Bildirim
arkadaşlar sizce bu araç alınırmı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tr den çekildi alınmaz -
2024 e kadar opel bakacak servisine hocam fyat cok iyi alinir tabiki.. -
Evet bide o mesele var. -
Ayrica arabayi nikahiniza almiyosunuz ki binersinz hosunuza gitmezse satarsiniz,her arrabadan ya 1000 tl kar yada 1000.tl zarar edersnz sifir almadignz surece korkmayin bukadar her maln alicisi olur.. -
ne kadar hasar kaydı var sorguladınız mı? araç dıştan temiz gibi duruyor.model yılı segmenti ve otomatik oluşuna karşıt fiyatı ucuz gibi.çok hasar kaydı yoksa alınır binilir.quote:
Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia
Ayrica arabayi nikahiniza almiyosunuz ki binersinz hosunuza gitmezse satarsiniz,her arrabadan ya 1000 tl kar yada 1000.tl zarar edersnz sifir almadignz surece korkmayin bukadar her maln alicisi olur.. -
Hasar kaydini sorgulamadım ilanı veren arkadaşın yorumuna göre ağır hasarlı gibi anladım -
Korkum hasar kaydinin olmasi yoksa dediginiz gibi 3yüz 5yüz farketmez -
Bu modele bakmayacak bu model için sadece üretim bantından son indiği zamana kadar bakacak.
Yani sadece 2021'e kadar parça sağlama zorunluluğu var.
Çünkü bu model en son 2011'de üretim bantından indi. -
Tamam hocam motor zaten ecotec motor bu araclar 2004 den beri pyasada parca sjkintisi olmaz yine alinir bu paraya. -
Araçta pert kaydı var.Sigortadan para alınmış.quote:
Orijinalden alıntı: Automobilista
Bu modele bakmayacak bu model için sadece üretim bantından son indiği zamana kadar bakacak.
Yani sadece 2021'e kadar parça sağlama zorunluluğu var.
Çünkü bu model en son 2011'de üretim bantından indi. -
Saol hocam alsak satmakta çok zorlanırız anlaşılan -
Beğendiysen al -
Alınmaz -
Saolun arkadaşlar başka bir araç aldım -
quote:
Orijinalden alıntı: niroli
Saolun arkadaşlar başka bir araç aldım
hayırlı olsun ne aldınız kaca kac model km degısen boya? -
Yahu ben 6 aydır araç alamadım, sen 1 günde karar değiştirip aldın valla helal olsun hocam :) Hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: gs190505quote:
hayırlı olsun ne aldınız kaca kac model km degısen boya?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: fym2005
quote:
hayırlı olsun ne aldınız kaca kac model km degısen boya?
Biliyorun cok alakasiz ama 91 model doganl aldım 5.5bin liraya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niroli -- 2 Aralık 2014; 10:46:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
Yahu ben 6 aydır araç alamadım, sen 1 günde karar değiştirip aldın valla helal olsun hocam :) Hayırlı olsun
Saol hocam 20 ye kadar arac bakiyordum ama duzgun birsey yok piyasada biraz daha para biriktirip biseyler bakacaz artik -
Büyük hasarı yoksa alınır. Bu paraya albea symbol alınıyor piyasada. Bunu alırsanız en azından arabaya bindiğinizin çok daha fazla farkına varırsınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X