Şimdi Ara

Arkadaşlar sürekli düşünüyor ve kahroluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafamda neredeyse herşey dolaşıyor.192 boy 72 kilo biriyim.vucudum çok kötü asimetrik dışardan hiç güzel görünmüyor.tipim desen oda çok kötü.bakislarim burnum kaş çene vs hepsi uyumsuz olmak için yaratılmışlar sanki.ve ben bunu sürekli kafama takıyorum.

Sürekli hayaller ve beklentiler içindeyim.karsi cinsle yakınlaşmak konuşmak istiyorum ama bu durumdan ötürü zaten kızlar hiç yanıma gelmiyor bende sürekli bunu düşününce cesaret edemiyorum ki 7 kişiye teklif ettim red yedim.

Hani bu durumdan kurtulmak istiyorum diyorum belki kilo alırsam vücudum biraz simetriklesir kızlar bakar normal biri olurum diye.ama bugün sakız çiğneme olayına takıldım.yuz hatlarının belirginleşmeye içi de yav oranını azaltma olayı kafama takıldı.yani içimde zıt iki fikir resmen savaşıyor.

Hayat felsefem yaşama sevincimfelan hepsi sıfırlandı.sadece şunu istiyorum bu anı yaşamak istiyorum.isyedigim şeylerde çok büyük şeyler değil yatim karım olsun vs değil cirkinde olsa kızların bakabilecegi bir insan tipinde olmak istiyorum.yorum yapın arkadaşlar kafa yapım hakkinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmozun delisi -- 8 Kasım 2019; 0:1:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve bu durumdan dolayı hicbirseye odaklanamiyorum.ne okula ne derslere nede arkadaşlık iliskilerime.herseyinn bende bittiğinde biliyorum ama birşey yapamıyorum.o duyguyu tam olarak tarif edemiyorum lütfen birşeyler yazin

• İnsanların senin hakkında ne düşündüğünü umursamayacağın seviyeye gelene kadar düşünmeye devam et.

• Bu konunun felsefeyle ilgisi yok ama insanların nelere takılığını görence cevaplamak farz oldu. Yaşın küçük büyük ihtimalle. Hayat amacın kadınlar olmasın. İlginebileceğin bir sürü bilim, sanat, spor, felsefe alanı var. Bunlar ilgini çekmiyor olsa bile bu tür düşüncelere kapılma. Umarım kutsal ruha tanıklık etmeyip, Mesih İsa’yı bulmadan önce bu dünyadan göçüp gitmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02AA5DC42 -- 27 Kasım 2019; 20:21:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3559F3B6A

İnsanların senin hakkında ne düşündüğünü umursamayacağın seviyeye gelene kadar düşünmeye devam et.
    Beynini yakana kadar düşün diyor yani

• insan kusur aradığı yerde kusur bulur. fiziki güzellik bir ölçü olmadı olmayacak da. yapabileceklerine odaklanırsan başarılı olursun. başarılı olduğun zaman sana red çekenler senden red yerler. çünkü onlardan daha iyilerinin etrafında döndüğünü gerürsün
  • Bir an sanki kendimi okudum.. gel sarilacam la

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş hiç üzülme elbette seninde kısmetinde bir kadın vardir

• Uzul kardesm ben gercekleri soyluyrm . Turk insani sekilcidir. Olabildgince yabanci dilini gelistir. Yurtdisinda kimse kimsenin tipine bakmiyor cok nadirdir. İnsanlar birbirlernin ruhuna dokunmayi iyi biliyor. Oncelikle bir iliski istiyrsan ne sen nede karsndski beden de bitirmeyecek olayi. İngizliceni GELİSTİR. Yurtdisina ogrenci olarak cikmaya bak daha kolay boylesi. Bir sey daha hersey seks degil dicem de :) o da yalan erkegin yaradilisi ztn abazanlik yani :) meni ureten varliklariz surekli pompa dusunuyrz . Fitnes a basla ve vucudunu gelistirmeye bak. Fakat spor yaparken oncelkle kendin icin yap bazi tipler instegram icin yapiyor. 6 ayda vucudun cok da guzel yerine oturur. Kimsenin senin hakkinda ne dedigi onemli degildir. Onemli olan onlarin dedigini miklememektir. Sen basar daha da iyisini basar . Taşi delmezsen azimle ugrasirsn millet ile . Gelisim demek bedenen ve zihnen de degismek demektir. Hobi edin. Motor sur mesela. Yamac parasutu egtimi al mesela o kdr cok sey var ki su lanet dunya da yapilabilecek. Onceligin SEN 2.si hobilerin 3.de seks hayatin olsun. Vucudundan cikacak 3 ml bir sivi icin hic BAYANA da biat etme onlar a cok kapilma dikkat et ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmt042

insan kusur aradığı yerde kusur bulur. fiziki güzellik bir ölçü olmadı olmayacak da. yapabileceklerine odaklanırsan başarılı olursun. başarılı olduğun zaman sana red çekenler senden red yerler. çünkü onlardan daha iyilerinin etrafında döndüğünü gerürsün
    Doğru bir tespit. Bu hayatta bir şekilde, insan level atlamaya ve sevdiği işi yapmaya çalışmalı.
  • Bak bu mantıklı anla bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-02AA5DC42

Bu konunun felsefeyle ilgisi yok ama insanların nelere takılığını görence cevaplamak farz oldu. Yaşın küçük büyük ihtimalle. Hayat amacın kadınlar olmasın. İlginebileceğin bir sürü bilim, sanat, spor, felsefe alanı var. Bunlar ilgini çekmiyor olsa bile bu tür düşüncelere kapılma. Umarım kutsal ruha tanıklık etmeyip, Mesih İsa’yı bulmadan önce bu dünyadan göçüp gitmezsin.
    bir tek çakma, troll Hristiyan'ımız eksikti. tepecikli şuna bir aduket at.
  • Arkadaşın yazısına katılıyorum ve bir yanlış görmüyorum ama son cümlesi komik olmuş çünkü MESİH'i hiçbirimiz göremeyeceğiz zira MESİH kıyametin kopmasına yakın dünyaya gelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taktığın şeye bak yav

• konu dışı.

• Birtakım fiziksel kusurlar olduğu söyleniyorsa, 2 ihtimal vardır. 1: ciddi anlamda kötü bir görüntü söz konusudur. 2: kişi, kendi kusurlarını abartıyordur.
    Genellikle hem, nispeten olumsuz bir dış görünüş olur hem de bu görünüş, gözde 10 kat daha kötüymüşçesine büyütülür.

Kendisiyle barışık olmayan insanlar sohbet esnasında sürekli olarak nasıl gözüktüklerini, nasıl konuştuklarını ve karşıdakinin kendileri hakkında ne düşündüklerini soruşturmaktan, sohbete ayıracak enerji bulamazlar. Bu yüzden sağlıklı iletişim kurmaları imkansıza yakındır.

Kişi kendisini kabul ettiğinde (kendini geliştirmesi, kabul etmesine çok yardım eder), artık iletişim anında, kendisi dışında da bir meseleye odaklanabilme, yani dikkatini sohbete verip, muhabbeti ilerletebilme imkanını kazanmış olur.
  • quote:

Bu konunun felsefeyle ilgisi yok ama insanların nelere takılığını görence cevaplamak farz oldu. Yaşın küçük büyük ihtimalle. Hayat amacın kadınlar olmasın. İlginebileceğin bir sürü bilim, sanat, spor, felsefe alanı var. Bunlar ilgini çekmiyor olsa bile bu tür düşüncelere kapılma. Umarım kutsal ruha tanıklık etmeyip, Mesih İsa’yı bulmadan önce bu dünyadan göçüp gitmezsin.
    İşte bunu kastediyorum.

Bu arada konunun bölümle bir alakası yok. Konu Dışı Özel de açmalısın. Şikayet ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nat Alianovna

İşte bunu kastediyorum.

Bu arada konunun bölümle bir alakası yok. Konu Dışı Özel de açmalısın. Şikayet ettim.

Alıntıları Göster
    Sevgili Nat Alianovna, İsa Mesihe iman etmeden mutluluğa ulaşamazsınız. Burada bundan bahsediyorum. Sanırım özelde anlattığım şeylere inandınız.
  • quote:

Sevgili Nat Alianovna, İsa Mesihe iman etmeden mutluluğa ulaşamazsınız. Burada bundan bahsediyorum. Sanırım özelde anlattığım şeylere inandınız.

Alıntıları Göster
    Benim olmadığım ne malum? Christmas'ta doğanım ben. ;)

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Sana karşı ilahi bir his duymuyorum. Tanrı'nın gereksiz yere beden alamayacağı savunulabilir. Ama diyelim ki 5-6 Tanrı bedeni var bunu nasıl bilebiliriz. Mucize göstermesini isteyebilirsin. Eğer gösteremezse iddiası geçersiz olur. Ama gösteremedim değil de göstermedim derse iddiasını nüanslandırmasını gerektiren şeyler yapabiliriz. Mesela vurduğun zaman ölüyorsa ve tanrı doğası gereği ölümsüz ise, ya enkarnasyon veya avatar tarzı bir ilişki olmalı ortada, ya beden ve dolayısıyla onun zarar görmesi tümüyle bir ilüzyon olmalı -bazı heretikler geçmişte İsa'nın gerçek bir bedeninin olmadığını, bunun bir algıdan ibaret olduğunu söylemişlerdir mesela- İkinci iddia ilüzyon ile gerçeği birbirinden nasıl ayıracağımıza dair zorlu bir tartışmaya girmeyi gerektirebilir. EN AZINDAN kişi yaralanabiliyor veya ölüyorsa onun ilahi doğasından başka bir de bedeni olmalı. Hem bu beden yaratılmış olmalı. Neden? Çünkü bu bedenin varlığının zorunlu olması için dünyanın zorunlu olması lazım. Halbuki dünya zorunlu değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.