Şimdi Ara

Arkadaşlar Teknik servis bilgisi olanlar ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyla ilgili yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

1. Ben şimdi bi üniversite ve hastanenin yanına teknik servis açıyım diye düşünüyorum daha önceden 2 tane teknik serviste çalıştım işe hakimim yani :D
    2. bundaki düşüncem şu öğrenci potansiyeli çok fazla etrafımda bir sürü yurt falan var bundan dolayı format mormat başlayım diye düşünüyorum (ki bu konuyla ilgili olarak daha çok sorum var)
    3. bu format olayı için bi sıkıntı olur mu lisans falan muhabbeti (her yer lisanssız atıyo)
    4. bi de bun ek olarak parça olaylarını yaparım diye düşünüyorum OEM çevre birim falan

ne dersiniz ?

• Yasal yönden eksiksiz olsun istiyorsanız çok prosedür var ama en başta Ustalık belgesi gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam anadolu teknik lise mezunuyum iş yeri açma belgem var peki açmam için genel olarak neler olduğu konusunda bilgi verebilir misiniz
  • Eskiden bunu araştırmıştım ama inan çok zaman geçti, tek hatırladığım çok işi olduğuydu. O belgeyle belediyeye gidiliyor, sonra esnaf odasına üye olunuyor, muhasebeci tutuluyor falan malesef pek hatırlamıyorum. Konuyu arada bir upp'layın buradan yardımcı olurlar ama gene de netten bir araştırın derim.

• aslında konuyu sürekli araştırmaya çalışıyorum ama net bi bilgi tam olarak yok benim netleştirebildiğim konu şunlar o belgelerin kesinlikle olması gerektiği ama maaliyet ne kadar olur onu merak ediyorum servis olarak mı yoksa sıradan bi dükkan olarak açıp bu işleri yapmak mümkün mü alacağım malzeme dükkan içi için gerekli malliyeti çıkardım ama aylık olarak ne giderimiz olur çevre vergisi muhasebesi buna ek olarak başka ne tür vergisi olur :S
  • Vergiye tabii olacaksın.
    Muhasebecin olacak. Oemler vatan gibi online satış yapan firmalar yüzünden pek tat vermiyor. Sattığın bilgisayarları freedos olarak satmanı tavsiye ederim. (Kağıt üstünde tabii.) Orjinal bi kac oyun al göstermelik birde orjinal işletim sistemi olsun göstermelik tabii hep bunlar. Zor bi durum yok ilk bir muhasebeci bul sonrası gelir. Oem icin sebil bilgisayar arena gibi birçok firma var. Uygun fiyatlari var. Şimdiden hayirli olsun.

• hocam bizim bu bölge öğrenci çok fazla ve çok fazla arkadaşım var bu ünide ve hiç biri gidip de almıyolar çünkü bulunduğumuz konumdan dolayı uzak kalıyo vatan teknosa falan açıkçası burda sırf formattan götürmek mümkün olayı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows konusunda sıkıntı çekmezsin, ama sana gelen kişi bana Macintosh kur derse o zaman sıkıntı olabilir :) Ancak potansiyel fazlaysa yanına adam bulman gerekebilir, zamanında işi yapamazsan burası çok yavaş vsvs diye bi yayılırsa müşterilerin azalabilir. Giderlerin olarak, İnternet,elektrik,dükkanın kirası falan da var. Teknik serviste evde kullandığın hız yeterli olmayacağından sadece bu konuda biraz maddi sıkıntı olabilir. Öte yandan belgeni onaylatma vs yani devletle olan işler külfetli olabiliyor.

Ve sadece bilgisayar için teknik servis olacaksa, Microsoft sertifikaları gibi bir belge istenebilir ama tam bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycp322 -- 4 Mayıs 2013; 17:22:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

Windows konusunda sıkıntı çekmezsin, ama sana gelen kişi bana Macintosh kur derse o zaman sıkıntı olabilir :) Ancak potansiyel fazlaysa yanına adam bulman gerekebilir, zamanında işi yapamazsan burası çok yavaş vsvs diye bi yayılırsa müşterilerin azalabilir. Giderlerin olarak, İnternet,elektrik,dükkanın kirası falan da var. Teknik serviste evde kullandığın hız yeterli olmayacağından sadece bu konuda biraz maddi sıkıntı olabilir. Öte yandan belgeni onaylatma vs yani devletle olan işler külfetli olabiliyor.

Ve sadece bilgisayar için teknik servis olacaksa, Microsoft sertifikaları gibi bir belge istenebilir ama tam bilmiyorum.

bu konuyla ilgili de şu var benim bi ortağım var beraber açalım diyoruz ikimizde aynı bölüm mezunuyuz kesinlikle size katılıyorum potansiyel fazla ve süre en önemlisi bizim içinde çünkü üni öğrencisi ağırlıklı ve üni hocaları var iş olarak bu kişiler içinde mümkün olduğu kadar kısa sürede pc lerini almaları gerekiyo :) Tavsiye bilgileriniz için çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: arfulcy

hocam bizim bu bölge öğrenci çok fazla ve çok fazla arkadaşım var bu ünide ve hiç biri gidip de almıyolar çünkü bulunduğumuz konumdan dolayı uzak kalıyo vatan teknosa falan açıkçası burda sırf formattan götürmek mümkün olayı :)

o zaman uygun kıralı, güzel bi dükkan ayarla sonra muhasebeciye koş o sana yardimci olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.