Bildirim
Arkadaşlar şöyle efekti nasıl veriyoruz
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bunlara yakın tonlar veren filmli makineler de var ama büyük çoğunlukla yazılımsal.
Lensin de katkısı olabiliyor tabi. Kontrastı çok yüksek olmayan lensler daha uygun bu görünüme. O yüzden biraz eski lensler gerekiyor çünkü onlar genelde kontrast olarak biraz daha düşük oluyorlar ve kendilerine has bir karakterleri oluyor. Modern lensler ise son derece kontrastlı, renklerin doğru olduğu, keskin görüntüler vermeye çalıştıkları için bu tarz fotoğraflar açısından pek hoş görüntü vermiyorlar. İşte o zaman yazılımsal müdahale gerekiyor. Pek benim tarzım olmadığı için çok çeşitli programlar bilmiyorum ama Photoshop'ta Topaz Restyle eklentisinde buna benzer çok sayıda efekt var. -
Mac de Pixlr programını kullanıyorum. Benzer efektller orada da mevcut. -
Retrica ile falanda yapılır gibime geliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X