın sıkışıp kaldım. Siz olsaydınız hangi aracı seçerdiniz ve neden seçerdiniz? benim açımdan önemli kriterlerim şunlardır; Güçlü ve güvenli olması, Kalkışlarda iyi olması ve yere sağlam basması.

1- 97-99 arası BMW 528i  Arkadaşlar Siz Olsanız Hangisini Seçerdiniz

2-97-99 arası BMW 530i  Arkadaşlar Siz Olsanız Hangisini Seçerdiniz

3-97-99 arası Volvo S70 T5  Arkadaşlar Siz Olsanız Hangisini Seçerdiniz

4-97-99 arası Honda Accord 3.0  Arkadaşlar Siz Olsanız Hangisini Seçerdiniz

5-00-01 arası Volvo V70 T5  Arkadaşlar Siz Olsanız Hangisini Seçerdiniz

Bu listeye bakarak hangisi diğerlerine gerek kalkışta, gerek uzun yolda gazına dokununca tabiri caiz ise nal toplatır? Sizin bu yıllar arasında olmak kaydı ile otomatik vites tavsiye edebileceğiniz ne var ? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
     Arkadaşlar Siz Olsanız Hangisini Seçerdiniz Arkadaşlar Siz Olsanız Hangisini Seçerdiniz Arkadaşlar Siz Olsanız Hangisini Seçerdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet0678 -- 24 Haziran 2014; 10:39:09 >

• Kalkışta 1.4 broadway bunların hepsini geçer.
    Bunlar beyine ve şanzımana sinyal gönderene kadar broadway 3 boy fark atmış olur :) Sonrası malum.

Bence bu araçlar sizin kriterlerinize uygun değil. Bunlar bence orta yaş üstü insanlara hitap eden araçlar.Otomatik olmalarından manevra ve ataklık beklememek lazım.
  • o arabalar zengin işi bence daha yüksek model bakın ford toyota gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu üçü arasında volvoyu seçerdim ancak doğrusu daha yüksek modelli araçlara bakmak bana göre
  • Volvo daha diri bulunur gibi geliyor nedense

• Güzel bir s70 T5 bulursanız kaçırmayın, sürme imkanım olmadı ancak kullanıcılarını çok dinledim. T5 gerçekten efsane bir motor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zgn61

Güzel bir s70 T5 bulursanız kaçırmayın, sürme imkanım olmadı ancak kullanıcılarını çok dinledim. T5 gerçekten efsane bir motor.

Arkadaşlar V70 nasıl peki 2000 veya 2001 model olabilir verdiğiniz öneriler doğrultusunda sanırım Volvo markasında karar kılacağım. Lakin çevremdeki insanlar 17-19 binlik araçlara yok yav çok istiyor onun ederi en fazla 13-14 eder diyorlar, diyorlarda ben daha şöyle temiz bir S70 e 14-15 isteyen bir kullanıcıya denk gelmedim maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resimdeki volvo mu o volvo nun plakası yabancı

• quote:

Orijinalden alıntı: batuakgn

Resimdeki volvo mu o volvo nun plakası yabancı

Resimler sadece almak istediğim modellerin resimleridir
  • bence bmv tamamen masraf arabası bunu bil.. volvo o kasa eski derim... honda belki??? ama ben performans arıyosan 30 bine cık 1.6 multijet yeni yasa bravo al derim... bir solukta 200 km/hız görürsün.. mükemmel bi alet 2008 model dinamik bulursun bence... yakıtıda az.. senin gösterdiğin araclar cok eski arkadaşım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.