Şimdi Ara

Arkadaslar size ihtiyacim varr....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar a.ö.l sayisal ogrencisiyim...Sorun su bu son senem olmasina ragmen bi 11. sinifta calistigim gibi derslere calismiyorum mesela ben 11 ci sinifta aksam 6 ve gece 12 yapiyordum ve gayette verimli oluyodu ama bu sene bi duzensizlik bas gosterdi anlamis degilim calismak felan sacma geliyo isin ciddiyetininde farkindayim...Ama.sorun ne bulamiyorum acaba hormonlarin etkisimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayni şeyi bende yaşıyordum bu sene ama şunu düşün seneye kalırsan daha çok çalışmak istemeyeceksin arkadaşların üniversiteye giderken sen dersanelerde sürüneceksin hedefin nedir bilmiyorm ama o alanda en iyi üniversitede okumak varken gidip ikinci sınıf bi yerde okuma ihtimali adami çöküşe uğratıır bunları düşün bence

• evet haklisın :) mesela ben suan bu sozlerin etkisiyle 2 gun calisirim ama sonra ne oluyosa birden tum istahim gene kaciyo ya bide su var gitmis oldugum lise hep sorunlu bi lise olmustur mesela bu sene fizik ve biyoloji hocamiz yoktu !!!!!! 2 tane sozlesmeli geldi onlarda bos malesefff konulari dershane de halletmeye calisiyoz ama yasamis oldugum yer genel anlamiyla cok kotu biyer BENCE BENiM acilen bulundugum bu ortamdan uzaklasmam lazim canim arkadaslarim bahane uretmeyi sevmiyen biriyim ama zorla da olsa bunlari yazmaliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: aysekemal

ayni şeyi bende yaşıyordum bu sene ama şunu düşün seneye kalırsan daha çok çalışmak istemeyeceksin arkadaşların üniversiteye giderken sen dersanelerde sürüneceksin hedefin nedir bilmiyorm ama o alanda en iyi üniversitede okumak varken gidip ikinci sınıf bi yerde okuma ihtimali adami çöküşe uğratıır bunları düşün bence

arkadasim hedefim pc muhendisi olup yazilim alaninda kendimi gelistirmek :)

• şimdi sana gaz vermek değil niyetim ama yani aslında sen çalışmayasin da başka kim çalışsın demek geldi içimden :) abi okuldan memnun değilsn arkadaşlarını sevmiyosun eğer biraz daha çalışmamaya devam edersen seneye dalga konuları olursun o beğenmediğin arkadaşlarınin. Hoca konusuna da fazla takılmamani tavsiye ederim fem simetrik kitapları çok iyi konuyu kavrayabilirsın dersanede de hocaların peşini bırakmazsan bu iş olur örneğin nasıl matematk soru çözülerek öğrenilirse diğer sayısallarda öyledir. Sakın çekinme ne derler diye ne derlerse desinler sene sonu sınava girecek olan sensin.

• quote:

şimdi sana gaz vermek değil niyetim ama yani aslında sen çalışmayasin da başka kim çalışsın demek geldi içimden :) abi okuldan memnun değilsn arkadaşlarını sevmiyosun eğer biraz daha çalışmamaya devam edersen seneye dalga konuları olursun o beğenmediğin arkadaşlarınin. Hoca konusuna da fazla takılmamani tavsiye ederim fem simetrik kitapları çok iyi konuyu kavrayabilirsın dersanede de hocaların peşini bırakmazsan bu iş olur örneğin nasıl matematk soru çözülerek öğrenilirse diğer sayısallarda öyledir. Sakın çekinme ne derler diye ne derlerse desinler sene sonu sınava girecek olan sensin.

soyle bi sorun daha var.dershane olarak bulundugum yerdeki finale gidiyorum ama harbiden kucuk yerde olmanin sıkıntilarini cok pis cekiyorum dershane kapasitesi olmadigi halde doldurdu ogrencileri soru sormaya gittigimizde bi kalablik gormeniz lazim yarin gel lafi yuzunden hocalarla tartismaktan sıkıldık... dershane hocalarimizda orta ve dusuk seviyede canim arkadasim igrenc bi durum ya benimki :) arkadaslarla aram iyi ama hocalarla degil cunku gereken hizmet yok...

Ya zaten arkadasim ben lise 1 de iken mat fizik ve biyo yoktu lise birde ygs matımizi oldurduler.....

lise 2 biyo gene yok fizik gene yok gormen :) lise 3 fizik ve biyo muthis 2 hoca geldi ve ben 11 de muthis bi basari elde ettim hem denemelrde hem hem yazililarda ama 11 lys agirlikli sıkınti ygs nese 12 ye geldik fizikci ve biyolojici gene yok yani arkadasim boktan bi dongu icinde surunuyorum :)

• o zaman ekol hocanin yolu gözüktü sana :)

• quote:

o zaman ekol hocanin yolu gözüktü sana :)

eyvallah kardesim :) bide necdet kirpi diye bi adam turemis onada bakmak lazim :)

• ben ona baktim hiçbir şey anlamadım ondan ama tabi senin nasıl anladığını da bilemem Allah yardımcın olsun :)

• quote:

ben ona baktim hiçbir şey anlamadım ondan ama tabi senin nasıl anladığını da bilemem Allah yardımcın olsun :)

eyvallah kardesim :) hepimizin yardimcisi olsun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.