Şimdi Ara

ARKADASLAR SİZE TAVSİYEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENCE HİSPASATI İZLEYİN 270 KANAL VAR VE BUNUN 100 E YAKININI ÇÖZÜYOR 8 TANE BELGESEL 5 MÜZİK 30 SİNEMA 7 ÇİZGİFİLM KANALI 5 SPOR KANALI VAR TAVSİYE EDERİM 1 VENÜS 1 PLAYBOY İZLEYİN

• hispayı kaçlık çanakla çekeriz
  • anten uygun ama açi uygun değil
  • bana cok ters kaliyo
    yonu tuttursamda duvar engelliyo
    gerci ben hispasati alsam 270 kanalida izlerim
  • bunun acı nıyer uygun degıl??
  • neler varmışda haberimiz yokmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizzmma

hispayı kaçlık çanakla çekeriz

120lik yeter ama 90lık la da izleyebilirsin tabe ne kadar verim almak istiyorsan o kadar büyük olacak antenin çapı.. Mesela ASTRA 19.2 var en ii uydu ama en az 2lik çanak gerek yoksa kanalların 5te 1i alınmıyor yaklaşık 3800 kanal 2200 tane de radyo var ASTRA 19.2 de eğer 2lik bir anteniniz varsa 2500 kadar kanal alabilirsiniz.. 2,5 m çaplı bir antenle ancak tam veirm alabilirsiniz ama okadar param olsa verir alırım gerçekten değer o uyduya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 240 cm'lik var. Astra'nın %90'ını izliyorum. Dünya üzerindeki en kaliteli uydu diyebilirim rahatlıkla ama çok büyük çanak lazım işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal
    Bende 240 cm'lik var.

WAYYYYYY dostum ne kadar para verdin ona ???
    Abi ben astrayı izlemeyi çok istiyorum yaw ama anten yok işte napcan

Bişi sorcam ozanunal MTV lerin kaçı çözülüyor ?? Music Choice diye bi kanal var onun şifresi çözülüyormu ?? MTV 2, MTV Base, MTV Rap, MTV Central, MTV Hits, MTV Europe, MTV Spain, MTV Interactive olacak o uyduda hangilerini çözebiliyosun progdvb ile ?? Senin kart ss2ydi dimi ???

• Benim kart ss2. Music Choice'ı alamıyorum ben.

MTV Germany izleniyor sadece o da şifresiz. Diğerleri Cryptoworks çözülmüyor.
  • quote:

Benim kart ss2. Music Choice'ı alamıyorum ben.

MTV Germany izleniyor sadece o da şifresiz. Diğerleri Cryptoworks çözülmüyor.

Cryptoworks ün hiçbiri çözülmüyormu yawss ya benim bi tanıdık vardı almanyada bu kanalların hepsini izleyen o modül flnmı almış acaba yaa öff yaa adam akıllı bir tek MTV F var onuda yakında şifrelerler çözülmez ne var şu şifre işinde yaw açsınlar tüm kanalları izleyelim rahat rahat ne bu yaa
    Şifreye de
    Şifreyi koyanlarada
    Çözülemeyen şifrelilere de
    Olmass ki kardeşim yaww şurda bi müzik zevkimiz illa BET, Rapcity için amerikaya taşıcaklar adamı

• Baba adamlar şifreliyorlar ki para kazanacaklar.
  • quote:

Baba adamlar şifreliyorlar ki para kazanacaklar.

Başlarım onların kazanacağı paraya bizim günahımız ne bi tv zevkimiz var onuda elimizden alıyolar (çok acındırdık beeaa olmadı )
  • Evet MTV'nin kapısına gidip acındıralım kendimizi açarlar belki.
  • Walla yapalım nerde mtv binası biliyomusun ??
    Yada BET e gidelim diyelim bu sistem türkiyeye gelsin ve şifresiz yayın olsun varya ozaman arşivi 2 ayda tamamlarım heralde
    Neyse yaw bunada şükür MTV F de gitmesin de işte ozaman müzik adına bi b*k kalmaz artık hotbirdde

• Amerika'ya taşınırız. MTV'nin merkezi Amerika'da herhalde. BET'i buraya getirebiliriz belki bir bakalım.
  • quote:

Amerika'ya taşınırız. MTV'nin merkezi Amerika'da herhalde. BET'i buraya getirebiliriz belki bir bakalım.

BET için taşınırm walla ama oraya taşınasıya kadar onu buraya getirmek daha mantıklı tabe neyse yaww ben kaçar gece 3ten beri pc başındayım ve yazıyorum ölecem artık hadee ii forumlarr akşama yine ilk sayfayı doldururum son mesaj ermanpac diye

• arkadasım bende hispa var mtv ler tekilalar d+lar yani açılmayan kanal yok yer ist fatih 90 lık ofsetantenle izliyorum
    ss2 altdvb veya progdvb bendende tavsiye
  • bendede skystar2 var ve ben hotbird te MTV rahat izliyom,sifreli kanalların yarısından fazlasını rahatlıkla cözüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.