Şimdi Ara

Bu Kia Rio nasıl sizce alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Pert değil yazmamış.

değişen ve boya yok yazmış
  • Çok ilan bakınca ağır hasar kaydı yoktur yazmazsa şüphe oluyor artık

Boya badana yoktur dese de hasar kaydı yoktur yazmamışsa şüpheli derim ben..

Ayrıca temizleri o fiyattan başlıyor zaten. Ağır hasar kaydı olan 36 diyor aynı donanıma.

• 1.4 dizel cop.Ah nerde o 1.5 110 hp crdi yeni eski kasasi adeta hircin bir kaplanken yeni kasasi ev kedisi gibi.

• Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Şaka maka 110 luk crdi yollardaki araçların yüzde 95 ini tokatlıyor. İlk 1. Vites pek başarılı değil ama 2 3 4 derken şaha kalkıyor araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay önce 2014 fancy paket boyasız olanını 42,500 sattım bu parayı etmez bu araç boş paket
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Bu SUV alınır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlyy

2 ay önce 2014 fancy paket boyasız olanını 42,500 sattım bu parayı etmez bu araç boş paket

dizel miydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolu86

Şaka maka 110 luk crdi yollardaki araçların yüzde 95 ini tokatlıyor. İlk 1. Vites pek başarılı değil ama 2 3 4 derken şaha kalkıyor araç.

Kardes sendre abartma 4 senedir kullaniyorum bu aracla gecebilecegin araclar 1.4 1.6 benzinli atmosferikler en fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

quote:

Kardes sendre abartma 4 senedir kullaniyorum bu aracla gecebilecegin araclar 1.4 1.6 benzinli atmosferikler en fazla.

rio makyaj yedi değil mi arkadaşlar..sitede hep yeni rio yazınca farkettim..ızgaradan..arka farlardan

1.25 benzinli modelı nasıldır bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

quote:

rio makyaj yedi değil mi arkadaşlar..sitede hep yeni rio yazınca farkettim..ızgaradan..arka farlardan

1.25 benzinli modelı nasıldır bilginiz var mı

eski kasa 2012 yılında çıktı. (Tam hatırlamıyorum) 2014 yada 2015 yılında makyajlandi. Şu anda satılan 2017 modeller ise yeni kasa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    evet dizeldi araç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.