Şimdi Ara

Arkadaşlar Sizleri İlgilendiren Bir Ödev Hazırlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar. İsmim Ahmet. Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Müzik Bilimleri öğrencisiyim. Bir ödevim üzerine araştırma yapıyorum. Konu başlığım olarak "NEDEN KLASİK ve CAZ MÜZİK SEVENLER (ÖZELLİKLE) HI-FI SİSTEMLER ile MÜZİK DİNLEMEYİ TERCİH EDİYOR?" adı altında hazırlayacağım sunumum adına odyofil tayfadan dinleyicilerin görüşlerini alarak bir sonuca varacağım. Tabi öncelikle işin tarihiyle başlayıp bir kaç noktaya değindikten sonra asıl başlığı kapsayan konuya yöneleceğim. Uzun lafın kısası forumda çok sağlam dinleyiciler olduğunu biliyorum ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Olay şu şekilde gelişecek; şimdi ben buraya bir adet .doc dosyası ekleyeceğim. Dosyalar içerisinde belli sorular var. Gayet açık ve netler. İstediğiniz gibi cevaplamakta özgürsünüz arkadaşlar. Sadece odyofil kesimin yönelimleri konusunda bir araştırma ödevi olacaktır hepsi bu kadar. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

NOT: Artı olarak odyofil dinleme pratiğine dair elinde bu sistemlere geçiş ile alakalı, tarihi bilgi veya bilgisi olan arkadaşlardan da yardım alabilirim.

Dosya eki bu adrestedir arkadaşlarhttps://rapidshare.com/files/62311356/Tam_Kurgulu_Görüşme_Soruları.docx

Cevaplı hallerini mertahmet3@gmail.com'a atarsanız çok sevinirim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helsinki Vampire -- 27 Şubat 2012; 0:01:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.