Arkadaşlar ben tam bir marine angemon hastasıyım ama klasik olarak dmoda o palmonun en son evrimiymiş fakat bu evrim evo ile oluyormuş sanırım bunu evosuz halletme varmı mesela 5/5 yaparsam olurmu ? birde şu digimon koyma yerini nasıl büyütebilirim ?
imzadaki resim çok büyük hacı,uyarı alırsın söylemesi.
Eğer oyuna zamanında başlayıp eventlerde kasarsan baya bir evolutor sahibi olursun.5/5 olunca bir fark olmaz.Son soruyu bilen biri söyleyebilirse iyi olur.
uyarı ve öneri için teşekkür ederim. event olayı nasıl oluyor bosmu iniyo ? yoksa kestiklerimizdemi çıkıyor ?
Event özel gün oluyor.
Peki her canvardan evo çıkarmı yada böyle evenlerde digi kestiğim zaman her hangi. ??
cevap veribelecek kimse yokmu ?
her kestiğin canavardan evo çıkmaz Canavar Kartları varya onlardan çıkabilir :)
Eder Sanırım En Fazla lvl 6 düşürüyo ama onu - onları öldürmek için 80-99 lvl olmak şart :(
ben 40 lvde ordaki canavar kartlarına basarsam biyamon veya başkası çıkar onuda kesersem olurmu ?
Lvl 1 kartımı :DDDDDDDD Güldürme beni lvl 2 den zor çıkıyor zaten 40 lvl 2 kartı 1 evo gibi bişey :D Lvl 6 kartından da biyomon gibi dandik digiler çıkmaz En kötü Vikemon lvl 60-70 LVL 6 BOSS kartıda Gizumon AT Yani kesmek kolay zannetme
bunun karttan başka seçenek yokmu ? :S
Yoktum fakat,event ilk digimonunu 20,30,40 levellerini sırasıyla yaparsan 2 hafta içinde belirli itemleri veriyorlar.
! sen konuyu okumadan cevap yazma bence :D Adam Canavar Kartlarında düşük lvllerde evo düşer mi sordu senin dediğinse EDMO. Burda KDMOdan bahsediyoruz :)
quote:
Orijinalden alıntı: lemperor...
quote:
Orijinalden alıntı: Kaancer
Yoktum fakat,event ilk digimonunu 20,30,40 levellerini sırasıyla yaparsan 2 hafta içinde belirli itemleri veriyorlar.
! sen konuyu okumadan cevap yazma bence :D Adam Canavar Kartlarında düşük lvllerde evo düşer mi sordu senin dediğinse EDMO. Burda KDMOdan bahsediyoruz :)
Başta kdmo yazıyor ya sanki.
YA arkadaşlar 2'side olur ben hayla sadece canavar kartlarındanmı düşürebilirim diye soruyorum. :S
Kaptan EDMO çıktıda ben mi bilmiyorum
edmo kdmo ile çoğu şeyi aynıdır sadece çeviri yapmışlardır :S kdmoda sadece canvar kartlarındamıki ?
Bak Şimdi Sadece Event Itemlerinden Evo v.b eşyalar düşer Anladın mı?